Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Sziasztok. Én mindkettőtöktől (.mf és FEDman) és a többiektől is elég sokat tanulok, nem szeretném, hogy ilyesmin összevesszetek. Hogy ki mit talál bántónak, eléggé szubjektív dolog. Személy szerint elég nehezen sértődök meg (de akkor nagyon
), nem találtam emberileg bántónak amit .mf írt, viszont nem is értek vele teljesen egyet. Biztosan van olyan, aki ezen megsértődne és valahol biztató, hogy ez egyáltalán szempont egy ilyen fórumon. Ez ritka dolog manapság. Éppen ezért kérlek benneteket, hogy ássátok el a csatabárdot még akkor is, ha ez az egész lényegében nem rólam szól, inkább csak az én hozzászólásom kapcsán bukott ki. 
ON: a manuál mód eröltetését több "szakmai" szempont is indokolta a már emlegetett tanulási vágyon túl. Azt vettem észre, hogy az automata ISO gyakran a biztosabb, de zajosabb magas értékeket választja és a fehéregyensúlyt sem ideálisan állítja be. Jobb erdményeket "kavartam ki" kicsit alacsonyabb ISO értéken és a WB állítgatásával. Nyilván a szoftver készítői kicsit konzervatívabban álltak a kérdéshez, hogy ne reklamáljon a user, hogy rossz a kép, de ez kompromisszumokra kényszerít. Ez is egy ok.
Esküvőt a mostani tudásommal nem fényképeznék így, de mikor a nappaliban randalíroznak a lurkók, akkor inkább manuálozok és tesztelem, hogy mi működik. Ez a 3 inches kis kijelzőn nem egyértelmű.A gépen utólag szépen végignézem a képeket és rájövök arra, hogy az egyes beállítások közül mi az ami jól működött az adott helyzetben és mi az ami nem. Utóbbi is érdekel, ebből tanulok. A "félauto" módokkal erre kevesebb lehetőségem lenne. Szóval ezért az önsz.patás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nem találtam emberileg bántónak amit .mf írt, viszont nem is értek vele teljesen egyet. Biztosan van olyan, aki ezen megsértődne és valahol biztató, hogy ez egyáltalán szempont egy ilyen fórumon. Ez ritka dolog manapság. Éppen ezért kérlek benneteket, hogy ássátok el a csatabárdot még akkor is, ha ez az egész lényegében nem rólam szól, inkább csak az én hozzászólásom kapcsán bukott ki.