Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is csodálkoztam. A poén az hogy egy valamivel 30e Ft alatti irodaszer rendelés lett volna mellé, tehát furcsálltam az értékhatár miatt is a szállítási díjat. Aztán elkezdtem próbálgatni a kosár tartalmát és egyértelműen akkor ugrott meg amikor a papír belekerült. Mindeg végül, számtalan más helyről meg lehet rendelni (röhej amúgy, az lett a vége hogy a tescótól rendeltünk nyomtatópapírt, 799 volt a kiszállítás díja a teljes rendelésnek, és nem olyan mint egy átlag futárszolgálat vagy a posta, hogy egész nap szobrozol hogy mikor jön a csomag, vagy pitizel telefonon a futárnak hogy “nemelehetne” hanem megadsz egy kéz órás időintervallumot és akkor hozzák, plusz ha valami nem tetszik akkor nem visszaküldöd és majd egyszer visszakapod az árát hanem ott helyben sztornózzák és ki sem kell fizetni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest