Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A Camera Size Comp. oldalon néztem. Nekem nem tűnt sokkal nagyobbnak. Mondom, ezen kár vitatkozni. A Nikon Z5 a 24-50 kitobijával elég kompakt mindenhez is. Mindkettőhöz kell már kistáska, ha egészségesen akarod hurcolászni. Ha ennyire számít a tömeg-méret akkor inkább Iphone. Szerintem.
Ja, annyit hozzátennék, ha az mft gyártók komolyan gondolták volna valaha ez a kis méret dolgot, akkor ma is lenne up to date gm5 meg epm2. Na azok tényleg kicsi zsebgépek. Persze a megfelelő obival. Az egy sokkal egészségesebb, a rendszer alapvetéséhez közelebb álló irány lett volna. Jó, legyen egy GH5 meg EM1X, de a többi váz eléggé véleményes, mert ügye pár milliméterért a többség nem akar kompromisszumos képminőséget.
A fényerő ekvivalencia fejtegetésedre annyit, hogy felőlem tényleg azt gondolsz amit csak akarsz.
Többször felmerült ez már itt is. Ha eddig nem sikerült megérteni, most sem fog sikerülni. Nincs ez ügyben küldetéstudatom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Többször felmerült ez már itt is. Ha eddig nem sikerült megérteni, most sem fog sikerülni. Nincs ez ügyben küldetéstudatom