- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Egyreszt nem vagyunk egyformak, masreszt mas es mas iranybol erkeztunk. En amikor konstataltam, hogy a kiskompakt amit hasznaltam mar nem eleg, akkor korbeneztem az interneten, hogy mi a helyzet a "nagy" fenykepezogepek tajan.
Volt nehany requirement, pl. hogy videozni is tudni kell, es persze legyen olcso. Ez utobbi miatt a FF gepek hamar kiestek, es az APS-C es a MFT gepek maradtak versenyben. Ezek kozott mar alig volt szamomra kulonbseg, nagyon hasonlo volt a tudasuk. Raadasul nem volt semmi tapasztalatom a cserelheto objektives vilagban, igy jo nehany parameterrol nem tudtam megallapitani, hogy az mennyire fog valojaban mervado lenni a szamomra.
Aztan meghirdettek a GX7-et olcson, kitben, es ez eldontotte a kerdest, mert a minimalista lapos kinezete mindig is sokkal jobban tetszett mint a pupos teteju gepek (szamomra) bumfordisaga. Aztan nagy meglepodesemre a felhajthato kukucska, amirol azt hittem, hogy sosem fogom hasznalni annyira bevalt, hogy most ugy vagyok vele, hogy enelkul nem kell gep. :-)
Nekem megtetszett a rendszerben, hogy a megfelelo objektivvel az adott szituaciohoz tudok alkalmazkodni, es ahogy a marketing mernokok megterveztek, szepen elkanaszodtam, es egymas utan vettem az objektiveket.
Van kicsi es nagy, kozelre es tavolra, es van ultra fenyes is. A korabbi szeles latot es a telet eladtam, plusz felhasznaltam a hobbira szant megtakaritasomat, hogy megvehessem ezt a szeles latot, igy most messzire nem nezek, ez van.
FF-re valtani nekem nem erne meg. Nem vagyok profi, igy a minoseg kulonbseg szamomra nem hordoz jelentoseget. Gepen nezzuk a legtobb kepet/videot, meg neha nyomtatunk, eddig max A4 -be kellett. Erre tokeletes ez a rendszer. Engem beszippantott. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest