Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    Fantasztikus ahogy benned a butaság párosul a makacssággal :)
    Ezt írtad: "Biztos vagyok benne, hogy a termékek 100%-ban legális úton keresztül jutnak el Ázsiából Angliába." Örömteli, mi mások meg a legkevésbé sem vagyunk ebben biztosak. És ahogy írtam nem csak ezen a fórumon, és nem csak az Olypmussal kapcsolatban, egy éve pl. Thom Hogannél olvastam erről többször a Nikonnal és a NikonUSA-val kapcsolatban. A mechanizmus ugyanaz. A Nikon honlapján található állásfogallás is ugyanolyan mint amit 80hun linkelt az Olympusról.
    Amúgy tök egyszerű, keresd meg az általunk szürkeimportosnak hívott termékkel a hivatalos Olympus forgalmazót, és a szériaszám alapján majd megmondják neked mi a helyzet.

    A topicot pedig konkrétan az eglobal és az 0lympus miatt linkeltem, és hogy miért nem találtál ott ilyen terméket. Javaslom pl. ennek a hsz-nek az elolvasását: "Igen teljesen eltűntek az olyk. Nekem még úton van tőlük egy 12-40, áldom a szerencsémet ezek szerint last minute vásárlás volt... Valószínű egyes gyártók betámadták őket ( nem alap nélkül), egy darabig dugdosták 0lympus néven a cuccost, de most vége a dalnak."

    De részemről kiszálltam hajtogasd nyugodtan tovább a magadét :)

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák