Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga_667
tag
válasz
trlala
üzenetére
Nekem van.
A képminőségéről gondolom olvastál már eleget. Talán a legjobb üvege az egész rendszernek. Én ki se tudom használni, kicsit néha szégyellem is magam hogy milyen középszar képeket csinálok vele.
Ami talán fontosabb (számomra legalábbis, mert egy sznob majom vagyok) hogy mennyire jól össze van rakva. Egy élmény megfogni, tekergetni. Úgy aránylik a PRO zoomokhoz, mint azok a kommerszekhez, pedig a 12-40 se szar... Épp tegnap fogdostam meg egy nagy japán fotósboltban kb. minden gyártótól mindent amit jelenleg lehet kapni, és szerintem nem nagyon van párja minőségérzetben. (Mondjuk a Fuji középformátum se gyenge.
)
Viszont hatalmas és főleg nehéz, aki nem mostanában váltott DSLR-ről, hanem már mikrózik egy ideje, annak zavaróan nagy lehet.
Szerintem hozd ki egy napra a mintaboltból, ha nem szeretsz bele 5 perc alatt akkor nincs értelme megvenned.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)