Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
EVF-et?

Tudom a beépített keresős Oly váz az az E-M5, de ettől függetlenül én továbbra is várok egy kompaktabb méretű EVF-es mFT vázat. A NEX-7 lassan 2 éve a piacon van és keresővel együtt kb. akkora, mint az E-P5. Ehhez képest az OM-D bár gyönyörű, de az a magas építés..
Az E-P5 EVF-el együtt meg magasabb, mint egy GH3, ami azért durva.Félreértések elkerülése végett az E-P5 szerintem is durván jól sikerült. A szoftveres iso100 ugyan engem nem hat meg, de a 1/8000s a vezérlőtárcsákkal

A GF1/E-P1 féle felépítésből azt hiszem most kihozta a maximumot az Oly, mind kezelésben, mind tudásban. Ettől függetlenül most már szívesen látnék valami mást is.Mondom ezt úgy, hogy a szintén nem túl kompakt és a mai cuccokhoz képest már kissé butácskának tűnő G3-al is egész jól elvagyok jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest