Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz jézusom #51008 üzenetére
Nekem a FUJI 12LTCA-val ami eleve drágább mint a Pana "NZ"-s Nordic Etherea és régebbi , 2012-es tervezésű konstrukció beszereléssel együtt 564 lett a vége szeptember elején leadott rendeléssel. Benne volt a "téliesítés" amiről mondjuk tudom hogy 1k hufnyi fűtőelemet tartalmazott (szó szerint, kb 30-40 cm kondenzvíz csőszakasz van kültéren, a többi belül fut ) , inkább csak azért nem kötekedtem hogy biztosan legyen hasznuk hátha akkor jobb a hozzáállás. Meg persze azért egyéb dolgokat is el kell ilyenkor végezniük a gépen.
Nem tudom most a gépet mennyiért tudnák beszerezni.
Lehet túlméreteztem a teljesítményt, 23 nm2 4 m belmagasságot kell elbírnia fixen, legtöbbször úgy tartja a 23-24 fokot hogy amikor alá állok 2-es fokozaton hideg érzetű levegőt fúj be, tehát alacsony hőmérsékleten, hatékonyan tudja járatni a klímagázt. Aztán kemény tél alkalmával kiderül.
Meg igazából napközben kinyitom a teljes kis lakást, olyankor a maradék 14 nm2-őt felkell melegítenie 16--21 fokra, majd az egész 40 nm2-t kell hőmérsékleten tartania.
Ilyenkor megértem a 2-2 fokozatokat.
A társasházban a legtöbb szomszéd nem panaszkodik a hangerőre, mondjuk szerencsémre volt már korábban aki felrakatott egy Nord márkájú új klímát, aztán 1 év alatt megszokták. De az én LTCA-m kültérije 2-esen semmivel sem csendesebb annál a Nordnál és eddig legtöbbször ugyanúgy on-off szerűen ment mint az övé, csak persze jóval drágábban.A kolléga nem panaszkodik a Fujirája, én inkább Pana-t javaslom, mert azt nem tapasztaltam. Hátha tényleg tartja az adatlap szerinti értékeket, az enyémnél úgy látom a régi tervezés miatt hogy lutri honnan származhat a készlet. A Daikinból ami biztos hogy jó fűtésre és nem csak átmeneti időszakban az itt olvasottak alapján túl van árazva.
Na most éjjel figyeltem fel először a leolvasztásra, pont 10 percel azután csinálta hogy lefeküdtem. Kezdte a lapát állítással, amihez sajnos elég hangos motort kaptam, szal egyből felfigyeltem rá, mert mostanában fix lapátszöggel használom.
Egyébként nem tűnt hangosnak a folyamat, lehet ha beborozva aludnék el és már mélyen fel se tűnne és kb 2 x 3 perc venti járatással megoldotta, összesen 10 perc volt a két lapát állítás között.#kovacsen222
Mármint lelopod a szomszédról a napelemet is?
Vagy úgy érted hogy a szomszéd által már lopott napelemmel termelt áramot csapolod?[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest