Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz .mf #63302 üzenetére

    ... s ismét, immár Kiotóból. Ahova már tegnapelőtt megérkeztem, de aznap este olyan szép nagyot tanyáltam bringával, hogy a jobb könyököm azóta is alig bírom mozgatni :W Szép lett volna, végre eljövök Japánba egy hónapra, betervezek sok utat, erre az első héten eltöröm a karom és cs...hetem is a hátizsákkal utazgatást :DDD De szerencsére el nem tört (bár repedve akár még lehet), csak nagyon csúnyán odavágtam a könyököm, mozgatni csak pár fokot tudom kevés fájdalommal, annál tovább eléggé fostos; tegnap még bő harmaddal nagyobbra volt dagadva; és negatív teherbírás, azaz eleinte a karom saját súlyát sem bírta el fájdalom nélkül. Tegnap esett, ezt kihasználva dolgoztam és pihentettem, borogattam. Sőt, a hétre rossz időt mondtak, úgyhogy gondoltam is, hogy legalább nem fog a szívem fájni érte. Erre ma szép idő lett, sütött a nap, ezt csak nem hagyhatom annyiban... Eleinte minden képet háromszor meggondoltam. Pedig ma már jobb volt, tegnap használni se tudtam a jobb karom. De így is azért... gépet bal kézzel emelem és tartom, jobb csak állítgat és expó gombot nyom, nem csak, hogy nem tart, de maga is a gépen pihen; komponálni meg lcd. S még ha egy nehezebb váz + obik lettek volna...
    A nap végére (itt már éjjel f2 van) viszont már ott tartottam, hogy fixekkel jobb kézzel is elbírom és nagyjából szemhez is tudom emelni a gépet.
    Ja és a gép elkezdett csodákat művelni a húszassal. Éjszakára kivilágított templomokat jártam sorra, és ISO200, kis rekeszelés, mégis állta a sarat, sorra hozta az 1/2, 1/1.6, 1/1.3, de még 1 és időnként 2 mp-es képeket is, kézből (méghozzá ilyen állapotú kézből).
    Holnap majd képelek, egyelőre eszek és alszok. Hú de jókor értem haza, leszakadt az ég - dörög, villámlik...

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák