Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
DSLR versus Mirrorless Thom Hogantól (szerintem már hangolja magát az e-m1 review-ra
)
Nem feltétlen kell mindenben egyetérteni és ugyanúgy látni, de érdemes elolvasni, főleg mert erről az itteni fórumokon sokszor rémesen alacsony színvonalú "vita" szokott zajlani, pedig hát lehet ezt értelmesen is csinálni (persze "könnyű" neki, nem hitvitát folytat hanem egyszerűen "csak" használja mindig azt a rendszert amelyik épp jobban illik az aktuális céljaihoz, elképzeléseihez)
(és az külön tetszik (én is ezt szoktam mindig kiemelni, persze hozzá képest töredékakkorányi tapasztalattal) hogy a méret-kérdésnél nem redukálja ezt a vázra, hanem a teljes rendszert nézi (az objektívek foglalják a sok helyet), és amúgy is direkt "useful lens set"-et ír az "equivalent lens set" helyett, ami megfelel az éppen aktuális céljaihoz)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)