Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
-
baloghgabor
aktív tag
válasz PROTRON #51013 üzenetére
Csodálkozom azon az LTCA-n, ami nálad van. Vagyis a telepítésen inkább. Eleve minek bele a fűtőszál? Persze, biztonságosabb, tudom. De még windy sem emlékszik olyanra, hogy enélkül lett volna baja bármelyik LTCA-nak. Nálam sincsen, pedig öt éve dolgozik. Pár éve -20© alatt is volt, akkor sem volt probléma vele. Az elején én is kimentem, lestem, amikor olvasztott és néztem milyen szépen pisil. Majd leszoktam erről is már. Mondjuk akkora területre lehet valóban sok a 12-es gép. Nekem a 09 van, ~ 20m2 és a másik szobában a LECA, aminek már mostanság van hangjai sajnos (lassan tíz éve dolgozik (szeptember-junius). Közben meg a konyha-nappali, ahol csak sparhelt van, de sokszor nyitva minden. Az LTCA-t nem is nagyon veszem észre sokszor, hogy dolgozik.
bégé
-
Hauptmann
addikt
válasz PROTRON #51013 üzenetére
Ja, hogy van utólagos fűtésed lefagyás ellen? Hová tették azt a gűtőelemet, illetve mit csináltak a magával a klímával? lehet, ez okozza neked a hangosabb kültérit csendes módban?
A lapátállító motort nálam szinte nem is hallani. Leolvasztáskor inkább a szörcsögés, ami kicsit fura, amikor először csinálta, azt hittem tönkrement valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest