Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Alakul az újabb magyar kiskereskedői sikersztori.
Vettem a Conrad-ban egy Hahnel BLH-1 csereakkut. Első használatkor 11%-ra merítettem, utána ment töltőre, ami azt jelezte, hogy feltöltötte. Betettem a gépbe, majd pár nap múlva bekapcsoltam és az 93%-ot írt ki rá. Mondom mi a.., mitől merült ez le két nap alatt 7%-ot, kikapcsolva. Á, sebaj felteszem töltőre, hogy lássuk mi történik, erre a töltő töltési hibát jelez, és nem tölti. Ma írtam a kereskedőnek, aki elég lekezelő volt és mindenképpen meg akarta magyarázni, hogy vegyek hozzá Hahnel töltőt mert csak azzal szabad tölteni. Mikor látta, hogy erre nem vagyok kapható, akkor jött azzal, hogy ez normális, mert nem szabad rátölteni az akkura, minden töltés előtt teljesen le kell meríteni, mert különben ez lesz. Megemlítettem neki, hogy azért részlegesen töltött akkuval nem szívesen indulok el hosszabb fényképezésre, amire nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt, hogy akkor vegyek tartalék akkut a tartalékakkuhoz (gondolom, nyilván már akár számlázza is a következőt
)..
Egyelőre annyiban maradtunk, hogy teljesen lemerítem az akkut, majd teljesen feltöltöm, aztán meglátjuk mi lesz (szerinte ettől majd helyre álla rend), de én attól félek hogy az ügynek még lesz folytatása.
Tanulság? Kerülni kell a Conrad-ot, és utána olvasva (sajnos úgy látom ezt előtte kellett volna) ez egy több helyen is előforduló hiba a márka akkuinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)..