Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FEDman

    addikt

    válasz Parci #30453 üzenetére

    A legszebb az egészben, hogy gyakorlatilag nem állítottam semmit. :DDD
    Nem véletlenül, nem akartam senkinek semmit a szájába rágni.

    Szenzor szempontból meg hogy mennyire nincs értelme a különböző kategóriákon lovagolni azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a DXOmark-on jelenleg az egyik legmagasabb pontszámot elért m43-as váz az E-PM2. :U

    Amúgy azért lett konkrétan NEX-5r, mert erről volt fent Raw ugyanazon az oldalon amit le tudtam szedni. :)

    Csak arra voltam kíváncsi hogyan teljesít a GX7 egy top APS-C lapkával szemben. Ilyen szempontból szinte mindegy is melyik NEX-et választom, hisz a Jelenlegi NEX vázak között szenzorban minimálisak a különbségek, pláne ahhoz a különbséghez képest ami egy 43-as és egy APS-C lapka között van méretben.
    És azt kell mondanom, hogy meglepően jól. Hogy konkrétan mennyire és hogy akkor most mi nyom le mit az már részemről egy vakvágány. Ami számomra mindebből kiderült, hogy zaj szempontból közel egy szinten vannak, azaz nálam biztos nem ez lesz a döntő ha a kettő közül kell választani.

    Az meg hogy konkrétan hol áll a GX7 szenzorban a konkurenciához képest az nem az én hozott anyagból összedobott összevetésemből fog kiderülni. Eleve a bénán megválasztott teszt alany miatt se tudott itt sok minden kiderülni.
    Úgyhogy érdemes lesz megvárni a dpreview tesztjét, a DXOmark mérését is és akkor utána majd szép lassan összeáll a kép.
    Ez a béna tesztábra meg egyenlőre részemről arra volt jó, hogy nagyjából be tudtam lőni azt hogy majd mire számíthatok. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák