Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
Hamarosan én is belépek az MFT tulajdonosok közé egy E-M10 Mark II-vel (amint megint lehet kapni), de van egy-két dilemmám:
1. Milyen kit objektívvel érdemes kezdeni. A 14-42 II R, vagy a 14-42 EZ a jobb?
Első körben általános célokra használnám, később egy második vázra (GX1 a kiszemelt) kerülne, amit videózásra, illetve olyan gépként használnék, amit nem sajnálok bárhova vinni.
A fenti célokra, illetve képminőség tekintetében nem tudom melyik a jobb választás, egyelőre a kompaktsága miatt a palacsinta zoom felé hajlok, még ha kitben duplája is az ára.2. Érvényesített-e valaki új vázra, vagy kitre 15% klubkedvezményt úgy, hogy közvetlenül vásárlás előtt lépett be? Ha veszek egy markolatot, és további 8.000 Ft-ot befizetek, akkor megvan a klubtagsági, és a szabályzatban nem látom, hogy bármi tiltaná egy új váz vásárlására ennek az azonnali érvényesítését. Így majd egy huszassal beljebb lennék., mintha teljes áron megveszem, és ingyen megkapom a klubtagságit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest