Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
dede... a kutyuzes kronikus jelei. hogy most itthon b*szom a rezet, baromira latszik, hogy hulyesegeken van idom gondolkodni. ha osszejon vegre kint a munka, akkor lehet utana sz*rok az egeszre. az utobbi egy evben szinte semmire sem volt idom, most meg ramszakadt a szabadsag. az elobb mar hangfalakat meg erositoket nezegettem.

a 12-32t en csak a gm1 melle tennem. ekkora atfogast csak vmi hudepenge fenyeros zoomtol neznek el, amugy inkabb annak a hive vagyok, hogy minosegre fix, minden masra meg vmi univerzalis zoom. kiprobaltam a 14-45ot, meg a 12-50et is, de annyira egy kutya volt mind osszessegeben, hogy akkor inkabb legyen minel sokoldalubb, ha igyis ugyis kompromisszum.
(#35917) hegyimorc: a tesztabrak alapvetoen iranymutatasnak jok, amugy azt nezem, hogy az egesz kep milyen erzest valt ki belolem. ez a legfontosabb. ebben amugy a 9-18 baromi jo volt... 1:1ben nezve mosott a szele, de vibraloak a szinek, franko rajza van. de nem az en latoszogem.
25os detto, eloszor nem ertettem mi a felhajtas oka korulotte, de par kirandulas egyertelmuve tette, meg egyik obival sem volt ennyire jo a szeretteimet fotozni. a fokusztav miatt kevesbe arcbamaszos, mint a 45os. ez volt az elso obi, amivel a csalad azt mondta, hogy nem karikirozni akarom oket - es tetszik nekik a vegeredmeny

de az osszekepi hatas fogott meg a 14-140ben is pl itt [link] majd meg keresek tobb mintat, nehogy felrevigyen par kep.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- iPhone topik
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest