Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
válasz Razermazer #55499 üzenetére
Köszi! Ígéretes filmnek tünik, azt hiszem hamarosan megnézem.
Szerintem valamilyen Blackberry, de inkább Motorola lehet. Sok ilyen Motorola létezik, igaz azok szétcsúsztathatóak főleg. De Samsungnál is van hasonló.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az új Liam Neeson filmben a non-stop-ban milyen telefont használ? [link] mert nekem az kéne a fizikai billentyűzet miatt. Anno imádtam a sony-ericcson sk17i-t és olyan fajta mobilt keresek.
Nem tudom lehet, hogy van másfajta is ilyen billentyűzetes mobil, attól sem zárkóznék el, de nem követem az okostelefonok világát, ezért kérek segítséget itt ebben a fórumban.
Várom válaszaitokat, típusokat köszönöm.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
lorcsi
veterán
köszi, ez eléggé meggyőzött
jó a fényképezős része is, ahogy a topikjában olvastam..
plusz a minőségi burkolat..
a gps része is biztos jó, mert ugye az offline navi..
led villanó..auto fokusszal..
és a mérete is elmegy..az a 4,5' éppen a határon vanilletve még a n4 vagy n5 amin agyaltam
de szerintem az n4 8 vagy 16 gigában is kissé túlárazott az aprókban..főleg ha azt nézem hogy n5 lehet lőni már 80 körül is..[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
atosan
veterán
válasz mr.tamasbiro #55491 üzenetére
Amit írtak azért ajánlják, más kategória. De ha az Lg tetszik, mint lentebb írták, még spórolsz is
Pörgős rendszer, csúcs akksi, fog az menni 2 év múlva is, persze akkor már nem a csúcs játékok, de a hétköznapi okosteló funkciókat el fogja látni.Boldog Karácsonyt
-
mr.tamasbiro
őstag
Köszi a gyors választ.
-
norbert1998
nagyúr
A Sony egyértelműen bírja jobban, van rajta gg is, több, mint kétszer erősebb, az LG az egy éppen csak hogy elfogadható sebességet nyújt 2 év múlva, viszont a Sony az csúcs kategória
-
nobeefaoki
újonc
Hogy jött egyáltalán össze ez a két telefon? A Z1c felsőkategória az F6 meg közép. Ez most olyan mintha egy Audit meg egy Suzukit hasonlítanál össze. A Suzuki is elvisz oda ahova akarod csak hát az érzés nem olyan....Ennek ellenére ha az F6 megfelelne akkor inkább azt vedd és spóroltál kb 50 ezret.
-
mr.tamasbiro
őstag
Valaki leírná miért ennyire egyértelmű,hogy compact és nem f6?Ha jól van optimalizálva a gyári szoftver akkor annyival nem lehet rossz az F6.Valamint miért ennyire jóbb a compact mikor azt olvasom,hogy a fénykép minősége nem jó valamint a fólia téma is gáz.Ha az F6-on van gorilla akkor miért nincs a sonyn?Akksi szempontból melyik az ami tovább bírja?Nekem F6 szebbnek tűnik bár ez ízlések.Maga az LG név az ami miatt az F6-ot venném mert a sony nem győzött meg még.
Nehéz szülés lesz majd,hogy melyiket. -
HKorn
veterán
válasz lorcsi #55481 üzenetére
L925 tudom ajánlani, nagyon remek telefon. Kollégámnak g2 minije van, hát a külső nem egy kategória
A 925 sokkal prémiumabb érzést ad az alukerettel. Plusz a kijelző is sokkal szebb.
Böngészés nagyon jó, 8.1-gyel még gyorsabb és a jelszavakat is megjegyzi.
Navi full ingyenes és offline.
A 8.1-gyet meg élvezetes nyomkodni, nagyon sokat fejlődött a 8-hoz képest, én amióta fent van nem tudom letenni[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
phanze
aktív tag
válasz norbert1998 #55487 üzenetére
+1 mindenképpen a z1c!!
-
norbert1998
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #55486 üzenetére
Egyértelmű, z1c.sokkal erősebb, gyorsabb
-
mr.tamasbiro
őstag
Melyiket?
sony xperia z1 compact vagy Lg f6 -
válasz Bolobi #55477 üzenetére
Akkor viszont a tegra szerintem bőven jó lenne, erőben nincs ott hiány, csak a fent említett problémák.
Ascend P1-ben is tegra van, az is filléres, ha még találsz.
De szerintem jobban jársz egy kicsit ismertebb (és megbízhatóbb) kínai márka újabb MTK-s telefonjával. Pl. egy JiaYu G3/G4 MT6582-vel. vagy egy Lenovo. Fogyasztásban ezek verik a Tegrát, meg nem is feltétlenül lassabbak.Üdv, pengwin
-
minek?:S
őstag
Hát én szeretek WP-n netezni, mondjuk lehet h csak azért mert "gagyi" az Xperia U.. mindenesetre ha lehet akkor droidon kerülöm a netezést és BB vagy WP .. a cookie a legkevesebb szerintem, meg illik tudni fejből is és valamilyen szinten így biztonságosabb is ha mondjuk elhagyod, ellopják, más hozzányúl...
Igazából egy androidos telefont nyomkodni szórakoztatóbbnak tartom Ez meg csak relatív kinek mi tetszik, szerintem a legjobb az, ha kipróbálja, abban egyetértek, hogy monoton az a csempe, de valamit valamiért.. legalább soha nem lesz lagg és lassulás.
Szer.: És lesz WP 8.1 az meg faja lesz
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
Devas
őstag
válasz minek?:S #55482 üzenetére
Én nem szerettem annyira a böngészést a WP-n, bár lehet hogy user error volt. De egyszerűen bosszantott, hogy az oldalak nem voltak hajlandóak megjegyezni a jelszavam. A bing keresője is leszerepelt nálam. Mondjuk a scrollozás elég smooth volt, de voltak oldalak, amik egyszerűen nem volt hajlandó betölteni, vagy bezárt a böngésző. Szóval eléggé vegyes véleménnyel vagyok róla.
A navigációja viszont remek volt a Lumiának, azt nagyon szerettem.A 925-nek a negatívuma talán csak annyi, hogy régebbi SoC van benne, még 2012 első negyedévéből.
Igazából egy androidos telefont nyomkodni szórakoztatóbbnak tartom, több a lehetőség és a 925 árából már egész jó droidokat is lehet kapni.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
őstag
válasz lorcsi #55481 üzenetére
Nem nagyon tudok negatívumot, viszont böngészésből toronymagasan a droid fölött van, és szerintem a navigáció is de azt nem tudom. Sebességben is pipa, nem beszélve a külsőről ami ugye relatív.
HKorn kolléga többet tud mondani, ha rádobsz egy privátot
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
a következő listából szerintetek?
Motorola RAZR i XT890
nokia 925
LG G2 Mini[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Bolobi
tag
válasz pengwin #55471 üzenetére
Nem vagyok nagy játékos, zene, net és néha-néha fotózás, fontos a 4" fölötti kijelző
Nem akarok sokat költeni telefonra, de nem is akarok egy lassú f.st, néztem ilyen 20-25 ezres telókat hát szörnyen laggolt a menüben is, netezésről ne is beszéljünk. Páromnak van S3 mini az is jó lenne nekem, mert gyors, csak hát még mindig borsos ára van.
Frissítés én a mostani S Plusomon használtam szinte mindet, most 4.3 van rajta, nem volt nagy változás a romok között, bár hardveresen nem is neki való már. Őszintén nem is cserélném le ha nem haldokolna Wifi gyenge, néha újraindul függetlenül a romtól, SD kártyát ledobálja néha.[ Szerkesztve ]
i5 3570k@4,5Ghz 1,08v, Noctua D14, AsRock Fatal1ty z77, EVGA GTX980 FTW, G.Skill Ares 2x4Gb CL9 2133, Corsair CX500, Corsair 550D, Razer Deathadder 2013
-
love
tag
Sziasztok!
Használtan most milyen telefont tudnátok ajánlani egyszer: 15-20e Ft-ért másodszor: 20-30e FtAz első esetben netezés, zenehallgatás és fényképezés(ezen belül is ételek fotózása ) a cél, persze üzemidőben is legyen jó.
A másodiknál is hasonló annyival kiegészítve, h kisebb játékra is kellene.
Állapot: szép, ne legyen törve
Hosszútávra kellene mind a kettő
Független v Telenor
Itt aprón,de gsm boltban is lehet.Köszi!
Csak a Funky ;)
-
-
őstag
válasz efegyke #55465 üzenetére
tyűűha.. mintha ezt a desing-t láttam volna már máshol is.... ááá megvan.. Concorde 5005... ez viszont pocsék egy logout cikk alapján
visszatérve xiaomihoz, hw alapján jobb lenne az... szóval így inkább a Notera szavaznék.
phanze
meg sem ismertem az új "arcod"[ Szerkesztve ]
-
efegyke
tag
válasz minek?:S #55464 üzenetére
2gb ram van benne,a Xiaomishopról lenne.Fontos a magyar számla,mert le tudom költségelni.
Az a bajom hogy ez a 60-80ezres kategória az ahol a legnehezebb jól dönteni.Ha nem kéne a számla már rég rendeltem volna valamit Kínából...Egy titkos jelentkező még azért akad.Myaudio Blade a neve
itt található megEz azért olcsóbb és nagyon szép vékony darab.Filmezésre jó is lenne.Mintha 1:1ben iNew v3 lenne.Vagy inkább az is
A kérdés talán csak az hogy ez hogy kezeli a Telenoros kártyát.[ Szerkesztve ]
-
efegyke
tag
válasz efegyke #55322 üzenetére
Hello!
Pár nap elteltével a következő 2 jelölt került be a listámba.Csak a visszatekintés kedvéért:
Volt az LG G2 mini/S4 mini/Hongmi 1S trió.Abból a Hongmi lett a győztes.
Most viszont néztem még a Xiaomi Redmi Note és a HTC Desire816 telefonokat is.Úgy vagyok vele,hogy kéne a HD kijelző,mert sokat nézek filmet.A HTC és a Note között alapvetően az MTK8magos és a Snapdragon400 processzor a különbség.A Ram 1gb felett van az sem hátrány a jövő szempontjából. 73ezer a Redmi mote és 80a HTC
Így melyiket ajánlanátok?
-
őstag
-
-
Rocsesz79
tag
Kösz mindenkinek.
Azért én még meg lesem az a L930-at valahol.
Amúgy nem tudna nekem valaki linkelni egy jó kis leírást a WP rendszerről.
Mint írtam nem tudok róla semmit.[ Szerkesztve ]
-
Bolobi
tag
válasz minek?:S #55425 üzenetére
Köszi, One X-ből van 2 fajta az egyik Tegra 3as.
Szerintem veszek egyet 20ért ez tűnik a legjobbnak.
Ismerősömnek van ilyen masszívan össze van rakva, 1 hónap alatt nem jött elő hiba.
Csak gondoltam rákérdezek erre a tegrarai5 3570k@4,5Ghz 1,08v, Noctua D14, AsRock Fatal1ty z77, EVGA GTX980 FTW, G.Skill Ares 2x4Gb CL9 2133, Corsair CX500, Corsair 550D, Razer Deathadder 2013
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok!
Telefon vásárlás előtt álok és az a problémám,hogy nem igen tudok dönteni.
Jelenleg egy Sony Ionom van és azt szeretném lecserélni,mindenképp újat szeretnék,ami legalább 2 évig elmegy minden gond nélkül.
Amire használnám leginkább normál használatra, telefonálásra,fényképezésre.
Amiket kinéztem magamnak:
Nokia 930 (ezzel jelenleg csak annyi a bajom van hogy nem ismerem a WP telefonokat, )
Nexus 5
HTC One
HTC One M8Előre is kösz a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
habibzita
csendes tag
válasz minek?:S #55442 üzenetére
Köszi!
Nem győzött meg a sok teszt és vélemény olvasása, hogy lecseréljem a doridot.
Moto E-nél azt olvastam, hogy nem valami nagy szám a kamerája (mint az xperia l), és ugyan ezek csak telefonok, mégis örülnék aránylag jobb képeknek. (ezért ötlött fel a s3 mini)
Egyébként a használttól kicsit tartózkodom. -
őstag
Annyiért jó lesz az.
Barell
30 ért van még Xperia L
Ha még belefér 35k: Ascend G6habibzita
Ace 3 jó, nekem(mint lapát kezű) nem olyan nagy a 4,5", Xperia L is jó, Esetleg Moto E? Desire X se orssz, de öreg, az felejtős.
Más rendszerek nem jönnek szóba? pl WP: L630, BB: BB Z10 használtan.
-
-
őstag
T: L520(netezni, telefonálni nagyon jó), vagy Ace 3
Telenor: L520.Független: L525?
fényelőkész
Itt Kiemelten foglalkoznak kínai klónokkal
bladegery
N5 jó, de az nincs annyiért szerintem még, N4. Kínai csodákat meg nem ismerek, neked is az előbbi topicot ajánlom, vagy valaki majd ír neked.
Barell
Mennyi a max keret rá?
-
Barell
senior tag
Vélemény 30-ért LG L9 II? Vodánál GO előfizuval ami nekem elég is lenne a 26 év alatti kedvezményekkel. Talán ezt látom a legjobb vételnek.
-
bladegery
senior tag
Hi!
Remelem tudok nekem segiteni, ha nem akkor is elore koszonom.
Arketegoria: 80 ezerbol jo lenne kijonni.
Beszerzes modja: majdnem mindegy, csak megbizhato legyen.
Tav: 2-3 evig jo lenne ha kibirna.
Hasznalat: Allando keszenlet, bongeszes, zene, email, remote desktop, multitasking. Jatszani nem tervezem rajta.
Os: Android, fontos hogy ha alapbol nem is azzal szallitjak, de tudjak ra rakni stock androidot, vagy cyanogenmodot.
Kialakitast: Normal okostelefon.Szoval ami fontos:
- Szep nagy kijelzo, 5" koruli vagy nagyobb.
- Legyen gyors, fontos a multitasking.
- Stock android vagy cyanogenmod telepitesere lehetoseg.
- Nezzen ki jol, legyen vekony, inkabb legyen egy kicsit szappan, mint teljesen tepsi.Igazabol a oneplus one-t neztem ki, de azt nem nagyon lehet meg beszerezni.
Szoval azt, nexus 5-ot meg a moto x-et tudnam felhozni peldanak. Megbizhato kinai markaktol varnek leginkabb ajanlatokat.gergely-szabo.com
-
fényelőkész
csendes tag
Üdv mindenkinek:Szeretnék vásárolni egy galaxy s5 clon kínai csodát!!! Véleményeteket szeretném kikérni róla ,esetleg van-e valakinek ilyen telefonja??S5 Phone MTK6592 Octa Core
-
4Pac
csendes tag
Sziasztok,
Új telefon vásárlása előtt állok, t-nél, telenornál vagy függetlenül venném.
Különösebb elvárásaim nincsenek, netezgetni, telefonálni és néha jászani használnám.
A maximum ár amit kifizetnék érte 36.000Ft lenne.
Előre is köszönöm a segítségeteket, használt készüléket csak ha nagyon muszály akkor vennék.Üdv, Dani.
-
Krisz79
őstag
Szerintetek honnét lenne érdemes gyári garival rendelni?
[link]
Szeretnék 100e alatt maradni...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Keresem meglévő Xperia Pro telefonom utódját. Amit kb tudnia kellene az új gépnek:
- minimum 5Mp kamera, vaku
- Quadcore proci ha lehetne...
- Teljes qwerty billentyű, mint az xperia pro- motorola droid (milestone) 4en stb.
- sd bővíthetőség
- gps vevő.
- ha lehet 5" max
- Android 4.2 vagy felette.
Az sem gond ha idehaza nem forgalmazzák, csak menjen a magyar hálózatokon.Tud valaki a fenti leírásoknak megfelelő típust javasoln
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
juhiimi
aktív tag
Komolyan mondom az lg g2 mininek vilagvero kameraja van meg a kategoriaja folott is.Lehet,hogy megiscsak eltekintek az auto fenyerotol.
Akinek esetleg ilyenje van,mennyire zavaro folyton allitgatni a fenyerot? -
fradimil3
tag
Melyiket ajánlanátok?
Wayteq Talk 5H, LG F6 , lumia 625? -
őstag
Hali!
Vadonat új samsung, de csak 1 év garanciás s4 megéri 85500-ért? Lehet lecserélném a nexus 4-emet.
Köszi
-
Bolobi
tag
válasz Bolobi #55324 üzenetére
Valaki erre?
XIAOLAJIAO XLJ Q1 néven is fut.
Nem ismert márkák tudom, az érdekelne a hardver milyen, néztem hogy HTC One-ban is tegra van.
Vélemény róla?i5 3570k@4,5Ghz 1,08v, Noctua D14, AsRock Fatal1ty z77, EVGA GTX980 FTW, G.Skill Ares 2x4Gb CL9 2133, Corsair CX500, Corsair 550D, Razer Deathadder 2013
-
Devas
őstag
válasz Barell #55410 üzenetére
Hali!
Játékra nem ajánlom a WP-t, ha nem akarsz fizetni a játékokért, ugyanis a free játékok is olyanok általában hogy csak pár pályáig ingyenes. Az L70-el az a baj, hogy alig van szabad hely a játékok számára, 1,5 GB helyre max plümplüm játékokat tudsz feltenni, de a komolyakat elfelejtheted.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
norbert1998
nagyúr
válasz domewalker #55407 üzenetére
F6 49 rugó a trében, akció van
-
Barell
senior tag
Sziasztok, 3 éves Xperia Play-emnek eljött az ideje hogy visszakerüljön a dobozába és eltegyem pihenni. Szolgáltató váltásra is készülök és 2 telefon van kinézve utódnak. Az elsődleges kiszemelt így neten nézegetve LG L70, a másik Samsung Galaxy Trend Plus és képbe jött egy 3. telefon is a Nokia Lumia 630 személyében. Viszont tanácstalan vagyok, nem-e bánom meg a Windows-al, de mostmár úgy tűnik hogy sokat fejlődött és fejlődik is. Van már rá jócskán játék, alkalmazás is. Ami számomra fontos hogy minimum 4" képernyő, 5 mega kamera, jó akksi idő. Többnyire netezgetnék, néha néha játék. Ki mit ajánlana e 3 telefon közül? Egyelőre még csak neten néztem őket, kézbe venni nem volt szerencsém.
-
törölt tag
válasz domewalker #55407 üzenetére
Motorola moto g 4g,lg f6,lg l90,alcatel ot idol ( mini) 2s
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni telefon ügyben.
Volt már elég sok telefonom, olcsó-drága, ilyen-olyan, de most speckó igényeknek kellene megfelelnie, ezért kicsit tanácstalan vagyok.Tehát.
Sajnos úgy alakult, hogy a vállalkozásom mellett be kell állnom dolgozni máshová is, így olyan telefonra van szükségem ami:
1, Fizikai billentyűzettel is rendelkezik, qwerty, vagy csak híváskezelő (mivel gyakran koszos, olajos, vizes a kezem, az érintőképernyősökkel már jártam úgy, hogy nem tudtam felvenni időben)
2, azért néz is ki valahogy, mert nem akarok 2 telefont fenntartani (munka és pl. tárgyalás)
3, lehessen emailt és facebook-ot olvasni, írni rajta, mert napjában több olyan üzenetet is kapok (céges) amire illik viszonylag gyorsan válaszolni.
4, Nem ragaszkodom az androidhoz (kipróbáltam már minden rendszert, bármivel elvagyok), de ne egy ősrégi symbian legyen
5, kamera nem kell, hogy full legyen, de szükség esetén lehessen 1-1 fotót készíteni vele elfogadható minőségben
6, az ár valahol 25-30 körül legyen, de nagyon max. 50.
7, a 6-os pont után talán egyértelmű, hogy inkább használtban gondolkodom....Több telefon is szóba került már (Nokia n97, n97mini,e6, BlackBerry-k), de mindegyiknek van egy kevés hiányossága.
A BlackBerryk felé húzok, de nem szeretnék BIS-t előfizetni, a-nélkül, pedig csak az újak tudják kezelni a mobilnetet. Azok viszont nem olcsók...Tippek esetleg?
-
domewalker
csendes tag
Kedves fórumozók!
Szeretett defym helyére keresek telót. Árban 50-60 közötti még beleférne (anno a defyt is ennyiért vettem), márka nem nagyon számít, inkább az ár/érték arány lenne a fontosabb.
Főleg zenét hallgatnék róla (van hozzá egy shure se215), így jó lenne ha valami minőségibb DAC lenne a telefonban, bár erre vonatkozóan szinte egyik telónál sem találtam infót. Méretben a defy 3.7" után nyilván furcsa lenne egy 5"-os eszköz, ekkorát szerintem még meg tudnék szokni, nagyobb nem kéne (ennyiért lehet nem is nagyon lenne ). Az hogy most HD vagy qHD engem nem nagyon mozgat meg, ahogy az NFC és LTE sem.
Ezen kívül jó lenne ha átlagos használat mellett (2-3 óra zene, max fel ora net vagy annyi sem,1-2 email) 1 napnál többet bírna.Amit eddig néztem: Idol 2 s, Moto G, LG L90, ezek közül legszívesebben a motot vinném, de zavar a bővíthetőség hiánya....
Ha valakinek lenne valami ötlete a vásárlással kapcsolatban, szívesen fogadnám!
üdv. -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
50 e ft ig fgltlen androidos okostelot kb 4 colig mit erdemes most venni ujonnan? Mi a best buy? Lg l70 pl?
Koszi[ Szerkesztve ]
-
habibzita
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy jelenleg melyik telefon éri meg a legjobban 40 ezer körül?
Ami fontos: kijelző, akku idő, illetve nem ártana ha szép képeket csinálna (kategóriához képest). Ezen kívül emailezésre, fb-ra, és viberre használnám (semmi játék!)
Igazából 4"-ra gondoltam (női kézbe), de mivel nem fogdostam még 4.5"-t, így zárójelben még az is szóba jöhet. -
Morris
veterán
válasz jonnyjoker01 #55402 üzenetére
Most kártyásan 20%-kal olcsóbban lehet online rendelni az 520-at a T-nél.
32,8k -
somasz
addikt
Lenovo p780-at mire lenne érdemes leváltani, ha a feltételeim: 2gb ram, LTE, hibamentes GPS, minimum 3000-es akku, valamint a kijelzőméret mehetne 5" fölé, csak a teló háza ne legyen sokkal nagyobb. Továbbá ha lehetséges, ne legyen műanyag fos, keltsen minőségi érzetet. Keret 100e körül, ha lehet, inkább alatta. Kínai telók előnyben, használttól sem zárkózom el.
Minden ajánlást szívesen fogadok.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok