Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Már kérdeztem telefonnal kapcsolatban, de menet közben bővült a lista, így újfent tanácsot kérnék.
Huawei Mate 20lite
Honor 8X
Samsung Galaxy A40
Huawei P SmartEddig a Samsung volt a befutó, de most erős kéztetést érzek a Mate 20 lite-ra. Első körben netezni és fényképezni kellene, kb 2-3 évig lenne használva.
Melyiket ajánlanátok?Köszönöm
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
80 ezer forintos értékhatárig keresnék telefont. Felhasználási mód első sorban a fényképezés és a netezés. Játékra egyáltalán nem lesz használva.
Fontos, hogy hivatalos magyar garanciával legyen, a B20-t tudja, valamint az NFC is plusz pont lenne.Első körben ezek körül kellene választani:
- Honor 10 lite
- Huawei P smart 2019
- Samsung Galaxy A40Elsőre az A40 lenne a legszimpatikusabb, de nagy hiány az értesítő led. Ti melyiket ajánlanátok? Esetleg egyéb ötlet?
Köszi
-
baluka6
aktív tag
válasz norbert1998 #65844 üzenetére
Én S3, Nexus 4 és Huawei P6 használat után mondom azt, hogy az M2 aqua teljesen korrekt telefon. 3 napja van nálam egy és teljesen meg vagyok elégedve vele. Nálam az Ace 4 és a Lumia 735 volt még alternatíva, de a Windows-ra nem vitt rá lélek, az Ace 4 pedig szerint játék telefon kategória, mert fogásra 0 a minősége és Nekem méretben is kicsi volt... valamint a kijelző színei sem tetszettek.
Szóval én merem ajánlani az M2/M2 aqua párost.
Még annyi, hogy ebben a kategóriában szerintem egyik készülékre sem garantált az 5.0.[ Szerkesztve ]
-
baluka6
aktív tag
Heló Srácok!
Telefon szeretnék venni, de lehetőleg részletre.
Valami közép kategóriás telefon megfelelő lenne.
A vodánál van előfizum, ott ezeket tudnám venni:
Lumia 735 - 55 ezer
Xperia M2 aqua - 58 ezer
Huawei G6 - 62 ezer
G2 mini -73 ezer, de az már kicsit túllő az áron.Szóval a lényeg, hogy kamatmentes részletre tudjam venni és olyan 60 ezer forint környékén legyen a telefon.
Mit tudnátok ajánlani?
Egy Wayteq talk 5H-t cserélnék, mert túl nagy nekem.Köszi
-
baluka6
aktív tag
válasz norbert1998 #54787 üzenetére
Igen, de a többi még annyit se fog kapni szerintem...
-
baluka6
aktív tag
válasz norbert1998 #54631 üzenetére
Ha fontos a micro sd, akkor füst a nexus 4
-
baluka6
aktív tag
Feleslegesnek látom vitatkozni, eléggé elfogult vagy a Nexus 4 mellett. Baráti körben nem 1 db volt, soha senki nem ért el vele 4-5 óra kijelzőidőt. Repülős üzemmódba talán ellehet, de inkább hagyjuk. Csak azért kezdtem ebbe bele, mert aki ilyet vesz, ne arra számítson, mint Én, mert negatív meglepésben lesz része.../OFF]
-
baluka6
aktív tag
Hali
2 giga rammal milyen telót ajánlanátok használtan? Android érdekelne és 4,5"-os kijelző felett lehetőleg. Azért lenne szükség 2 giga ramra, mert az 1-t kevésnek találom. Idegesít, hogy mindent újra töltöget a telefon.
Árban lehetőleg minél olcsóbb kellene, olyan 50 ezerig bezárólag.Köszi
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Hölgynek melyik telefont ajánlanátok:
Huawei P6 (81 ezer)
Sony SP (87 ezer)
Erre a kettőre lett leszűkítve a választható modell,mivel ezekből van fehér és elég jó a hardverük. Ami fontos, hogy 2 évig minimum nem lesz telefon csere,szóval valami időtálló kellene. A Huawei azért szimpatikusabb, mert 2 giga ram van benne és a hölgynek jobban is tetszik. Vélemények?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest