- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A Camera Size Comp. oldalon néztem. Nekem nem tűnt sokkal nagyobbnak. Mondom, ezen kár vitatkozni. A Nikon Z5 a 24-50 kitobijával elég kompakt mindenhez is. Mindkettőhöz kell már kistáska, ha egészségesen akarod hurcolászni. Ha ennyire számít a tömeg-méret akkor inkább Iphone. Szerintem.
Ja, annyit hozzátennék, ha az mft gyártók komolyan gondolták volna valaha ez a kis méret dolgot, akkor ma is lenne up to date gm5 meg epm2. Na azok tényleg kicsi zsebgépek. Persze a megfelelő obival. Az egy sokkal egészségesebb, a rendszer alapvetéséhez közelebb álló irány lett volna. Jó, legyen egy GH5 meg EM1X, de a többi váz eléggé véleményes, mert ügye pár milliméterért a többség nem akar kompromisszumos képminőséget.
A fényerő ekvivalencia fejtegetésedre annyit, hogy felőlem tényleg azt gondolsz amit csak akarsz.
Többször felmerült ez már itt is. Ha eddig nem sikerült megérteni, most sem fog sikerülni. Nincs ez ügyben küldetéstudatom 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Renault, Dacia topik
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- LG LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Többször felmerült ez már itt is. Ha eddig nem sikerült megérteni, most sem fog sikerülni. Nincs ez ügyben küldetéstudatom