- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
válasz
Black Smile
üzenetére
Ha rám hallgatsz v1.. A követő fókusz miatt.. Mondom ugy, hogy nekem olympus e-pl1 volt az első cserélhető obis gépem, a második, meg o-md em5.. Az is kiderült, hogy sokat panaszkodtam az e-pl1 AF-re, de az is inkább az első generációs 14-42-es obi miatt volt.. 12-50-el ami az omd-hez volt, na ég és föld.. A 45-öst is próbáltam rajta egyszer, valamiért azzal is lassu volt.. Mégegyszer NEM KÖVETŐ AF-ről beszélek, és az elsö genes Olympusról.. A pl3-as azért mindenképp sokkal jobb.. A másik hogy nehezebb legyen.. Bizony a MFT-hez van jópár obi.. Mondjuk amit írtál felhasználásra én tennék egy próbát a sigma 60/2.8-al.. ugye 120-milis "kistelének" felel meg átszámolva, képminőségre is jókat mondanak.. AF sebessége pedig nem tudom milyen.. Árban pedig még újan is viccesen olcsó.. Szal a V1 gyors (nem említettem a brutál gyors sorozatkép készítési lehetőséget ami szintén jó lehet arra célra amit szeretnél fotózni) Az MFT-re pedig a rengeteg objektív..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs