- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Anno én a 80-90-et is sokalltam érte, inkább vettem 190-ért egy 8-18-at, ami elvileg minden tekintetben veri (árban, méretben és súlyban is sajnos).
Tény, hogy az ultra nagylátó a rendszer gyengesége. Kicsi a kínálat, de az legalább drága. 
Stauffenberg: az Oly minden szigetelt PRO cuccára megadja, igaz hogy hivatalosan csak az IPX1-et. Most rákerestem és ezt találtam:
"Now, what does IPX1 actually mean? Well, according to Wikipedia, the X means that there is not enough data to determine the extent of solid particle protection (the dust-proof part) and 1 means protection from dripping water, which is equivalent to 1 mm rainfall per minute. So, Olympus might be one of very few makers that make any actual claims about the resistance of their product, but as you can see, those are not particularly bold claims."salesman: "Az Oly teljesen kompatibilis a Lumixxal?" - elvileg igen, kivéve a gyártóspecifikus dolgokat, pl képstab és programozható gomb/renesztárcsa. Gyakorlatilag lehetnek anomáliák, de a konkrétumok, csak akkor derülnek ki, ha kipróbálod. Én használok Pana vázon vegyesen objektíveket, de nincs nagy baj, alapvetően jól elvannak egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Packeta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autószerelők, autószerelés
- Óra topik
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- XPEnology
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tény, hogy az ultra nagylátó a rendszer gyengesége. Kicsi a kínálat, de az legalább drága.