- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
-
slfln
senior tag
Én is a V kiemelést preferálom metálhoz. Szeretem a magasak energiáját a Beyerben, nekem ez nem sok, hanem inkább minden más kevés hozzá képest. Igénylem, hogy a gitár alul bőgjön és dühös legyen, a dob vigyen előre és a cinek ereje átjárjon, mert nekem erről szól a metál... és nem izgat annyira, hogy a hosszú hajú csávó makogása kicsit háttérben van minden máshoz képest.
Az más tészta, ha 10eFt-ért Superlux van ajánlva, mert nem lesz technikailag jobb fejes ennyiért.
Itt már viszont sok pénzről van szó és ilyenkor már venni kell a fáradságot, hogy az ember meghallgassa az alternatívákat, mert már van bőven. (Főleg, ha nincs tisztában azzal, mit akar hallani.) A mid-fi germán ajkúak meg közel egy szinten vannak tudásban. -
slfln
senior tag
Nem.
Abba futottunk bele, hogy lehetetlen olyan embernek bármit is ajánlani, akinek semennyire nem ismered a preferenciáit. Vagy még ő se teljesen a sajátját.
Az nem kiindulópont, hogy neked mi tetszik és mivel.A lánc (sajnálatos) össz-színezése, csak hab a tortán még ehhez.
-
Henryk
aktív tag
Van egy már jól bejáratott p87 erősítőm, egyenlőre azzal, forrásnak meg játék/filmnél XonarD1 zenéhez ESI Juli@.
Direkt kapcsolgatósra kértem, rá lehet dugni mindkettőt az erősítőre.Kiindulásnak szerintem megfelel, sőt, ahogy magamat ismerem hosszú távon is marad, és amíg nem hallok jobbat addig nem érzek kényszert a fejlesztésre.
-
baluka26
veterán
Miért adod el a rézfaszút?
Amúgy a tenyészteni (breed), nem irregular verb ? Mert ez így eléggé poén egy terméken regular verbként használva.
Lehet érdemesebb lenne meghirdetni avx-en
contaxg: Ha a Ferenciek terének közelébe csinálod a fejhallgatós boltodat minden nap lemegyek -
Lacika79
tag
a 140-es keretet időközben megnöveltem 170-re
Mint ahogy azt írtam, a fülem még (vagy már) nincs kihegyezve a finomságokra, ezért a hasonló minőségű fülesek közötti eltéréseket nem nagyon veszem észre....
Szóval akkor DT 880 600 ohm? Még valaki?
DAC-ot mit ajánlotok elé?
A hangkártya dologban teljesen tanácstalan vagyok, mivel mindenképpen számítógépről megy a film nézés is, zene hallgatás is. Ezért állok bambán a dolog előtt, hogy SP/DIF-ről, RCA-ról, vagy bármi másról kapja a jelet. :/ -
katonam
tag
Köszi a pöttyöt! (Schawotól is)
A DT880 részletességben és térben hogy áll a K701-hez képest? Sajnos még nem volt a DT880-hoz szerencsém. DT990-at hallgattam már rövid ideig.
K701-et és K601 kb 1 órát tudtam felváltva hallgatni, ebből nekem a K701 jött be.
Remélem, hogy ha a K601-et high gain módban meghajtja az Audinst, akkor minden mást is. -
GeneraL_XTX
veterán
-
slfln
senior tag
Az, de ez már szerintem a 'környezetszennyezésbe' hajló kategória.
A Lurdyban 2 hete mondjuk láttam egy csajon, úgy pörgött-forgott utána mindenki, mint a flexkorong.
Gondolom arra is büszke volt, ami benne szólt.Nekem is van egy ilyen kolléganőm, annak meg mindegy, csak pillangó legyen rajta. Minden nap van rajta valami, ami lepkés. Pár hónapja poénból megmutattam neki ezek közül a pillangósat... 10 perc múlva segítenem kellett megrendelni.
-
-
Bodz
nagyúr
Ezért is jutottam arra a következtetésre, hogy nem feltétlen megfelelőbb a technikailag jobb fejhallgató az adott egyénnek, inkább legyen hallgatható számára. Az mindenkinek az egyéni preferenciája, hogy számára mi a fontosabb. Hiába veszek majd (mert fogok ám) HD330-at venni, ha 2 hét után itt is főbe lövöm magam a magasak miatt és bevágom a szekrénybe.
-
ntomka
nagyúr
Attól függ mire veszed. Ez hordozható elég jól, a 330 nem igazán. Ez hajtható bármiről, a 330 nem igazán. Persze a 330 tényleg jobb fejhallgató, de másra való.
És az a legszebb a superluxokban, hogy potom árért pár darab kiválasztásával lefedheted minden igényed egész jó hangminőséggel társítva. -
Shufny
őstag
A HD330 alap állapotú volt, vagy a kiszedett szivacsos, párna cserélt?
Mellesleg mennyit mondott a 661 -re fizik? Legutóbb még nem tudott árat, de utólag azt mondta, hogy kiderült, hogy mind közül a legdrágább. Annyira meg nem jó szerintem, de gondolom akkor mégse így van.
Egyébként, ami potenciálisan elriaszthatja a vásárlókat vele kapcsolatban, hogy a kábel/csatlakozó nem éppen hordozható fejeshez van méretezve.
-
ntomka
nagyúr
A félnyitott kialakításból fakadóan annyi "zaj" jön ki belőle, amit a számítógépek, az emberek fecsegése el is nyom. Meg a többiek is fejhallgatóznak ha ki akarják zárni a világot. Meg van olyan kolléga is, aki hangszórón hallgat zenét halkan, mert nem bírja a fejhallgatókat.
-
bigmasterg
addikt
Hogyan használjuk ?
Mostanában simán az srh440 van legtöbbet a fejemen, de nagy %-a ennek nethez és filmezéshez van. Szól róla azért zene is, plusz bizonyos rossz minőségű felvételek élvezhetőbbek lehetnek ezzel, mint a nagyokkal.
Érdekes, hogy zenéhez is többet van a fejemen a hd800, mint a K1000, pedig utóbbi jobban szól. Valószínűleg azért, mivel a Senn kényelmesebb és kevésbé macerás beüzemelni, hallgatni és könnyebben is fejen marad. pl. K1000el kicsit nehezebb feladat lehajolni
Plusz, ha nagy ritkán játszok, akkor a HD800-at gamer fejesként is használom.
(kényelmesebb, mint a shure)schawo:
A 650-et a hd600 és K500 felé rakod?
Mondjuk elvileg ez a régebbi 650, kíváncsi lennék, mit szólnál az újabb 650hez. -
guppy
őstag
én rockhoz/metálhoz/punkhoz a Grado sr225 öt, minden máshoz a sennheisert, kivételt képez a progrock és a pink floyd, valamint a dire straits
, mert ezeket a senivel hallgatom.
baluka - lehet félreértettél, vagy én téged, de most javítottam magam
, a 650 sztem nincs túl messze stílusban a hd600tól, mondjuk direktbe még nem volt lehetőségem összehasonlítani nem úgy mint neked.
-
bigmasterg
addikt
Nem a HD 25-SP II -t láttad annyiért ?
Az nincs olyan, mint a sima HD 25-1 II.baluka:
Az első pár pontra az srh440 is egész jó, csak nincs nagy mély kiemelése és nem színez.Ha az IEM kényelmetlen, akkor ez a megoldás.
Ha jobban szigetelne, akkor eszembe sem jutna, hogy eladjam, de fülhallgató nekem csak utcára és utazáshoz kell.
Sőt múltkor belehallgattam és azon gondolkoztam el, hogy le kellene venni, vagy feljebb vinni az árát. Ennyiért túl jól szól.
Csak hát kompromisszumos. -
Shufny
őstag
Gyanús, hogy ezt valami akku spórolási beállítás okozza, és nem ténylegesen elveszti a jelet, mint a 3500 Ft -os RF fejes.
Nertpaelg: Miért van olyan érzésem, hogy téged se zavart volna ennyire, hogy megjegyezték többen, ha a K701 -ről lett volna szó?
Meg mi köze van ennek a kockasághoz? Azért nem jó, ha tele van ilyenekkel a topic, mert akkor levonják a következtetést az olvasók, hogy nincs értelme 558 -nál jobb fejest venni, mert az már high-end, szóval a többi nem lehet annyival jobb. Hiszen a high-end ezt jelenti.
-
killerjohn
addikt
ez alapján nekem úgy tűnik, hogy bőven van ennél jobb választás hangkártyában... de persze ne legyen igazam
Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest