- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #25769 üzenetére
Nem az AD700-ról alkotott véleményével volt bajom, hanem azzal, hogy kiforgatta azt, amit mondtam. Tele van az internet AD700 ajánlásokkal játékos fejhallgatóként, pont a kényelme, a tere és az ára miatt, ezért bátorkodtam ide beírni. JÁTÉKRA kellett neki, ott nem fogja érezni a térrel való csalást, a szubjektív megítélés így erősen csorbul. A Beyer ezzel szemben sokkal világosabb, erős magasakkal ami fárasztó tud lenni. Viszont abból, hogy az AD700-at sokan ajánlják játékra azt kihozni, hogy ennyi erővel SteelSteries is lehetne egy picit demagóg és kákán a csomót szerintem, mert tudjuk, hogy az egyiknek van alapja, a másik meg gamer divat. Nem is értem miért kellett ezt most elmagyarázni, nekem a korábbi két sor alapján teljesen triviálisnak tűnt
Bodz: látom, de a DT880 kb. kétszer drágább, mint az AD700. Te mondtad, hogy nem egy súlycsoport a kettő, erre volt válasz az, hogy almát az almával, az AD900-al egy súlycsoport, árban legalábbis biztosan. Továbbra is azt tartom, hogy játékra az AD700-nál drágábbat venni tök felesleges, és még kényelmesebb is, csak összehasonlítani azonos szinteket érdemes.
-
GandC
tag
válasz
dudika10 #25514 üzenetére
Jól értem, hogy még a cserélhető rész előtt törik meg a kábel? Tehát az a pici rész, ami a fejesből lóg ki? Ez nem valami jó hír... Lehet esetleg tudni valamit a használat körülményeiről? (csupán annyira vagyok kíváncsi, hogy egy idő után mindenképp megadja-e magát a dolog, vagy csak kegyetlen bánásmód esetén csinál ilyesmit
)
-
forgonati
őstag
válasz
dudika10 #25539 üzenetére
ertem. Akkor lehet hogy beruhazok egy 668-ra. A 660 kabele amugyse jon be nekem, es ha meg nehezebben is hajthato, akkor meg inkabb a 668 mivel nagyreszt csak a laptop hangkartyajarol menne. A tomann oldalan most a 668 29 eur, ez realis ar szerinted? Most megkapnam ennyiert mivel Nemetorszagban vagyok, igy a szallitas ingyenes. Csak meg mindig nem tudom hogy ami a tomann oldalan van az B vagy F, mert nem irja. Egyaltalan mi a kulonbseg?
-
szakibá...
senior tag
válasz
dudika10 #25349 üzenetére
Ha hordozható eszközön akarod lejátszani, akkor vedd fel a generátor jelét akár a Win saját rögzítőjével is, de van nagyon jó ingyenes hangfelvevő-szerkesztő progi is, az Audacity. Aztán a fájlt úgy konvertálod, ahogy akarod. Ha ez bonyolult, szerintem találsz kész mérőjeleket is, a legjobb barátunk a gugli.
-
contaxg
veterán
válasz
dudika10 #25335 üzenetére
A DAC egy olyan eszköz ami a digitális jelet analógá alakítja. Praktikusan az utóbbi időben az USB alapú digitális kapcsolat jött fel, mivel ez a legtöbb számítógépen megtalálható. Viszont DAC-ot már a CD korszak hajnalán is használtak SPDIF vagy optikai Toslink kapcsolaton keresztül. Abban az időben a digitális forrás egy pl. CD játszó lehett és egy külső DAC egységgel biztosították jobb minőséget. A számítógépes zenélés fejlődésével egy kicsit összemosódtak a határok a hangkártyák és az USB DAC-ok között. Egy külső, egy a számítógép belsejétől független átalakító mindig szerencsésebb, mint egy belső eszköz (DAC). A PC belsejében mindenféle gonosz erőkvannak jelen, melyek nem kedveznek a minőségi digitális analóg átalakításnak.
-
szakibá...
senior tag
-
killerjohn
addikt
válasz
dudika10 #25335 üzenetére
köszönöm a felhomályosítást! tehát olyan mint egy USB-s hangkártya, csak marketing bullshit és useless cuccok nélkül, USB-n bedugod, megjelenik mint egy hangkártya, aztán beledugod a fülest és hajrá. Ha ez így van, akkor miért az X-FI USB-t ajánlottátok, valami DAC helyett? Vagy már az is csak egy önálló DAC?
Vagy talán a DAC jóval drágább, és azoknak van, akiknek a sima hangkártyák "sallangjaik" miatt nem felelnek meg?
szerk: annó fotós fórumban ilyen alap kérdésért simán elküldtek a bús fenébe, és ha szerencsém volt hozzámvágtak egy linket a fotózás alapjairól
-
szakibá...
senior tag
válasz
dudika10 #24985 üzenetére
A csavaros mégiscsak stabilabb, nem felejtem az átalakitót idegen helyeken, ha figyelmetlenül húzom ki, stb. A profi célra szánt füleseknek is csavaros, pl.HD25, DJ fejhallgatók. A HD600-nak ugyan nem menetes, de mélyen benyúlik az átalakitóba a kis jack. Univerzálisabb felhasználás céljából akarok ilyet.
-
AMDFan
addikt
válasz
dudika10 #24956 üzenetére
Na de ezt csak a marketing szövegből megítélni... akkor egyik gyártó sem ért hozzá az az igazság, mert mindegyik honlapján vannak vicces dolgok.
Mikor voltunk Szegeden ATC-nél akkor a tulajdonos mesélt érdekes dolgokat bizonyos gyártókról. Például hogy nem kevés olyan "gyártó" van akik ugyanazt a belsőt adják el, másik házban, másik előlappal, másik csatlakozókkal, és persze más marketingdumával. A belső ugyanaz, árban sokszor nagy különbségek vannak, és persze nem kevés vásárló jobbnak hallja a drágábbik cuccot
A "gyártónak" nincs is üzeme, még az előlapot is az eredeti gyárban rakják fel, a "gyártónak" csak egy telephelye van, ahova megkapja az árut, majd szépen hozzáadják a csomagolást, stb.
-
bigmasterg
addikt
válasz
dudika10 #24952 üzenetére
Az a sound art egy ideje már itt pihen, tényleg igen korrekt hangja van akusztikussal, de sajnos(?) nem hallottam még gyári w2-t.
Ennyiért nem biztos, hogy tudnék egyértelműen jobb fejhallgatót mondani.
Meg merem kockáztatni, hogy van olyan jó, mint egy K500/K601 (illetve jobb), viszont mélyekben néha a k1000nél is gyengébb tud lenni.viszont e mellé egyszerűbb sub-ot rakni ha épp kellene...
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #24948 üzenetére
Komolyan mondom, mit nem lehet megérteni azon, amit leírtam? Amit hirdet magáról, egyértelműen félrevezető, még ha valamennyi minimális igazság van is benne. Nem lehet mindenben javítani rajta egyszerre anélkül, hogy valamin ne rontana, főleg nem házilag. Ő pedig azt mondja, hogy minden javulni fog, illetve nem pont ezt, csak felsorolt 4-5 hangzatos területet. A mély vs. K1000 dolog meg viccnek is rossz volt, már mondtam én is példának, ezt alapból is lehet így értelmezni, nem kell semmi modifikáció, a zártabb mivolt miatt a K601-ben sokkal több és hangsúlyosabb lesz a mély alapból is. Az autós példák meg végképp komolytalanok, egy autó sokkal komplexebb műszaki termék jóval több mérnöki munkával és teljesítményt befolyásoló kritikus komponenssel, mint egy fejhallgató... Összehasonlíthatatlan a kettő. Pont annyira értelmetlen, mint egy processzor tuningolásához hasonlítani. Ezt amdfan-nak. De ezek után egy darab ilyen hozzászólásra sem vagyok hajlandó reagálni és arra kérlek téged meg mindenki mást is, hogy ne nekem címezze ezt a témát mert marhára nem érdekel. Magatokban vagy másnak nyugodtan, csak ne nekem. Hallgassátok meg és vegyétek meg tőle, a K701 mellesleg még meg is érheti az árát ha tényleg új és még nem nyúlt hozzá. De engem ne fárasszatok ezzel, mert nem is hiszek benne meg nem is érdekel. A stílusért elnézést, csak nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy valaki nem nyeli be még elvi szinten sem azt, ami nyilvánvalóan üzleti érdekből táplálkozik, emellett hangzatos próbál lenni, nulla konkrétummal és ami a leírt formában gyakorlatilag megvalósíthatatlan. Ez az én véleményem. Elfogadom, hogy a tiétek más, csak ne akarjatok meggyőzni, mert meddő próbálkozás.
-
p_adam
addikt
válasz
Ha értene hozzá akkor konkrétan le lenne írva mit csinált rajta és ez miért jó miben különbözik a sima verziótól, esetleg képekkel is alátámasztva. Ehelyett nincs más odaírva csak zagyvaság. Az index fórumán még régen (1-2 éve?) belinkeltem ezt mint tudatlan hát szépen le lettem oltva, visszakereshetem akkor még jóval viccesebb volt a leírás is.
Ez a hirdetés is jól tükrözi a hazai hifi általános helyzetét, itthon is figyelem a "jó" dolgokat de nagyon ritkán találni valamit (és ugyanez jellemző a jó dolgok eladására is)
Leginkább a régebbi ortodinamikus fejhallgatóknál érdemes ezzel kísérletezni mert ott a hangszóró jobb mint amibe belerakták. Itt nem ez a helyzet. A HD250II-nél is lehetet a csillapítással és a fejpárna szigeteléssel játszani de a vége mindig rosszabb lett mint a kiindulási pont. Ezzel szemben egy jó forrással jobb lett a hang. A DAC-on és erősítőn több értelme van a tuningnak (ha régi darabokról beszélünk mint a Parasound ahol adott egy nagyon jó alap akkori techológiás opamp-os kimeneti stage-el)
-
AMDFan
addikt
válasz
A Sound Art-os példa szerintem is nagyon jó. Az a kis doboz simán alázza a 100e forint feletti polcsugárzókat. Na persze nem mindegy milyen zenét hallgatunk rajta. Azt is el tudom képzelni, hogy hasonlóról van szó itt is, emberünk például komolyzenével tesztel, és még véletlenül sem tenne be mondjuk death metalt vagy dubstepet. A gyártóknak mindenkire gondolni kell. A Sound Art W2-t én nagyon megtartottam volna második rendszerbe, de sajnos nincs rá helyem. Pedig nagy élmény azon meghallgatni egy akusztikus, vokális zenét, néha hiányzik is
Tehát kijelentem, hogy van amiben jobb mint a jelenlegi RF-82esem amit boltban majdnem 10x annyiért lehet megvenni. Most akkor mi van? Az van, hogy a világ nem fekete meg fehér.
Összességében én megvédeném a vaterás fickót. El kell menni hozzá, meghallgatni, utána lehet véleményt formálni, addig inkább ne, úgy korrekt.
(#24951) p_adam: én már beszéltem vele egyszer telefonon. Azt mondta neki ez hobbi, nem ebből él. Aki veszi a fáradtságot hogy megkeresi, érdekli a dolog, annak megcsinálja a tuningot, aki nem az nem. Mondott pár konkrét dolgot, hogy mit csinál a fülessel, de már nem emlékszem rá. Ne várd azt, hogy le fogja írni a vaterán, hogy ezt meg azt kell csinálni. Az, hogy milyen a stílusa nem hiszem, hogy minősíti a szakmai tudását, nekem legalábbis nem tisztem leszólni. Mellesleg ha leírná mit kell csinálni az is vitaalap lenne. Mindig van aki jobban tudja. Sajnos ez kis hazánkban hatványozottan igaz.
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #24926 üzenetére
Elmondtam a véleményem, az okát is (miért nem olvastunk még ilyenről máshol???), részemről a téma lezárva. Majd ha valaki, akinek adok a véleményére elmegy és leteszteli, és azt állapítja meg, akkor el fogom hinni. Én viszont annyira nem hiszek benne, hogy abszolút nem akarok foglalkozni vele. Pont.
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #24916 üzenetére
Oké, akkor szerinted is némi kezelgetéssel MINDEN szempontból javítani tudja ő otthon házilag és ezzel több szempontból jobb lesz egy abszolút high-end fejesnél is egy középkategóriás K601. Sőt, mivel ilyenekről nagyon nem olvasni máshol, ő ilyen igazi géniusz, aki egyedülálló tudást képvisel a világon. Mekkora szerencse, hogy hazánk fia!
ntomka: honnan tudnék? Azokat nem is nézem, not my cup of tea. Amazon, Head-fi és szerintem ki is fújt
-
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #24677 üzenetére
Ez azért így nagyon sarkított és ebben az árkategóriában szerintem nem igaz. Az AT meg a 668B is remekül szólt alaplapiról meg telefonról is, nem vagyok benne biztos, hogy a vakteszten átmennék...
Ja mondjuk a HD660 150 ohm. Ott okés lehet, sorry. De akkor meg már inkább 668B, az sem enged ki túl sokat, szerintem alig hallani.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dudika10 #24662 üzenetére
wagnerrel?hát akkor jó eséllyel mindennel elboldogul.
milyen alkatrészekből áll a külső xfi?én a klónnal annyira jutottam térben,h mintha előttem énekelnének.hangszerektől is volt néha 1-1 ami tisztességesen megjelent.zenekarban nem is reménykedek.de nagyon nem fájlalom,nekem a füles csak arra kell,h elválasszon a külvilágtól.és eredeti költségvetést igy is átléptem.
egy opampot még bevállalok, de ennyi, 800Ft,amit még ráköltök,de az eredeti célnak mindenképp megfelel. -
bajnokpityu
félisten
válasz
dudika10 #24653 üzenetére
a belső xfi fülessel nagy nulla volt.iszonyat erő volt benne, de kontrol nélkül.
olyan,mint hangszer szóba sem került.de ezt irtam korábban.emu 1212-n hallgatja az új tulaj a p87et,az is táltosodott.pedig egy 55ohmos K240S elé vette.
a K500asomon szó szerint ég és föld. semmi köze nem volt az xfi direktbe és erősitővel...
szóval meglepne, ha a külső xfi jobb lenne ezeknél.
és irtátok, h a füles érzéstől nincs térhatás.hát ezzel én is igy voltam.de időnként a klón el tudta felejtetni, tehát erősitő függő is.és még szegénke xfi analóg kimenetét kapja.
-
Shufny
őstag
válasz
dudika10 #24641 üzenetére
Jaj, hogy felvitte valakinek isten a dolgát, hogy nem foglalkozik holmi fejhallgatókkal.
Egyébként mi baja volt, ha szabad kérdezni?Dave™: A mélyre nem is gondoltam most. Inkább arra a meredekebb csúcsra a magasaknál. (persze nem lenne az, ha előtte nem lenne gödör, szóval nézőpont kérdése)
-
Shufny
őstag
válasz
dudika10 #24636 üzenetére
Hihetetlen, hogy megint sikerült elérni. Mindegy na, értitek mit akartam.
Sejtettem, hogy nem lesz megoldható, csak szóltam, hogy ne ezen múljon."Ez valószínűleg a freki görbe miatt ilyen"
Amit ennek tulajdonítottam, az nagyon nem jött be, és elképzelhetőnek tartom, hogy idővel neked sem fog."Ami biztos, hogy annak nincs befordítva és kisebb a csésze, illetve a párna sem ilyen levágott. A látszat ellenére mégis mindenki jobbnak tartja, tehát valószínűleg igazuk van."
Pontosan erre gondoltam, hogy ezek miatt lesz jó. Szerintem valószínűleg azért tartják ennek ellenére jobbnak az AD900 -at, mert kiegyenlítettebb és pontosabb... mint a 601.
Attól tartok, hogy ezek mellett nem tartja meg azt, ami jó az AD700 -ban.
Mindenképpen szólj, ha szerzel egy AD2000 -et, mert már engem is érdekel, hogy milyen.
-
pityutool
tag
válasz
dudika10 #24616 üzenetére
Dehogynem! Egy akusztikus-gitárnál például el tudom dönteni, hogy érdemes-e 3X annyit költeni egy hangszerre csak azért, mert mintha egy picivel teltebben szólna. Ellenben ha a drágább hangszer után kezembe fogom az olcsóbbat, és mintha csak valami játék-gitárt tartanék pengetnék, na az mindjárt más! Bár kicsit más kategória...
-
pityutool
tag
válasz
dudika10 #24585 üzenetére
Ha beleszeretnék pl. a 601-es hangzásába, még lehet azt is bevállalnám. De még ha ahhoz külön erősítő is kellene... az úgy már húzós! Azt talán csak úgy, hogy ideiglenesen hajtom a hangkártyáról, és valamikor egyszer egy olcsó erősítőt beszerzek hozzá. De ez annak fügvénye, hogy mennyi is az az "olcsó erősítő"?!?!
-
pityutool
tag
válasz
dudika10 #24569 üzenetére
Egy sennheiser 555 után hallgattam meg a hasonló árkategóriájú akg-t Ami tetszett:a visszafogott, mégis dinamikus mélyek (a sennihez képest mint ha nem is lett volna, de csak azért tűnt így elsőre, mert megszokta a fülem a másik szinezett mély tónusait), a részlettel teli közép-és magastartomány, a "nyers" hangzásvilág ami megfogott. Egy külön erősítőt semmiképp nem szeretnék, csak valami olyan fejhallgatót, amit a jelenlegi hangkártya is meg tud hajtani. Jelenleg Komárom-Esztergom megyében tartózkodok. Esetleg a közelben tud valaki valami boltot, ahol van kipróbálási lehetőség?
-
Dave™
nagyúr
válasz
dudika10 #24577 üzenetére
Rajtad kívül senki sem fikázza a külsejét ennyire vehemensen, szóval ha meg kell védeni, az leginkább tőled van
De nem, nekem a tere jön be a legjobban (na meg a kényelme). Elhiszem, hogy van, aki nem tudna együtt élni vele, mert tényleg mesterséges, de olyan zenénél, ahol nem cél a zenekari pozíciók reprodukálása jelentős pluszt tud hozzáadni a zenéhez, ilyet meg más nem nagyon csinál, mert nem ennyire bevállalós
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dudika10 #23831 üzenetére
a neki nem is neked szólt,ha már harmadik személyben beszélünk a virtuális kerekasztalnál.
egyébként srácok,lehet ha a viba egy 30rugós szuper dupla 1541es kimenetű denonnál jobban szól,de a 60rugós új dupla wolfsonom kb dupla annyi információt közöl.
kezdem tapasztalni,h a lánc legfontosabb eleme a forrás.megjegyzem,nálam hangfalon kivül ténylegesen is ő a legdrágább,DIY ide-oda...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dudika10 #23507 üzenetére
általánosságban tényleg elég rosszak a metál felvételek,sztem is...
érdkes, a goth és hasonlókban egy fokkal jobb a minőség,de ott is agyon effektezik az eredetileg normális hangot,emiatt annyira nem szeretem hallgatni őket.
de amit pl a metallicákkal műveltek mostanában, valami szörnyű.pedig név,meg pénz is volna.vagy a flacokat szúrják el? SnM óta nem vettem egyet sem,mert CDn az pl élvezhetetlen volt,pénzkidobás...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dudika10 #23357 üzenetére
igazából én is úgy csöppentem bele,hogy vettem egy hasonlóan alacsony impedanciájú modern fülest,aztán bepróbáltam olcsó DACot, meg a füles erősitőt.azóta 1x sem dugtam be közvetlenül az ilyen integrált füleserősitős készülékbe,mert üvölt a különbség.
majd később vettem egy öregebb, nagy impedanciájú K500at,és eladtam a K240Set.igy ugyan buktam a hordozhatóságot, de folyamatosan volt mit hallgatni...
-
mcs
veterán
válasz
dudika10 #23255 üzenetére
Én ajánlottam kolegának a HD 203at, mert volt nekem régebben HD 202, és dinamikára nagyon bejött.
Az a Superlux név kicsit gyanús nekem, ugyebár teljesen kínai gyökerű a gyártója. Nem megy erősen valaminek a rovására a relatív olcsósága, mint pl. anyagminőség? Na nem mintha a HD 203at felsőkategóriába szánták volna, és tudom, hogy azon is befigyel a méd in csájná, de a Superluxban tényleg meg lehet bízni? -
bajnokpityu
félisten
válasz
dudika10 #23223 üzenetére
viba,p87,vdh ICkkel K500on nincs luk középen... hisz ott a fejem
K500amúgy tényleg jó füles.sztem efölé én nemigen akarok menni.amire valók ezek,hogy élvezzük a zenét,arra jó.hogy esetleg nem tökéletes valamiben,az nyilvánvaló,mert akkor miért vannak 10x ennyiért is fülesek,de bántó hibája nincs.
szóval,mindenkinek köszönöm, aki segített a választásban!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dudika10 #23219 üzenetére
nah,ezt a csúnya elverést azért neccesnek tartom.(bár alapvetően egyet értek,szinpadról nehéz beszélnem én füles láncomnál.) almát körtével hasonlitani...
1250Xem van,ami tuti fölötte lehet a 1255nek hangra(pláne átkábelezve, zoknituningozva,és ugyan valóban széles a tere,de iszonyat pontatlan.mélység sincs.
ebben kb fej fej mellett vannak a K500ammal,egy p87es erősitővel, külső DACal.DE bármi másban sokkal élvezetesebb,finomabb a K500. de alázást azért nem mondanék,kb ugyanolyan rosszak.
a nagy hifimhez meg nem ér viszonyitani, ahol mélység,magasság, és cm pontos szinpad van,mert vagy 15x annyiba kerül,mint a füles láncom.
-
p_adam
addikt
válasz
dudika10 #23185 üzenetére
Egy ideje nekem is van egy tolerancia határ aminél kisebb tér már nem lenne jó (ezért is nem bírom a fülhallgatókat) de sikerült átléptem és még keresek egy direkt kis terű fejhallgatót mert vannak olyan felvételek amik pont egy ilyennel 'kelnek életre'.
Az igaz, hogy ha nem ez lenne a forrás és az erősítő meg fejhallgató akkor csalódott lennék, a Gilmore Lite-nek is elég jó széles tere volt de utólag feltűnt, hogy mindent egy síkba rakott amitől kicsinek, tűnt a tér, a HD53N ezzel szemben már nagyon jó, és szimmetrikus módban még jobb lesz.
A gyenge pontja ennek az erősítőnek talán a mélydinamika ami mondjuk a korábban leírtak alapján fontos lenne de nem olyan nagy a különbség mint a tér tekintetében és hangképben is sokkal jobban passzol. Valószínű a Beta22 az ami mindent tudna ami nekem kell de megépítve is annyival többe kerül hogy nem éri meg és nem nézne ki ilyen esztétikusan.
A forrás váltásnál is ugyanez a jellemző, bizonyos DAC-ok egyszerűen sokkal 3D-sebb hangzást tudnak fejhallgatóval produkálni mint mások de hogy ez mitől függhet azt nem tudom megmondani. -
bigmasterg
addikt
válasz
dudika10 #23100 üzenetére
Ezért kérdeztem rá én is.
Na jó, fül feletti párna van. (Mondjuk szerencsére nem kell rajta cserélni. )Tomi_Sci: Nyúlj nyugodtan.
Most úgy tűnik, hogy a 800 jobban csípi a CanAmp-ot, mint a lupus beépített erőlködőjét, illetve a k1000nél sokoldalúbb. Elég háklis tud lenni a rossz minőségű felvételekre, de sokkal több stílust befogad.
Akkusztikban gondolom jobb lesz a k1k, de ezt nem ma fogom kideríteni...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest