Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz
domedee
üzenetére
1. Oly 17 és a 45-ös jó páros mindkettő kicsi, könnyű és jól rajzol. Esetleg az Oly 17 helyett a Pana 20, a rajza még jobb is kicsit, az AF viszont lassabb. Nagylátószögre jó kitobi, ha "mégnagyobbatlátó" kell akkor Pana 12-32.
2. A 19/30/60 sorból a 30-as szerintem felesleges, a kitobit nem éri meg eladni, kapsz érte cca. 20e Ft-ot, attól többet ér, és néha jól jön azért a zoom.
3. A 12-40 ütős, a Sigma 60 illik mellé, a kit tele is bőven korrekt az árához képest. De ez alá tényleg egy komolyabb váz való, valamelyik kisebb OM-D markolattal, vagy egy E-M1. Jó a 12-40, mindent magas szinten tud, de az én ízlésemnek mindennapos használatra már túl nagy, nehéz, és feltűnő, én biztos tartanék mellette egy Oly17-est vagy egy Pana20-ast.
A 12-40-nel nincs tapasztalatom, a teszteket nyilván te is láttad, nem nagyon lehet mibe belekötni, gyakorlatilag simán hozza amit a jobb fixek f2.8-ra rekeszelve.
Használtan érdemes a fixeket venni, ha később váltani akarsz gyakorlatilag bukta nélkül ki lehet szállni belőlük. A 12-40 használtan még elég ritka, de időnként az is felbukkan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest