Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz totálkezdő #87708 üzenetére

Vegyes tapasztalataim vannak erről: a spanyoloknál voltunk egyszer "vegyes" strandon, ahol nudisták is előfordultak - ergo az én textilhez szokott etikettem szerint az ember nem kamerázgat, pont. Erreföl megjelenik egy fiatalabb párocska, csajnál, pasasnál is tükörreflex+közepes zoom, és nekiállnak elég kendőzetlenül az embereket fotózni. Amikor célzottan ránk fordították a kamerát, annak ellenére kaptak egy középső ujjat, hogy mi a népesség textiles részéhez tartoztunk. Akkor vagyok modell, ha fizetnek érte - pláne családostul. Az meg, hogy nem a háttérben lévő partszakaszt fotózta a csaj, abból kiderült, hogy az ujj felmutatására azonnal elkapta a gépet, azaz rajtunk volt a fókusz és feltételezhetően nem mikroszkopikus méretben voltunk jelen 20mm-es zoom-állásnál.

A "másik oldalról": rómában turistaként fotóztam, és az egyik emlékmű előtt állt egy "legionárius" - engem ő nem érdekelt, az épületet akartam lefotózni, nem a műanyag "páncélba" öltöztetett díszpintyet, de a fotó elkészülte után úgy rohant át hozzám a fél téren keresztül az "ő 5 eurójáért", mintha én lettem volna a parthus ellenség. Csakazért se adtam neki, inkább kitöröltem a képet.

Harmadik - na, ez aztán maga a terrorizmus: elkezdtem egy phantom 4 pro-val repülni - itt már eleve messze kerülöm a homo sapienseket, mert a hírek alapján a drónt max képen/másnál látott populáció 99%-a szentül hiszi, hogy egy 24mm ekv lencsével 50 méterről belelátok a kicsilánya bugyijába/és persze kizárólag arra vettem a jó drága madarat.

Új hozzászólás Aktív témák