Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
DSLR versus Mirrorless Thom Hogantól (szerintem már hangolja magát az e-m1 review-ra
)
Nem feltétlen kell mindenben egyetérteni és ugyanúgy látni, de érdemes elolvasni, főleg mert erről az itteni fórumokon sokszor rémesen alacsony színvonalú "vita" szokott zajlani, pedig hát lehet ezt értelmesen is csinálni (persze "könnyű" neki, nem hitvitát folytat hanem egyszerűen "csak" használja mindig azt a rendszert amelyik épp jobban illik az aktuális céljaihoz, elképzeléseihez)
(és az külön tetszik (én is ezt szoktam mindig kiemelni, persze hozzá képest töredékakkorányi tapasztalattal) hogy a méret-kérdésnél nem redukálja ezt a vázra, hanem a teljes rendszert nézi (az objektívek foglalják a sok helyet), és amúgy is direkt "useful lens set"-et ír az "equivalent lens set" helyett, ami megfelel az éppen aktuális céljaihoz)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)