Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Hát ez a kérdés elég nehezen értelmezhető.
Autókhoz minőségi fotókat több vakuval, nagy meg óriási softboxokkal szoktak csinálni (külön ügyelve és pepecselve hová helyezik őket hogy a nézőponttól függően a highlightok becsillanása szépen adja ki a tükröződéssel a karosszéria formáit) Ez meg ugye eleve egy kiállítási csarnok nem egy műterem. Nekem mint a fotókat nézőnek egy kisvaku fénye a minőséghez nem igazán tudta hozzátenni. Itt szerintem annyi lehet a cél hogy mondjuk írna valaki a kiállításról és ahhoz betenni illusztrációnak képeket. Szerintem kb le kell sz*rni mennyire zajos (vagy utómunkában zajt szűrni és beáldozni hogy ezzel részletek is elvesznek) inkább rámenni (amennyire lehet a többi nézelődőtől) a tudatos komponálásra (nem esetlegesen belevágni kicsit a kerekekbe, gép orrába, várni amíg arrébb mennek, megpróbálni úgy nézőpontot keresni hogy ne lógjon be semmi zavaró elem (pl. cserepesnövény teteje) stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Macska topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest