Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
--------------------------------------------
Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Én a Nexus 5-öt ajánlom leginkább, majd G2, és S4.
(#55042) peter0117: G6!
(#55064) vaci22: Ha rám hallgatsz, csak a 630 ezek közül. Bár 50k-ért én az F6-on kívül azt tudom nyugodt szívvel ajánlani.
(#55097) Devas: A Sense jobban fut szerintem, és sokkal szebb is. Én a készülék külseje és minősége miatt is azt ajánlom, ha esetleg a vásárláson jár az eszed.
-
Devas
őstag
Stock android vagy HTC sense fut gyorsabban ugyanazon a hardware-en? Vagy az a lényeg, hogy a gyártó mennyire optimalizálja a dolgokat szoftveresen vagy hardwaresen? Tudom fura kérdés, remélem értitek hova akarok kilyukadni...

-
Morris
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Fórumban továbbra sem hirdetünk. Nem az első eset, hogy szólunk érte! A következő ilyennél pihenő következik.
-
nyuszi123456
aktív tag
ja, a feltöltökártyás verzióban vettem. Akkor vehetek újat, igaz?
Szóval ez csak 7 órát bír, pedig nem használom agyon. Pár telefonbeszélgetés, állandó wifi és némi játék. Ugye ki kellene bírnia egy napot?
Még ki se próbáltam a fülessel és billentyűzettel párosítva. Mi lesz akkor? Öt óra? Kevés. -
TCSZ
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem csak tarifa csomag hűséget hanem készülék hűséget is allá írattatak Veled. Nem véletlenül volt 1Ft a telo. Nézd meg a szerződést. 24 hónapig nem vehetsz a Vodátol másik telot. Nem mondták?
-
TCSZ
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Mennyit szánnál rá? Azt uye tudod hogy már csak függetlenül tudsz venni vagy más nevén.
-
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok!
Úgy áll a dolog, hogy vettem egy Voda Smart 4 Minit, bevonzott az ár.
Nekem meg is felel a tudása, egyelőre nem muszáj feltétlenül több. De nem kapható hozzá erősebb akkumulátor, pedig még ki sem próbáltam a bluetoothot, amit a füles és a mini billentyűzet miatt állandóan bekapcsolva kell, hogy tartsak majd.
Van már tapasztalatom más készülékekkel üzemidő terén, én nagyon kevésnek találom, amit ez a telefon nyújt.
Tudtok javasolni készüléket tisztességes üzemidővel? Köszi! -
R_Betis
csendes tag
Sziasztok.
Telefont szeretnénk venni, kb. 70.000 Ft lenne rá.
Szeretnénk a telefonnal azért játszani is, filmezni, sokat internetezni.
Ami fontos hogy 5 col felett legyen, vagy minimum 5 col. Android és WP is érdekel. GSM boltban venném, milyen telefont tudnátok ajánlani?
Azt hozzátenném, hogy Samsungot nem szeretnénk venni. -
TCSZ
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Valahogy nem megy mégse.
Egyszerűbb módja nincs megnéznem a saját hozzászolásaimat? -
TCSZ
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Köszönöm!
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok! A hozzá szólásaimat hol tudom megnézni? Köszönöm!

-
TCSZ
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Szia! Védő tokot mindenképpen vegyél hozzá. Rengeteg embernél látok sérült kijelzős készüléket mérettől függetlenül. Már csak garancia miatt is. Én is most fogok venni új telot és egy Nokia 625-t néztem ki. Igaz előfizetéssel. De tokot és kijelzővédő fóliát mindenképpen veszek hozzá.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Armagedown
üzenetére
droidban annyiért nem kapsz jó kamerát. esetleg megpróbálhatnád, ha nem lenne nagy baj a függőség, most 49 a telekomnál az optimus f6
-
Armagedown
őstag
Max 50ért szeretnék Androidos okostelefont venni, zsebben szeretném hordani, tok nélkül, ezért le legyen 4 inchnél nagyobb.
Hazai forgalmazású, kártyafüggetlen mobil érdekel, csak új, a nagy gyártóktól, mivel számomra a kamera fontos, abban pedig nem remekelnek a B brandek.
Netezésre és fotózásra akarom használni, játékra nem. -
batai15
félisten
válasz
ricsidealer
üzenetére
A thl nem sima kínai telefon. Az már egy jó márka ott.
-
batai15
félisten
válasz
vaci22
üzenetére
Független vagy szolg: / voda,telenor telekom/ ?
garancia? gyári, avagy bolti? / gyári drágább, de biztosabb/ ?
Így én mindenképpen a 630-at ajánlom. Javaslom hogy a topikjában és kérdezősködj pro kontra érvek melett,nehogy meg lepetések érjenek.
De én akkor is a 630-at ajánlom. -
-
batai15
félisten
A prestigiot semmi képpen sem ajánlom. Szoftveresen sem a legjobban,illetve egy sima mezei kinai telefon,a maga gps ,stb gondjaival. A wayteq jobb akkuban,de van aki panaszkodik a gpsre.
A múmia melett szól: Nokia navi(here map), stabil rendszer,normális támogatással.
Kamera kategóriában talán a legjobb. Sajna vaku nincs. Stabil,egyszerűen kezelhető a wp. De ha nem tetszik a wp,akkor a felsorolt telefonon helyett van jobb is android vonalon. -
vaci22
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek melyiket vegyem meg !!!
Nokia XL
Nokia Lumia 630
WayteQ Talk 5H
Prestigio MultiPhone 5044 Duo
Prestigio MultiPhone 5300 DuoAmi nekem fontos lenne : tudjak vele normálisan telefonálni ,Wifi,Jól működó gps akar gyari programmal akar rátölthető verzióval (Sygic) vagy hasonló .Nem kell hogy csucsminőségű legyen a kamera.
Kérlek titeket segítsetek !!
Hol érdemes megveni,miert jó az a telefon amit javasolsz stb
Köszönöm előre is!! -
Tordaj
újonc
Sziasztok ,
telefonvárlás előtt állok és az lenne a kérdésem , hogy szerintetek melyik a jobb LG optimus f6 vagy a htc desire 500 (céges listáról választhatok , más sajna ebbe az árkategóriába nincs a választhatók között ) ,és miben jobb az egyik a másiknál ?
köszi
-
kokr
tag
Ha fontos a jó kamera,gyors gps- és net,nagy kijelzö(min 4.5"),akkor mi a legjobb 60e-ig?
Galaxy grand most ennyi az emag-nál.Annak dicsérték a kameráját nagyon.Van attól jobb ebben az árban? -
RiseOfEvil
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Melyik bolt volt az?
-
törölt tag
válasz
DanielLong
üzenetére
A Samsung felhasználói felülete többet eszik mint 1 gb ,viszont az lgè ès a sonyè pedig nem

-
Marquess
tag
Én ma vagy holnap veszem meg az lg g 2 telómat fehérbe

-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ma visszavittem a telefont, elálltam a vásárlástól, az árát azonnal megkaptam.
Állítólag Olaszo.-ból importálják ezeket a készülékeket, és van valami megállapodás, hogyha külföldön (pl. Mo.-n) értékesítik, akkor az történhet kártyafüggetlenül. -
peter0117
tag
Sziasztok! Sony Xperia SP- vagy Huawei G6-ot vennétek inkább? Köszi a válaszokat
-
w333
félisten
válasz
minek?:S
üzenetére
Hát nem tudom ... nekem nem tűnik az MTK -val jónak Link

Ha Snapi 200 -s lenne, egy szavam nem lenne rá, de így ez nagyon gyenge
Sőt a kamerában még Auto focus sincs ...
(#55039) Janoo_07
Tűrhető kategória, ilyen áron sajnos jobb nem nagyon van ... picivel drágábban ajánlanám az LG L9 II -t van rá KitKat rendszer és a kijelző is 720p, ár/érték arányban szerintem verhetetlen

-
őstag
válasz
Janoo_07
üzenetére
Akkor ha droid kell akkor mehet a htc, jó a sense és laggot is hiányolni fogod

Trava
+1 G2
w333
MTK SoC... és?. túlárazott.. és? az Apple termékek nem? cserébe szép rendszert kapsz. Nem tudom, te, hogy vagy vele, de engem csak a htc tudott eddig meggyőzni arról, hogy a droid lehet élvezhető is
-
Trava
tag
Sziasztok!
Lecserélném a telefonomat és ehhez kérném a segítségeteket.
A következő háromból választanék:Nexus 5
Samsung S4
LG G2Az árkülönbség nem igazán lényeges, inkább a stabil működés.
Köszönöm.
-
-
őstag
válasz
Troll56
üzenetére
SP.
Janoo_07
Mire akarod használni? Telefonálás kis nettel és ha fő, hogy gyors, akadás mentes rendszer legyen akkor jó ez vagy valamelyik htc.
DanielLong
Használtan továbbra is a Z10, kis kompromisszummal. Újonnan F6.
w333
Mihez képest gyenge? Ezen a htc-n sem fogsz laggot találni. Attól függ mire akarja használni
-
DanielLong
senior tag
válasz
üzenetére
Mindenki véleményét meghallgatva felmerült bennem pár kérdés. Az S3-at a RAM miatt nem ajánlod, de ha jól látom, az Xperia SP és az LG F6 is csak 1 GB memóriával rendelkezik, használtan pedig szintén 45k környékén vannak. A lumia 625-nek csak 512MB RAMja van, ami miatt eléggé megszólták, szóval nekem ez is necces. Aztán van még problémám a mérettel is, ugyanis 4,5 colos telót már nem igazán szeretnék. Az általatok felsoroltak közül az F6, a L820 és a Z10 kb azonos méretű(a teljes méretet tekintve), igazából ezeknél is szeretnék kisebbet, ha tudtok mondani valami használhatót, akkor szívesen várom a tippeket.
ui: Az F6-os akciót látva gondolom most azzal járnék a legjobban, de azért érdekel, hogy van-e valami kisebb méretű jó ár/érték arányú teló ami megfelelne az igényeimnek.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek volt már tapasztalata a HTC Desire 310-el?
Nagyon szemezgetek vele, de nincs egy éppkézláb teszt vagy bármi az interneten aminek a hatására nyugodtan bólintanék rá. -
Troll56
tag
Sziasztok!
Sony xperia M-ről mi a vélemény?
Vagy inkább xperia SP? -
xtevo
őstag
A dilemma maradt, lassan aktuális lesz a vásárlás a hölgyeménynek, de közben találtam F6-ot Trénél 49k kártyásan, normálisabb garral, mintsem gsm bolti, 60k-ért van "újonnan".
Ennek fényében is jobb az L90? Bár az értesítő LED hiánya elég fájó pont, illetve specifikációkban nem győzött annyival meg az L90, mint az F6. -
norbert1998
nagyúr
válasz
DanielLong
üzenetére
z10, esetleg 625
-
törölt tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Igazából mehetne a WayteQ Talk 5H csak annak ugye 5,5 " kijelzője van,ezt viszont újjonnan

Sony Xperia SP használtan,vagy Nokia Lumia 625 használtan.Egy tipp:Szerintem S3 már ne vegyél,már 2 éves aligha lesz rá valami frissítés,az 1 GB RAM miatt be-be lassul.Viszont ha látsz S3 LTE-t 40-50 ezerért akkor azt vedd meg,mivel abban 2 GB RAM és az még egy -két évig ki fog szolgálni

-
domos
senior tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Nokia Lumia 820 jo lesz akkor neked.
-
ali991
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!

-
snecizero
senior tag
Mekkora mázlista vagyok !

Ma akarok venni LG F6 telefont. A telekom tegnap még 60000 ftba adta az LG t. Ma már 20% kedvezménnyel adja 48 790 Ft áron. Best Buy szerintem.
A legjobb vétel ebben az árban. Ha valaki nem ért egyet velem az cáfoljon meg. 
-
w333
félisten
Egy kis érdekesség ... középkategóriás "bestbuy" telefonok

-
őstag
válasz
DanielLong
üzenetére
Igazából a Z10 is mehet, de navigációban nem a legjobb, kevés app van rá(Én a Navfree-t használom pl de sokan fikázzák). A többiben okés a dolog, gyönyörű kijelzője van, viszonylag jó képeket is csinál és a rendszer is pofás, kézbe venni meg élmény.
RiseOfEvil
"Ilyet", az h a kijelző "rosszalkodik"? Igazából szerintem mindenféleképp nézesd meg valakivel.
-
DanielLong
senior tag
-
RiseOfEvil
tag
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-06/21/486052_oveyhf5giyrfmd5p_image_3.jpg
Az uj telom ilyet csinslt ketszer ezert visszakuldjem a boltnak hogy adjanak ujat?
-
fradimil3
tag
Sziasztok!
40-50 ezer Ft körül vennék telefont, lehet android, és wp is...
feltételek: 4"-nál nagyobb, 1 gb ram, és 2 vagy 4 magos proci
Főleg netezésre használnám..
mit tudtok ajánlani? -
törölt tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Használtan Lumia 820 vagy ha nem zavar egy picit nagyobb készülékház akkor LG F6
Újonnan Lumia 525 vagy Samsung Galaxy Ace 3 LTE -
Marquess
tag
Köszönöm mindenkinek az infót

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nyertél

A legjobb vétel ebben az árban. Ha valaki nem ért egyet velem az cáfoljon meg.
Viktor0610