- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Smile
csendes tag
Sziasztok,
Még mindig az Olypus E-PL3 és a Nikon 1 V1 közt ingadozom.
Az Olympus olcsóbb 20 ezer forinttal, megéri a Nikon a felárat, jobb a képminősége, vagy a két gép nagyjából ugyanazt tudja?
A Nikon mellett szól, hogy nagyobb az akkuja (1900 vs 1150 mAh), gyorsabb az autófókusz, de kisebb a szenzorméret (meglátszik ez a képminőségen az E-PL3-hoz viszonyítva?), és lassabb a kártyára írás sebessége.
Az Olympusnak nincs külső optikai keresője, de nem is biztos, hogy az én teljesen amatőr szintemen szükség lenne rá, ráadásul külön megvásárolva kb. 60 ezer forintba kerül, bár e-bayen 100-120 dollár körül is van.
A Nikonhoz nincs vaku, a hozzá való SB-N5 40 ezer, lehet ezt helyettesíteni más utángyártott, olcsóbb modellel vagy más tipusú, használt Nikon vakuval?
Az Olympusnál a vázba van építve a stabilizátor, a Nikonnál az objektívekbe, melyik a jobb, hatékonyabb?
Az Olympushoz alig használt 40-150-es objektívet találtam 45 ezerért, a Nikonhoz 30-110-est, 27500 Ft-ért.
Én valamiért az Olympus felé húzok, talán mert van egy kompakt Olympus gépem, és olcsóbb is, nem tudom, hogy a Nikon gyorsabb követő fókuszának hiányát mennyire érezném, ha az O. mellett döntök.
Mi a véleményetek? Köszönöm a segítséget, és elnézést a hülye kérdésekért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest