- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
aginor
üzenetére
Én most rendeltem eredeti oly pótakksit a vázhoz, mert a jupio-ban már nem bízom annyira.
Első körben azt éreztem, hogy picit nehezebben jár az akksi aknában, mint az eredeti. Most már jobban szorul.... szóval elkezdett púposodni.
Mivel a címkét is leszedtem róla, meg a burkolat bordákon is picit módosítottam, így nem tekinthető garisnak....vitatkozni se akarok senkivel.
Működni működik, de nem várnám meg, míg teljesen beáll a vázban, vagy pukkan egyet.
Többet nem próbálkozom utángyártottal.Nikonnál több szerencsém volt az akksikkal, igaz az utángyártott úgy nézett ki, mint az eredeti, még azt is el tudom képzelni, hogy egy helyen készültek (beleértve a hologramos matricát is!), csak kicsúsztak a határértékből minimálisan, vagy szimplán csak az éjszakai műszakot átkapcsolták fekete piacra
Szerintem ne próbálkozz, az eredeti tutibb (és drágább persze)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs