Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    Nos, megint segítettetek, meg nem is :DDD
    Nekem kell döntenem, de arra jutok hetente, h csak bővül a kis szűk listám, és valami gép előtérbe kerül, amiről eddig nem is tudtam :))
    Tekintve, h 2 hónapja a nézelődést valami 100k-s Canon kompakttal kezdtem.
    (#71462) t72killer : nézegettem ezt a gépet is, de ha kompaktnál maradnék, akkro Sony, viszont ezt a lehetőséget inkább elvetettem, borzasztó aprók a mai kompaktok. (Canon A530-asom volt/van)
    Érdekes, h "ekkroa dögöktől" eljutottál egy RX100-ig... Ezek szerint egy ilyen gép is bőven elég? :U
    (#71464) Peetta14: csak legyen meg valami gép, hidd el, nem lesz egy értelmes kép egy fél évig, csak próbálkozás ezerrel :D
    (#71465) Freddy76: már zúg a fejem, vaku-nem vaku, fix fényerős, de nem 50-es :D Jó képeket szeretnék, és nem pixelhalmazt este 5-kor beltérben, ISO 25600-on :DDD
    (#71467) domedee: na, ha az E-PL6 is szóba került... mik a kirívó különbségek az E-M10-hez képest?? Oké, kereső nincs, vaku van, de akkor teszem fel, amikor akarom, az ára eléggé baráti, még duplakit-ben is 120k, wifi nincs, képproci az a VI-os, stabilizátor nem 3 tengelyes. (Mi az a focus bracketing?) A kis markolatszerűség is tartozék? Elektronikus keresőt lehet rá tenni? (de minek...?!, plusz akkor vaku nuku, nemde?) Mivel "jobb" e za gép, mint az emlegetett pár csúcskompakt ennek közelében (LX7, RX100 Mk I)
    (#71475) b.vr: teljesen igazad van... "Csak" fényképezni akarok :)) Azt sem tudom, ki kivel van, szóval korai ilyen szakmai dolgokba belemenni, h kinek melyik sokadik obija vált be X dologra, nemde?!

Új hozzászólás Aktív témák