Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KriszXxX18
tag
-
BenHans
addikt
válasz #53932800 #111403 üzenetére
Üdv.
Redmi 3S international 2/16 belefér a 40ezres keretbe, és az igényeid szerintem kielégítené.
Ha lehet kapni... De nem járnál sokkal rosszabbul akár itthonról egy Redmi 4A-val.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
norbert1998
nagyúr
válasz #53932800 #56773 üzenetére
már ne haragudj, hol is rossz az sp akksija és hol is jobb az f6-é? és ameddig nem láttál egy pocket neo-t, addig ne igazán használd a nulla betekintési szög/ gagyi fajta tft kombinációt
kb. másfél hónapja terjesztve van, hogy az sp szoftvere megjavult, pontosabban frissült és megjavult, nem tudom, ezt neked hogyan nem lehet megérteninem érdekel mit gondolnak emberek róla, de ha egy bb telefont előítéletek alapján lehúznak, mikor a még abszolút fakó és gagyi képernyő"motorral" 120k-ért majdnem ajánlott lett egy z mellett, ami meg 150-160 volt
hozzáteszem az f6 képernyője közel sincs az sp-éhez
mint írtam, csmat: azokban az árakban ezek a készülékek a jobbak, amiket írtál. a jellemzést is így írtam
kíváncsi vagyok, egy f6 hol lesz 2 év múlva, mikor már most a középkategória alja felé tartdoriath: optimus f6
[ Szerkesztve ]
-
Szancsó
aktív tag
-
-
sylvia_1988
tag
válasz #53932800 #56444 üzenetére
Köszönöm a választ.
Eddig én a Sony Xperia M-et néztem ki a T-Mobile-nál, 26K-ért megkapom. Erről mi a véleményed?
*** "A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik." - Amby Burfoot ***
-
Lmh
őstag
válasz #53932800 #56288 üzenetére
60-70K-ért?
btw, nekem ez még mindig pending, tudtam, hogy nem kellett volna ilyen bő lévre eresztenem
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
-
Zadia
senior tag
válasz #53932800 #56029 üzenetére
A másodikból ami ezeket ötvözi egyben?
A Sony tetszik,mert por és vízálló viszont aksicsere nincs.
LG-m sosem volt és nem igazán tudom milyen.Eddig kizárólag Samsung telóim voltak. (1 Nokia C5-03 kivételével),de ezt gyorsan eladtam a szar Symbyan miatt.Viszont nagyon jó volt a GPS-e.
[ Szerkesztve ]
-
DanielLong
senior tag
válasz #53932800 #55018 üzenetére
Mindenki véleményét meghallgatva felmerült bennem pár kérdés. Az S3-at a RAM miatt nem ajánlod, de ha jól látom, az Xperia SP és az LG F6 is csak 1 GB memóriával rendelkezik, használtan pedig szintén 45k környékén vannak. A lumia 625-nek csak 512MB RAMja van, ami miatt eléggé megszólták, szóval nekem ez is necces. Aztán van még problémám a mérettel is, ugyanis 4,5 colos telót már nem igazán szeretnék. Az általatok felsoroltak közül az F6, a L820 és a Z10 kb azonos méretű(a teljes méretet tekintve), igazából ezeknél is szeretnék kisebbet, ha tudtok mondani valami használhatót, akkor szívesen várom a tippeket.
ui: Az F6-os akciót látva gondolom most azzal járnék a legjobban, de azért érdekel, hogy van-e valami kisebb méretű jó ár/érték arányú teló ami megfelelne az igényeimnek.
-
DanielLong
senior tag
-
kacsa04
csendes tag
válasz #53932800 #54425 üzenetére
Köszönöm a segítséget de ezeket majdnem mind átnézegettem, és valahol mind elvérzett. Az S2 mini-ről azt írták, hogy enyhén recseg, és a nyomás érzékenysége nem a legjobb..Nos ez azért zavaró, hár, hogy a nagytesó nincs függetlenün, vagy t-sen..
Az F6 és az SP meg antutun nem hozza 15, de inkább általam hőn áhított 16-18K-t..A G2 meg drága nekem, és ráadásul nagyon nag is.. bőven elég a max 5 colt zsebre vágni szerintem!
minek?:S
A jó üzemidő annyit tesz, hogy 1 napot elmegy akkor is, ha egész nap ki sem lépek a böngészőből.. mondjuk 40%os fényerővel, hogy spóroljak.. Tehát az jó, ha este tölteni kell, de ha mondjuk már 19:00-kor pittyeg, hogy kinyiffan, az bosszantó.
Eddíg 50 K körül kerestem, de rá kellett jönnöm, hogy olyat nem kapok amilyet szeretnék. Rég nem volt jó telefonom, most ha költök rá, akkor már jót akarok! De azért nem 100 felett.. Csak van lejebb is olyan ami nekem való..
Lehet T-s is, de a függetlennel sincs gondom. Dominós vagyok.Játékra, netezésre, néha fotózásra és alkalom adtán navigálásra használnám. Fontos a szép kijelző. A fény és táv érzékelő+értesitési led is hasznos kütyü, valamint a vaku és a bővithetőség. Mindenképpen android alapú!
Min. 1 Giga RAM kéne, amiből marad is a rendszer indítása után, valamint (amiben teljes mértékben nem vagyok otthon) egy pörgős proci bele, ami bírja a játékokat, vagy a nagy felbontású filmeket is.
Ilyet találok 75K-ig?
A segítőimnek nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kacsa04
csendes tag
válasz #53932800 #54321 üzenetére
Igen, ez az Alcatel One Touch Idol 2 S valóban tetszetős darab, de két negatívumot csak olvastam róla most frissiben.. Az egyik a gyenge kamera..de ez javulhat a kit-kat-frissítéssel...(Ez valóban javult, jól sejtem, hogy már kijött rá?)
A másik pedig az összeszerelés Csak a mobilarénás tesztet néztem, ahol a tesztpéldányuk nem volt a leg jobban összetéve. Már volt recsegős telefonom, és engem nagyon zavart. Mire számítsan ennél a típusnál?Ennyi épnzért ne várjak olyat amiben midnen klappol? Az hol kezdődik vajon?
-
AkosAkos
aktív tag
válasz #53932800 #53974 üzenetére
Új kellene, T-s pontok miatt.
Egyébként az a baj a mostani mobilommal (Xperia Arc S), hogy rettentően laggol. Nem tudom mitől, semmi nincs rajta. És igazából 90%-ban csak netezek/telefonálok rajta (néha játszok). Szóval olyan kellene ami gyors, mert ezt már nem bírom. De mint mondtam, nem használom sok mindenre, szóval inkább olcsó legyen. Remélem érthető voltam.[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz #53932800 #53953 üzenetére
Megéri, nagyon stabil készülék, egyszerűen minden müködik rajta, nem akad meg, nem fagy, semmi bug. Jól néz ki, vagy másfélszer olyan nehéz súlyra mint a másik. Ami esetleg még aggodalomra adhat okot a Moto E esetében az a magas 1,5 SAR érték (ami persze az előírt max alatt van még), a másik hogy a KiTKat miatt nem lehet az alkalmazásokat teljesen átmozgatni az SD kártyára, csak a Data fájlokat az meg ugyebár töredéke, így kell gazdálkodni a 2,2 GB szabad hellyel. Amíg az ember nem rak rá nagy terjedelmű 3D játékokat addig szépen el lehet férni rajta. Meg hamarosan érkezik rá az új KitKat verzió is. Meg még valami ami esetleg probléma lehet másoknak, az az angol nyelvű menü miatt pl az automatikus szövegkiegészítés, az nálam valamiért nem nagyon akaródzik müködni magyarra állítva, csak az angol szavaknál okés.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
törölt tag
válasz #53932800 #52395 üzenetére
LG G2 Mini : 77 989 Ft (Telenor)
LG Optimus F6 : 53 990 Ft (Telenor)
Samsung Galaxy Ace 3 LTE : 46 990 Ft (Telenor)
Nokia Lumia 625 : 54 989 Ft (Telenor)
LG L70 : 53.900 Ft (Emag)
Motorola Moto G 8 Gb : 55.900 (Emag)
Motorola Moto G 16 Gb : 69.000 (Emag)
LG Optimus L9 II. : 74.000 (Emag)
Sony xperia SP : 73.900 (Emag)
LG L90 : 56 900 Ft-tól (XXlGSM)Kasya 52401 : LG G Pad 8.3,Nexus 7
[ Szerkesztve ]
-
Koktail
tag
válasz #53932800 #45704 üzenetére
Helló!
Köszi a választ!
Az LG2-t annyira meg sem néztem, gondolom megrémisztett az 5,2 kijelző... de csak azért akkor mert nincs is szinte széle a telefonnak! Megnéztem élőben, minimálisan nagyobb mint egy SP viszont érzetre jóval kisebbnek érzi az ember mint a Z1-et lehet azért mert az szögletes. Elolvastam a teszteket is róla, és jókat írnak, igaz a kamerája ennek se jó, de hát ez az egy legyen a kompromisszum... valaminek úgy is kell lennie, akkor inkább ez mint az üzemidő!
Elolvastam a Xiaomi Mi3 tesztet is, annak is a kamerája a leggyengébb láncszeme...meg nekem az hogy pont akkora és ugyan úgy szögletes mint a Z1 szóval nagyság miatt pont kiesett, igaz biztos meg lehetne szokni.
Lehet hogy LG2 lesz, igaz még megvárom az MWC-t hátha lesz valami tökéletes (ez mondjuk szinte kizárt )
Megnéztem most MM-ben egy Sony Z1 compactot is fehérben, nem rossz, szép is mint a fene, csak hát a kijelzőből azért elvesz egy nem kis sávot az alsó 3 gombsor, és így mondjuk ha azt a részt nem számítom akkor 2 sorral nagyobb csak mint a 4S-m, szóval ha már kiadok pénzt új telefonra, akkor mondjuk ne ennyivel legyen csak nagyobb!Köszi!
Üdv.:
Koktail
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest