Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
válasz
theooracy #173995 üzenetére
Szívócsőbefecskendezéses benzineseken még nincs részecskeszűrő, hogy szeptembertől lesz-e, nem tudom.
Viszont ilyen jellemzően a kisebb autókban van még.
Kiánál van kivétel pont, Ceed 1.4 MPI, Optima 2.0.De hogy olyasmiket említsek, ami az általad megjelöltek kategóriája:
Mitsubishi ASX és Outlander, Toyota RAV4, Ssangyong Tivoli, Subaru Forester és XV, Nissan Juke. Ezekben se turbó, se direkt befecskendezés, se részecskeszűrő. Egyelőre. -
szabonagyur
félisten
válasz
theooracy #173921 üzenetére
Mert az autó kereskedő nem autó kölcsönző, hogy napokra/hetekre odaadjon autókat.
Ha napokig/hetekig nincs bent egy teszt autó akkor mit mutasson meg azon érdeklődőnek akinek bőven elég egy pár méteres karika a szalon körül? Több tesztautót meg szerinted ki fog tartani, hogy legyen bent mindig a szalonban meg 1-2 db amit kiad? A teszt autót is ugyanúgy biztosítani kell, értékvesztése is van nem is kevés, stb.
Hétvégékre akkor adnak ki teszt autót ha olyan vevő van aki már bizonyított, hogy bizony nem csak az épp aktuális hétvégi nagy bevásárlásra kell neki egy autó, hanem igen is egy döntés választja el, hogy melyik variánst veszi meg.
Amit újságíróknak kiadnak az általában ugyanaz az 1 db autó az importőr által, megfelelő marketing okok miatt
Az, hogy neked odaadjon semmilyen reklámot nem jelent.
A telefon hülye példa volt, mivel ott a helyszínen tudod nyomogatni, elvinni azt sem tudod magaddal.
-
Bazsee71
őstag
válasz
theooracy #173908 üzenetére
Ahhoz képest, hogy egy 30-40x olcsóbb mobiltelefont oda-vissza lehet nyúzni a szolgáltatóknál, ez így édes kevésnek hangzik. De hát ha ennyi, akkor ennyi. Pályatempóra maradnak a Youtube videók, amiből vagy le lehet szűrni valamit vagy nem.
A Kiánál ezek szerint úgy megy, mint a Suzukinál, a feltüntetett kedvezményes ár szinte vehető fixnek.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
theooracy #173876 üzenetére
ertem hogy a szived csucske, meg garazsban allt, de a 800k-ra tartott masik sem er annyit igazabol, csak 5-600-t...ugyhogy a diffi marad
vevo szemszogebol nezd a dolgot
kint ezek az autok 1000EUR alatt is vannak mar
behozatod papirozhatod is kb 8-900k-ban megall
ha van is vmi vele maradt ra 3-400k-ja
te megvenned magadtol ennyivel tobbert?havercsavo lassan ket eve adta el a mk5 Golf 1.9TDI-t 1.1M-ert
de annyiert 3 nap alatt el is ment
meg az egy "slagermotor" amugyis -
diegho
nagyúr
válasz
A Golf4-el az a baj, hogy már 2002-ben is 5 éve ott volt a piacon és hiába van csak 88k km, ez akkor is egy 97-es technika, ami ma már 22! éves. Ha jól látom 1,37M-ért raktad fel. Ez hihetetlenül magas ár! Szerintem gondold át, hogy árulni, vagy eladni akarod. 1,37-ért már annyi lényegesen jobb autót kapni és teljesen mindegy, hogy ebben 88k van, a másikban pedig lesz 150k, akkor is egy tágasabb, kényelmesebb, biztonságosabb, modernebb autó lesz.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
A 300 ezerrel olcsóbb autókból is alkudnak szóval a difi marad. Ha te ragaszkodsz ahhoz az árhoz, akkor az az autó nem eladó.
Emlékszem annó egyik ismerősöm vett egy Fiat Temprat 200k-ért, pedig a hasonlók 400-ért mentek. Kérdeztük, hogy hogyan sikerült megcsípni annyiért. Azt mondta, hogy amit vett, az eladó volt. -
-
H A M M E R
csendes tag
válasz
theooracy #173859 üzenetére
Érdemes megnézni a totalcar-on a népitéleteket, és ott azt is hogy mi volt az előző autója az embernek. Én úgy láttam, hogy akik nagyon régi vagy lényegesen olcsóbb autóból ültek át a KIA-ba azok elájulnak tőle. Viszont aki ült már prémium autóban az észreveszi a spórolást mindenhol. ÁR / minőségben én is jónak tartom. ami nem tetszik, hogy a 6 milliós indulóár full fapad (bár ez a legtöbb márkánál így van) és ha még egy digit klímát szeretnél akkor az a 800 ezerrel drágább csomagban megvehető csak.. Abban a szalonban ahol voltam sportageből nem volt nagyobb felszereltség, de ceed ből volt Launch felszereltségű, ott már bőr/műbőr volt az ajtó könyöklőn, sokkal élhetőbb volt számomra a belső. Persze sokan megmagyarázzák ezt hogy azért jó a műanyag könyöklő, meg a műanyag kormány, mert azt egy vízes szivaccsal lehet tisztítani, viszont pl szerintem a műanyag kormány kifejezetten balesetveszélyes, ha ráizzad a kezed és csúszik..
-
prsq
aktív tag
-
H A M M E R
csendes tag
válasz
theooracy #173846 üzenetére
Én is hasonló autókat nézek, pár napja próbáltam ki egy Sportage Silver-t. Nekem nem tetszett a vastag A oszlop (rossz kilátás), ezt fórumokon is olvastam, meg az hogy egy 7 milliós autón az ajtón a könyöklő kopogós műanyag. Egy vászon darabot odatehettek volna 20 Ft ért. A ceedben ez prémiumabb, bár lehet az magasabb felszereltségű volt amit még néztem.. A féket nem lehetett finoman adagolni, bár lehet az bekopik. Minden más szempontból viszont nekem is tetszett. A fekvő rendőrt lényegesen nagyobb sebességgel bírja mint a mostani II es Focusom.
-
Gombinyó
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest