Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FEDman

    addikt

    válasz Parci #30465 üzenetére

    Én is gyanakodni szoktam mikor ilyet látok, főleg az idióta Canonos marketing óta mikor minden típusnál előrántották ugyanazt az ábrát (nem ezt) és közben gyakorlatban szinte 0 fejlődést mutattak fel.
    Itt is gyanakodnék ha így lenne, de itt azért kicsit más a helyzet. Például ezt az ábrát és magyarázatot itt most látom először. Erre persze önmagában még legyintenék, csak közben látom gyakorlatban is az érdemi előrelépést így minden gyanakvásom ellenére mégis hajlok afelé hogy azért valami mégiscsak lehet benne. :)

    Ja és az természetes, hogy ezeket az elemeket folyamatosan fejlesztik mindenféle ábrától függetlenül. Viszont ez nem azt jelenti, hogy az ez irányú fejlődés az folyamatos. Van mikor egy bizonyos gátat, szintet hosszú ideig nem képesek átlépni. Aztán van mikor áttörést érnek el egy bizonyos területen és akkor emiatt komolyabb előrelépés is lehet. Ha nem csupán marketing rizsa megy akkor normális gyártó ilyenkor vesz elő egy ilyen jellegű ábrát.
    Hogy itt erről van e szó azt nem tudom, egyenlőre csak azt látom hogy most nem csak a szokásos rizsa van,hanem tényleg előreléptek egy kicsit szenzorban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák