- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BitRider
senior tag
válasz
milan26 #53255 üzenetére
Nem mondtam, hogy bármit ki kéne dobni, és a generációk közt árnyalt a különbség, nem olyan éles a határ. De egy 6-os azért lényegesebben jobban fut, mint az említett 3-as, csak hogy a példáknál maradjunk. Egy 3-asat azért már illik elengedni lassan. A 8. gen előtti masinák hosszú távon netezni jók egy legalább 5 évig támogatott Linux-szal. Nade talán mára elég is itt az off.
-
BitRider
senior tag
válasz
milan26 #53253 üzenetére
A bevételt is szorozd meg 100-zal! Nagyobb cégnél még kevésbé kifogás ez, amit írsz. Sok munka, igen, ami nincs elvégezve. Ne haragudj, de nem fogom hirtelen megsajnálni a magyar cégeket, ahol mindenen és addig spórolnak, amíg össze nem dől valami...
Én is imádtam a mini kis penge telefonomat tizen sok éve, mégse jutna eszembe ma azzal rohangálni, fényképeket készíteni, vagy bármilyen mai feladatot rábízni. Ugyanez van a számítógépeknél is, valahol én a 8. generációnál húznám meg a határt, ami fölött már egészen kezesek. A Win 11-egy nem vagyok kibékülve, de az, hogy a Win 10 (2015) óta nem változott semmit az alapkövetelmény, azért megjegyzendő. Egyedül talán a weboldalak memória-igénye, de az egy pár ezer forintos memóriamodul kérdése.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
milan26 #46342 üzenetére
Buhera általában testre szabott, annak aki csinálta. Kikapcsol szolgáltatásokat, belenyúl valamibe. Régen sok gond volt ilyenekből. User szidta MSt, hogy nem megy ez se meg az se, és kiderült, hogy valami Vér Izom István special edition Windowst használt, ami ki volt herélve.
Azzal amibe a frissítések vannak integrálva, nincs semmi gond. Amibe máshol is belenyúltak, azt nem tenném fel. Ahogy driver keresőt, és net booster, meg egyéb szemét cuccokat se.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
milan26 #46167 üzenetére
Köszi, ezek közül a Downloadhelper működik nekem ahol kell de telepítenem kellett hozzá a segéd alkalmazást is, így csak a videó fps-ét lövi be rosszul.
(#46169) energomatt: Ezt biztos nekem írtad? Ahogy rákerestem ez a Maxthon egy böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged