- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
ROBOTER
üzenetére
Ezeken a kicsi vázakon azért viszonylag kevés mozgástér van, nem könnyű rajtuk mindennek helyet szorítani.
Mondjuk én a felső kijelző hiányát hamar megszoktam. Rengeteg infót tudnak megjeleníteni az LCD-n meg az EVF-ben. Persze ha egy fontos infó mindig fixen egy helyen olvasható le az mindig jobb.
Ettől függetlenül ennek hiánya a váltást követő pár napban zavart csak ameddig reflexből valamit fent kerestem. De miután megszoktam mi hol van..No de a megszokás persze nagy úr, most meg az a furcsa, hogy legutóbb mikor kezembe került egy 30D akkor az ujjammal össze-vissza bökdöstem a kijelzőt és nem értettem miért nem történik semmi.

De visszatérve az E-M1-re én azt nem értem, hogy miért tartották meg az E-M5 kicsi akksiját. Ebben a kategóriába elfért volna egy komolyabb is...
Ez a része talán a legkevésbé profi számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- sziku69: Szólánc.
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1a - R5P 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest