Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Tudja, angolul XY scatter néven fut az ilyen grafikon.
-
-
gyulank
addikt
-
-
ATi0021
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Hasonlót keresek viszont:
A lényege, egy amolyan teszt is lenne, hogy ha valaki kitölti, akkor arra kijön egy értékelés. Például amilyen magazinokban szokott lenni, hogy ha az adod válasznak, hogy sokat dohányzol, iszol, nem mozogsz stb akkor kiadja rá, hogy nem élsz egészségesen stb. Ilyen formát csak más témával. És később a felvitt adatokból kellene majd statisztikát csinálni. Fenti példában ez úgy nézne ki, hogy X kor, X nemből mennyi százalék dohányzik, mennyi nem. Vagy hogy a végső értékelés alapján mennyi él egészségesen és mennyi nem az összes alapján.
Szólva a kérdés miben is lehetne ezt. Én Accessre gondoltam először csak azt nem tudom azzal lehetne olyat, hogy X válaszra megy adott pont, Y-ra megint más és később kiszámolja a végső értéket és besorolja kategóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest