- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Igen, épp ezt néztem én is, hogy gyakorlatilag adnék egy pofont a MILC-élménynek a 12-50-el.

Azt hiszem, a váz után egy 20 1.7 lesz (anno Pentaxon is 35 2.4 volt az első, és mindvégig nagyon kedvel(t)em). De sokat lőttem a 28mm 2.8-al is (Pentax A) , tudom, sokan nem bírják az APS-C 28mm-t de nekem bejött az a gyutáv.
SZóval emiatt talán nekem a 20-as lesz a legjobb kezdő, hogy segítsen meghatározni, mire van szükségem később. Mercutio képei is csak megerősítettek ebben.
Lehet csak ügyetlen vagyok, de Pentax DSLR-en nekem nem nagyon ment az 1/30 - 1/40-nél hosszabb záridő kitartása, E-M5-ön ez (ahogy a teszteket olvasom), ez azért a szuper stabi miatt javulni fog, főleg ugye nagylátó irányában. Kíváncsi vagyok nagyon, remélem karácsonyig elmegy a pentax cucc (sírva válok meg tőle , de túl sok, nehéz, kényelmetlen) és jöhet az Oly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- AMD FX
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest