- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
A "már megint miről beszélsz" meg annak szólt, hogy nemrég egy tanulni vágyó lelkes kezdőt osztottál ki kategorikusan, hogy az ég világon semmi értelme full manuálisan kezelnie gépét, főleg ha úgyse fog soha filmes géppel fotózni. Hát ez így sarkosan kijelentve ritka nagy butaság volt.
Ha valaki komolyan meg akar tanulni fotózni, akkor mindentől függetlenül igenis van értelme a kezdeti időkben minden téren a manuális kezelést magára erőltetni. Ha mást nem azért, mert ha így megtanulja rendesen kezelni a gépét, akkor később a fél és teljesen automata módokat is jobban fogja uralni.
Megint más, hogy még egy butaságot is sikerült ugyanitt összehordanod, amit később Lassú Víz tett a helyére. Ehhez képest azóta ezen szépen átsiklottunk, mintha meg sem történt volna.És igen, én is kemény vagyok néha. Főleg a régi arcokkal nem szoktam finomkodni. De azért megint egy másik történet, mikor egy lelkes tanulni vágyó kezdőt oszt ki valaki nagy mellénnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest