Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DithenS

    senior tag

    válasz jézusom #50929 üzenetére

    Nem képes ugyan arra a fűtési teljesítményre mint a Comfort X, de lényegesen jobb komforttal képes fűteni. Az X már a Gree-nél is elég kifutó széria lett, az utódja még mondjuk nincs meg. Mert a Pulse lehetne, csak az meg hivatalosan átmeneti fűtésre van ajánlva.
    Vissza térve, nem szükséges egy helységbe 3kw hőenergia még -10 fokban sem. A comfora pedig befűti neked olyan halkan, hogy nem igaz és valid hatékonysággal. Maradjunk annyiban, hogy a Kínai gépeknél a SCOP -1-el kevesebb, mint amit rá írnak.
    A japánok pedig a valós dolgokat írják le. Az X-nek még a kültérije is egy borzalom, szomszédnak van, hallgasd meg nulla foknál. Egy katonai helikopter halkabb nála… Ilyen szélzajt csapni még nem láttam és hallottam ventillátort mint ami abban van. Szóval aki teheti, vegyen japánt.
    Akik kínai olcsó gépeket vettek fűtésre mind ráfaragtak, vagy a villanyszámla sok, vagy rohadt hangosak, és nem tudnak pihenni. Japánoknál is mellé lehet nyúlni, de azért ha bevált típusokat veszed a közép vagy felsőbb kategóriából, nem igen érhet csalódás. Csak a rendeltetésnek megfelelő típust vedd, ennyi. Nyílván ha nincs pénz, akkor lehet venni jó kínai gépeket is, itt a fórumon van akinek Arctic van, és lehet élni vele, de 30%-al több áramot zabál és enyhe időben ki be kapcsolgat neki, meg azért hangosabb mint egy japán, de mondjuk ennek a minimuma legalább halk.

Új hozzászólás Aktív témák