- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Szerintem a .rar levédett formátum a Rarlabs (Winrar) által, nem láttam még másik tömörítőt, ami képes lenne létrehozni. Nekem 7zip van, aminek a saját formátuma (.7z) még elvileg jobb is, de már alapvetően nincs is szükség rá. Régen daraboltak az ftp szerverekre, hogy ha megszakad a letöltés, akkor se vesszen el sok minden. Ma már a scene trackereket leszámítva szinte minden torrent .mp4 vagy .mkv, elvétve avi is van még. Torrent képes folytatni a megszakadt letöltést. Először elvileg minden ftp szerverre kerül ki saját felhasználásra, utána nyilvánosan torrentre, de akadnak torrent realeser csoportok is, sőt szerintem sokszor a tartalomkészítők rakják fel reklámként.Régen a german xxx-et töltöttem le darabolva...
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
válasz BitRider #53254 üzenetére
Az már a másik véglet, amit te mondasz, sajnos olyan is van. Multiknál, mint pl az én cégem, nem csak a magyarokon múlik, nekünk sok mindent végig kell vinni a német kollégákon és a Microsoftnál is. Ez mind rengeteg idő,galiba. Ésszerű időnként természetesen gépparkot kell cserélni, de ez nem csak szakmai kérdés.
A 8. gen is teljesen igaz, ha új hálózatot építesz. De egy működő 6.gen-t most azonnal ki kell dobni? A raktári gépeket is?
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
válasz BitRider #53252 üzenetére
Ne haragudj, de irgalmatlan nagy butaságokat beszélsz, és nem az informatikai részről.
Nem antikapitalizmusról van szó, szegény a saját kis gépét akarta beüzemelni, és nem tudta, csak nehezen, pedig hardveresen még tökéletesen alkalmas lenne a feladatára.
100 gépet lecserélni már nem 50k, hanem 100*50k, ez még nem is a legnagyobb baj, de egy működő rendszert ilyen szinten megbolygatni teljesen felesleges, amíg jól használható. Nagyon-nagyon sok meló mindent telepíteni, beállítani, belakni.
-
milan26
senior tag
-
milan26
senior tag
válasz Ted_Beneky #48471 üzenetére
Glary Utilities
-
milan26
senior tag
-
milan26
senior tag
válasz sfdrakex #46341 üzenetére
Most már nem integrálják bele, mondjuk amúgy sem használunk már dvd-t, pendrive-ra ráférne. Túl gyorsan frissülnek a szoftverek, nem is igazán lenne érdemes. A frissítéseket szokták beleintegrálni, nem kell megvárjam, hogy lejöjjön és települjön. Az eredeti 7 kijövetele óta sok idő telt el, sok a frissítés. Mást nem csinálnak vele. Az aktiválásig amúgy teljesen legálisak az ilyen telepítők. Szerintem téveszme, hogy az msdn jó, a buhera rossz. Attól függ ki csinálta.
-
milan26
senior tag
Shotcut?
-
milan26
senior tag
válasz SunMount3r #46166 üzenetére
-
milan26
senior tag
válasz Atomantiii #45549 üzenetére
Unreal Commander szinte teljesen ugyanaz, mint a TC, még a hivatalos TC plugineket is támogatja.Céges gépre is ingyenes, szerintem ez a legjobb választás.
-
milan26
senior tag
válasz Feribacsi555 #45303 üzenetére
jdownloader?
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest