- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Többen is hallottak már innen, valamelyik fejhallgatós találkozón volt is egy.
Szerk.:
Ja, meg múltkor írt valaki egy ilyet.
De én állítom, hogy a megfelelő stílussal a K1000 egyértelműen jobb.
A 800 pedig multifunkcionálisabb, és bizonyos elektromos zenékkel, vagy rock-al (ebből sem minddel) élvezetesebb tud lenni. -
Shufny
őstag
Kérlek fejtsed ki, hogy mi értelme beírni egy véleményt, ha nem vagy hajlandó többet írni róla, és nem érdekel a többiek véleménye? Gyakorlatilag azt mondtad, hogy megalapozatlan, hogy nem ajánljuk azt a fejhallgatót, és egyből utána kijeletetted, hogy ezt az állításodat nem vagy hajlandó megvédeni. Ennek mi célja van így?
#22816: Elfogadom, de remélem érted, hogy mi a problémám. Nem az a lényeg, hogy különbözik a véleményünk, vagy hogy nem fogadtad meg a tanácsomat. Ez rengetegszer előfordul, és valamiben szinte minden rendszeresen ide író tagtól különbözik a véleményem. (mint ahogy mindenkinek)
-
bigmasterg
addikt
Látszik, hogy nem tudod az előzményeket.
Egyszer linkelt valaki egy Superlux HD668b tesztet, ahol az égig dicsérték a fejhallgatót.
Erre (és az alacsony árra) mindenki felkapta itt a fejét és Shufny vezénylésével volt egy első csoportos rendelés a thomann-ról.
Itt is jó 'eredményeket' ért el a fejes így lett 2. rendelés is (ezt már fi:zi'k intézte), a rendelők száma nem csökkent így lett saját topicja a csoportos rendelésnek, majd 3. 4. és sokadik kör.
Itt nem volt a rendelést vezénylőknek haszna az egészen, szét voltak dobva a költségek...Csak később volt olyan, hogy nem volt thomann-nál raktáron és elég sokat kellett várni a fejhallgatókra, így felmerült, hogy mi lenne, ha lenne itthoni forgalmazó is.
Te meg valamikor ez után olvashattál bele a topicokba.
-
Shufny
őstag
Nem szabtam meg mit írhatsz. Reagáltam arra, amit írtál. Amire te válaszoltál tiszeletlenül. Nem kell semmit csiszolni az "eladástechnikán", mert nem az cél, hogy mindenáron eladjunk valamit. (tudod, mint egy boltban) Itt van olyan válasz, hogy a felvázolt igényeknek semmi nem felel meg, amire szintén rengetegszer jön a szidás...
Mindig nagyon figyelve válaszolok a legnagyobb hülyeségekre is, amire kapom az ilyen hangvételű válaszokat. Még jó, hogy elegem lesz, hogy utána még engem bunkózol le. Mondtam, hogy azt választasz, amit akarsz, de nekem miért nem áll jogomban megkérdezni, hogy mi alapján mondod utána a véleményedet? Te megmondhatod, hogy mit írhatok, és mit nem?
-
dudika10
veterán
A kereskedést viszont én is kikérem magamnak már bocsánat.
Nem azért ajánlja senki a superluxot, mert a egy fórumtárs a forgalmazó.
Ha visszaolvasol láthatod, hogy fordítva történt a dolog. Mivel mindenkinek tetszett a superlux ezért vállalta egy fórumtársunk a forgalmazó szerepet.
Ráadásul abból a rengeteg pénzből amit keres én még nem kaptam egy fillért sem, de még csak köszönetet sem, hogy az Ő termékét ajánlottam. Nem is azért ajánlottam, és senki nem azért ajánlotta.Szerintem ejtsük a kereskedős témát, mert ebben a formában tényleg sértő az aktív fórumozók felé.
Kértél véleményt (/megerősítést). Kaptál (/nem kaptál). Nem fogadtad meg. Leírtad, hogy elégedett vagy a döntéssel. Ez így szerintem teljesen korrekt, ezért szerintem nem kéne Téged bántani.
De a személyeskedés és a vád az viszont felesleges. Te se vedd magadra a vitát és akkor marad a fórumon eddig uralkodó béke és szeretet. -
Shufny
őstag
Nem vagyok kereskedő, de azért próbálj meg nyugodtan sározni engem kérlek. Hogy dudika is értse: az vele a baj, hogy azt mondja, hogy "nem tré, hogy szarul szól, mert játékra jó". Na most amikor egy Superlux HD660 ennyiért jobb játékra is és zenére is, vagy egy CAL!, akkor mégis mi értelme lenne bárkinek is ilyet venni? De mondanám az SHP5401 -et is, mert úgy tűnik superlux kereskedő lettem hírtelen.
#22788: Aha, tehát véletlenül se azt mondta ezzel a hozzászólással, hogy tévesen szidjuk a gamer fejhallgatókat?
-
Dave™
nagyúr
Majd egyszer hallgass meg egy nyitott AKG-t vagy Audio-Technicát, és meg fogod érteni, miért vicc az összes gamer fejhallgató. Ez a Corsair ugye az, amelyik memóriát, házat meg tápot is gyárt? Akkor biztosan nagyon értenek a fejhallgatókhoz is, tuti sokat fejlesztenek...
-
KMT
addikt
Az a baj, hogy az oldalon ezt írják:
"It’s all about the audio. That’s why the HS1A uses massive 50mm drivers for a level of sonic detail that’s just not possible with the 40mm drivers (
) found in most gaming headsets. The result is detailed audio reproduction with clean, accurate bass and sparkling clarity in the mids and highs, even when everything’s coming at you at once. Superior audio isn’t just more enjoyable — it lets you listen longer, without fatigue."
"Audióra" van kitalálva, és sz@r zenére?
Az, hogy jó a tere, meg relatív, valszeg átlagos az, csak neked hat az újdonság erejével. -
bajnokpityu
félisten
ma elvitték a K240St.
zenéltem vele 2 estét még az együttlét végén.
K500am lesz helyette.az sokkal gyengébb az általatok ajánlott K601nél?viszont amiért Neked válaszolok.nem tudom milyen hangkarid lesz,de a K240S irtóra megtáltosodott ahogy jó forrást kapott. Xfi musicom van.ennél a K240jobbat érdemelt.
3. fülesem lesz zsinorban az AKGtől. adhatnának némi kedvezményt lassan
-
guppy
őstag
sztem nézz körül head-fin, mostanában elég jó áron mentek el a 325-ök, valamint ahogy olvastam érdemes a 325 höz vmi jobb erősítővel rendelkezni, sokat profitál belőle.
ami a Grado 225 vs Sennheiser HD600 at illeti, sztem sikerült dűlőre jutnom, és az a véleményem h a seni a jobb fejhallgató, részletesebb kifinomultabb, viszont a rock, punk metál sokkal élvezetesebb a Grado-n
Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest