Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    válasz nord_ #21881 üzenetére

    Én csak arról írtam Freddy-nek, hogy a cserélgetési hullámban akadnia kell egyetlen fix axiómának szerintem (adjatok egy fix pontot, s....) és ekkor minden őrületünk reálisnak hat.
    Nálam ez volt a kisebb méret-súly elvárás, ennek mentén alakult ki a zseb-övtáska hordozhatóság őrület, a legyen benne evf-fel kombinálva, és így jutottam el a GH1+20 illetve az x100 masinákhoz...előbbi egyértelműen videóban, utóbbi pedig fenyképben domborít...mindkettő övtáskában hordható.

    Biztosan pazar a dslr (sok jó képet kívánok Freddynek, Gyomordzsáknak) csak nekem mindig lenne egy "elővegyem-e ezt a monstrumot?" eldöntendő kérdésem magamhoz és az esetek döntő többségében tudom a választ is..

    Megfigyelhető egy kompaktosodási törekvés szinte mindenki részéről, ezt kár tagadni...főleg az életkor előre haladtával, családi béke, mobilitás, idő-helyhiány mozdítja a zanza felé sok fotózni szeretőt.

    És igen...egy gf1+20-as párossal gyönyörűen mindent meg lehet lőni, végveszélyben egy 720p-s videót is lehet vele rittyenteni..aztán kabátzsebben elfér a kicsike...amit az nem tud megcsinálni, azt ne csináljuk meg...

    "Pár éven belül a kutya is lelassul" :DDD
    (mini yorkie-mra csak erősen rá kell szólnom, megmerevedik és katt...)

Új hozzászólás Aktív témák