- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Hogy egyértelmű legyen mit is használok, lőttem egy-egy képet a pici kis tükörről elölről hátulról.
Egy ennyire kis mütyür darab is bővel elég erre. Nyilván nem megoldás mindenre, de ez bármikor veled lehet és adott esetben nagyon hasznos is lehet.
Amire figyelni kell, hogy ha olyan nyers szélein nem lezárt tükröt használsz, mint én is, az alapból csúnyán szórja oldal irányba is a fényt. Emiatt így natúran szinte teljesen használhatatlan. Ahogy a képeken is láthatod ezért borítottam be fekete kartonnal. Ez így lezárja a tükör széleit és így sokkal jobban és pontosabban lehet vele a fényt terelgetni.
Ez azért is fontos, mert ennek érthető okokból kemény fénye van így jobb ha direktbe egyáltalán nem kap belőle az alanyod. A fel illetve oldalra irányított fény viszont a fal és a mennyezetnek köszönhetően így is úgy is lágy és szórt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest