- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
phanze #87367 üzenetére
A Passport szerintem nagy királyság, főleg ha sokat gépelnél a fizikai billentyűzeten, a Blend is atom. A BB topicban utána tudsz jobban érdeklődni a tapasztalatoknak. Hátrány a külsős appok száma, ha valakit ez érdekel, bár a legtöbb Android app mehet éppen de azért nem csont nélküli közel sem a dolog.
-
Gibo
senior tag
válasz
phanze #87367 üzenetére
Szia!
Ha mar Oppo Find 7, akkor en szamitasba vennem a OnePlus One-t is. Ha összehasonlitod a ket telefont, alapvetöen a OnePlus jobb egy-ket dologban, egyebkent kb. ugyanaz a ket telefon, viszont a sandstone hatlap a OnePlus-szokon irtozatosan jol sikerült....Mar csak ezert is megerne azt venni
-
quailstorm
félisten
válasz
phanze #56007 üzenetére
Akkor nem szóltam
Nyitott bootloader mellett nézz rá az nAa-14 és miniCM7 abuild v002 kombóra. -
pengwin
addikt
válasz
phanze #56006 üzenetére
hardveraprón ennyi. én a 15k-sat venném, annak van doboza, stb.
Milestone 2-re asszem csak 2.3-as Androidra épülő Cyanogenmod van, de az teljesen stabil. Netezésre, alapfunkciókra még jó, ha ilyen árkategóriában gondolkozol akkor megbízhatóbbat, erősebb hardverűt nem hiszem, hogy fogsz találni. -
pengwin
addikt
válasz
phanze #55975 üzenetére
Szerintem ne vegyél Xperia X1-et vagy X2-t.
Tudom WinMo kéne, de az Android pont ugyanabban jó ami neked tetszett benne. Inkább vegyél egy Androidos QWERTY-t, azoknak van jövője és felhasználói élményben kicsit magasabb szint, szerintem
Motorola Milestone/Droid 2, 3, vagy 4. Ezeknek sokkal komolyabb a hardvere és van rájuk működőképes Cyanogenmod is.
Milestone 2-3 elég olcsón(10-20k) beszerezhető használtan, ha nem jön be akkor nem vesztesz sokat. Droid 4 kicsit drágább de komolyabb is. -
quailstorm
félisten
válasz
phanze #55996 üzenetére
X2 nincs.
X1 van 10-17 ezer közt néhány.(#55997) Dhampir: mit tapsikolsz?
GPU driver témára. WinMO. Mobile direct3d-re épül. Ezért a Samsung saját tervezésű processzorában lévő IGP-hez írtak OpenGL drivert és kész. Tehát software renderer... Meg pár játék amit csak ezen szar kedviért megírtak, mint távirányítós helikopter szimulátor.
Aztán ugyanez a teló a galaxy spica. Droidhoz már semmilyen GPU driverre nem futotta. Király...
Ezt tapsoltad?
-
freeknight
őstag
válasz
phanze #53035 üzenetére
K900-at az Atom proci miatt mindenképp kerüld!
Egyébként én a Xiaomi Hongmi Note-ot választanám. Az összes általad felsorolt telefon pöccre ugyanazt tudja, viszont a Xiaomi mellett szól a remek MIUI rendszer. Erre aztán lesz frissítés is bőven (állítólag minden pénteken OTA jön új szoftver). Csak vigyázz, mert ebből még elég kevés WCDMA verzió van még, és csak ezt tudod itthon használni telefonálásra. Jól nézd meg, mielőtt megrendeled!
norbert1998: mert itthon él egy olyan képzet az emberek fejében, hogy az Apple luxus-, sőt, fejedelmi márka. Pedig nyugaton a legnagyobb tucattelefon. Na mindegy. Egyébként viccen kívül, valószínűleg azért drágább a használt, mert az új Iphone is +50ezer forintos árkülönbséggel nyit az aktuális droidos csúcsgépekhez képest. Az Iphone drágább használtan is, aki meg akarja venni, számoljon ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest