Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A mai napon beüzemelésre került nálunk egy 1,4m széles és 18m hosszú folyosón egy AUX 3,5 kw-os split klíma.
Az egység a mellékhelyiség falára lett felrakva, és onnan fújja a meleget/hideget végig a 18 méteren.
A folyosó felénél van egy ajtó hely, ami állandóan nyitott( az ajtólap nincs felrakva)
Az I-feel funkciót próbálgatom, reményeim szerint több mint kevesebb sikerrel.
A távirányítón 21C fokot állítottam be, és letettem a folyosó másik vége felé, a klímától cirka 14m-re egy polcra kb fejmagasságba.
A távirányítót ráirányítottam a klíma beltéri egységére, és ott hagytam.
A jelet bármikor tudja küldeni, mivel folyamatosan rálát.
A kérdésem arra irányulna, hogy ki fog e valamikor kapcsolni a klíma, vagy folyamatosan működik, viszont modulál?
A folyosó napi közlekedésre használva van, de nincs szükség drága pellettel/radiátorral fűtve tartani.
Ezért elég lenne a klíma melege temperálásra.
Hagyjam ezt a funkciót, vagy állítsak valami mást, hogy alkalmanként ki is kapcsoljon az egység?
Mivel már leírtam a fentieket és most olvastam, hogy az I-feel ventilátor üzemmódban nem működik.
Mit kell tennem, hogy ne ventilátor üzemmód legyen.
Most Speed-en van Run állásban 3 kis sávval.
Alul ki van írva I-feel.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest