Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • de!

    csendes tag

    válasz Studi #31870 üzenetére

    Táska fronton én elég jól elvagyok egy Lowepro Apex 110 AW-vel. Belseje nagyjából egy kocka, amit függőlegesen kettéoszt egy elválasztó. Kétféleképpen szoktam pakolni:

    A) Egyik oldalt PEN + nem túl hosszú objektív (pl. 9-18, 45), oldalával lefelé; másik oldalt 3 obi, jellemzően a Pana 20-as kis tatyójában kettő objektívsapkával egymás felé fordítva, mellette vagy fölötte egy harmadik, akár hosszabb is (12-50 vagy 40-150).

    B) Alul 3 objektív, egyiket fedi az elválasztó lehajtható fölső fele, a másik a Pana 20 tatyójában. Fölül kicsit rézsút keresztbe PEN + 12-50 vagy 40-150.

    DSLR-es komákat szoktam is kérdezni, hogy na, szerintetek hány obi van nálam. :D

    Ha meg ennyi nem elég, akkor kétoldalról rábiggyesztek 1-1 henger formájú objektívtokot. Van egy Lowepro Lens Case 1S-em, amit sajnos már nem gyártanak, meg egy Case Logic talán SLRA-1, de nem úgy néz ki, mint ami most a magyar honlapon kint van. Na ezek mindketten kb. egy 12-50 vagy 40-150 tárolására jók.

    A PEN táska nekem nem tetszett. Méretre nem rossz, de utálatosan szűknek tűnt a szája, és az volt az érzésem, hogy a cippzár karistolni fogja a kezemet meg az összes cuccot, ahányszor áthalad rajta.

    Egyébként nemrég még vettem egy Lowepro TLZ 10-et, hogy ha a lányomnak fotózhatnékja támad, akkor megkapja a másodvázamat + 12-50-et, és nyakába akasztom tokostul. De sajnos eddig csak egyszer támadt fotózhatnékja, én meg nem vagyok egy jó mentor, úgyhogy a TLZ majd jó lesz nekem, ha obiarzenál nélkül vonulok, a vázat meg árulom.

Új hozzászólás Aktív témák