Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    válasz :AMF: #21503 üzenetére

    Amikor megláttam, hogy milyen nagy, csak annyit mondtam "végre"!

    Ideje volt már a kezelhetetlenségig kicsinyített és a kis méret miatt is csak tovább butított vázak után egy ilyet is piacra dobni. Számomra a mikro4/3 lényege az, hogy picik és könnyűek az objektívek. Az, hogy más előnyei is vannak, csak hab a tortán.

    (A jobb oldali volt, most a bal oldali van helyette. 155g vs 570g és ez csak egyetlen obi, ráadásul olyan, ami mellé szinte biztosan visz az ember másikat is.)

    Az külön öröm, hogy ha majd egyszer tényleg lesz valami rendesen markolható MFT vázam, akkor lesz mellette icipici is. Nem a kis vázak ellen vagyok.

    ps: Különösebben nem érdekel a GH3, csak azért örülök annak, hogy van már nagyobb váz is, mert lehet a példáját követni. Nem kellene nekem sokkal nagyobb OMD, csak meg lehessen fogni külön rátekerhető markolat nélkül is és lehessen nyomkodni minden gombját. ( A FN1 nálam olyan mintha nem is lenne, kb használhatatlan )

    [ Szerkesztve ]

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Új hozzászólás Aktív témák