- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
ugforma #173373 üzenetére
Olvasgass vissza itt a topicban is szerintem, mert a hsz.-böl az jön le, hogy nagyon nagyon az elejen tartasz az autovasarlos temanak.
Baromi fontos, hogy az auto vetelara az a költsegek kisebb resze,ezt tarsd szem elött. A fenntartas a nagyobb falat, szoval igy kalkulald a büdzséd.
Olyan valaszt meg erre a kerdesedre nem fogsz kapni, hogy szerintem vegyél bmw....bmw böl is van ezer tipus, ezer evjarat, ezer motor....Viszont a jolfelszerelt, meg tizen+ eves es olcso kategoriaval nagyon vigyazz...
Ha van böven pénz a fenntartasra es ugy lötted be a 3 milliot, hajra, lehet jo peldanyokat talalni, viszont ha fontos, hogy gazdasagos legyen a fenntartas, akkor egy bmw vel nem biztos, hogy jo iranyba jarsz.
3 millio körül amugy vannak jo opelek (astra, insignia). Fenntartasa joval kedvezöbb lesz es evjaratban is fiatalabbat fogsz kapni egy bmw nel pl. Persze nem lesz olyan menö
Jah es az automata vagy nem automata kerdes sem csak arrol szol, hogy meg tudud e szokni vagy nem, hanem, hogy van e mondjuk hirtelen fel milliod minimum, ha egy 10 eves automata valto szethullik az autopalyan (es akkor lehet nagyon ala becsültem a költsegeket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest