Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz tomtom98 #55899 üzenetére
a g3-ról tegnap ment ki az MA!TV adás, jó, jó, de sajnos a rendszer nem túl folyamatos, bár ezt élő adáson keresztül én nem vettem észre
a z2 állítólag: beázik, rosszak az illesztések, a kamera is rossz, mármint főleg ha vakuzol
az s5ről nem tudok sokat mondani, mindössze a túl mainstream design-t tudom felhozni, mivel abszolút nem ismerem az s5 tulajdonságait
[ Szerkesztve ]
-
tomtom98
csendes tag
Szerintetek LG G3, Xperia Z2 vagy Galaxy S5 ? Minden érvet szeretnék hallani
ZTE VEC 4G (Snapdragon400)
-
minek?:S
őstag
válasz norbert1998 #55895 üzenetére
Hát a WayteQ-nál, kis túlzással élve, minden második hibás. Volt olyan, aki azt mondta, hogy megvette, porosodik.. jó, cseréltette ugyan olyanra.. porosodik, aztán cseréltette egy 3.-ra és az is porosodott. Elég gyakori jelenség ez. Vannak szerencsésebbek s kevésbé szerencsésebbek. Volt akinek az 1. is jó lett, volt akinek csak 2.ra.. és a fent említett. Engem ez aggasztott és nem bírtam volna idegekkel.
Üdv.:M.
-
őstag
válasz #40993792 #55873 üzenetére
Na igen, a rendszer okés.. fogtam tetszett is. A WayteQ-val más a probléma... az, hogy kijelző alatt porosodik. Mielőtt megvettem volna a BB Z10et, sokat gondolkodtam egy Desire 601-en, és egy WayteQ Talk 5H-n, utóbbit sztornóztam leghamarabb, emiatt, írtam a topicjába, az ottani "házigazdák" persze mondták, hogy nem porosodik meg maximum cserélik stb. De túl sokan írták azt és mivel elég poros helyen lakom, ráadásul melóba is vinném(kő faragás-vágás-csiszolás) így felejtős. Másoknak is pont ezért nem nagyon ajánlom.
Sajnálom, mert amúgy nagyon szép és használható lenne. Ezért az árért nagyon is.
Kínaiakat meg azért ne hozzuk be mindig a usereknek, Xiaomi, akinek tetszik, de a legtöbbet Samsungot, Microsoft-Nokiát, LG-t keresnek.
Szerk.: Szerintem aki használható telót akar 50-60k körül, annak BB Z10... gyors-laggmentes rendszer, szép külső, android app támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #55874 üzenetére
Lg f6
-
válasz f(x)=exp(x) #55887 üzenetére
Van olyan jó a Moto G: sokkal jobb a kijelzője, kicsivel erősebb a processzora, mint az F6-Ace 3 párosnak. De nem cserélhető az akksija, és a microSD-vel bővíthető verziót 60k körül kapod meg, itthoni garancia nélkül. Én a Moto G 4G-t venném, mert jobb lesz a támogatottsága, ROM ellátottsága (van belőle GPE verzió), és ha a németországi MediaMarkt-ból be tudod szerezni, akkor a garanciája a hazai MM-ban is érvényesíthető.
(#55888) Lauda
Kiegészítés:
Ace 3LTE, ha számottevően olcsóbb, de ha előfizetéssel hasonló áron jön ki, akkor inkább az F6-ot vedd: sokkal jobb az akksija és a gyári rendszere, mint a samué.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
f(x)=exp(x)
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor a Motorola Moto G nincs olyan jó (igényeimhez legjobban megfelelő)? -
Én nagyon szerettem a Galaxy Ace-t, de az S3 mini-t felejtsd el, kőkori hardver (processzor gyártója már megszűnt ), 0 támogatottság. Abban a készülékben csak az AMOLED kijelző a jó.
Ha Samsung és csak ennyi az igényed, akkor én az Ace 3 LTE-t ajánlom: kompakt, a sima Ace-ből kiindulva strapabíró is, és valószínűleg kap majd 4.4-es Androidot, amivel még sokáig el lehet majd lenni. Ez alá szerintem ne menjél hardverben, mert csak szenvedni fogsz. LG L70-nek már kicsit kevés a felbontása a 4,5"-hoz, ha már LG akkor Optimus F6, az klasszisokkal jobb telefon mindkettőnél. L70-nek csak 4GB belső memóriája van, az kevés lesz, bármire használod is.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
titán
válasz norbert1998 #55884 üzenetére
Koszi!
-
titán
válasz norbert1998 #55882 üzenetére
Hagyjuk, majd valasztok en. samsung erdekelt volna.
-
ginola
addikt
Kössz mindenkinek!
-
titán
válasz norbert1998 #55852 üzenetére
Esetleg kapok tanacsot is, vagy leragadunk a samsungozasnal? Nem vagyok telefonbuzi, le is irtam es hogy nem erdekel se a samsung se a tobbi. Ezt a tipust mar ismerem, azert gondolkodom megint ilyesmiben, szerintem erre a celra teljesen mindegy minek hijjak. Koszonom!
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A helyzet speciális: Apámnak kéne okostelefont vennem.
A következő kritériumoknak kéne megfeleljen:
- ne legyen nagy (3,x"-es kijelző)
- legalább android 2.2 legyen hozzá
- legyen benne combos aksi, 3-4 napot bírjon ki
- max 20-30kAlap felhasználásra kéne, csak telefonálás lényegében, semmi net, még sms se, csak telefon. Ehhez mérten húzzon ki azért pár napot, legylább 3-4et, de a több se lenne rossz.
Már kinéztem hogy a Big Launchert fogom rátenni, pofonegyszerű és szép nagy ikonokkal operál, könnyű használni.
Hardverben se kell hogy erős legyen, a launchert vigye el és kész.Nem feltétlen kell új, akár régebbi típus használtan is jó.
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
roti86
őstag
"hardveresen szinte ugyanaz mint az F6"- Ez igaz, viszont a nagyobb kijelző és akku miatt én bőven az F6-ot választanám. Ráadásul pár napja még 60K.t kértek érte, így mondhatni "akciós", az Ace 3 pedig volt már 40K is, így ez most "drága".
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem f6
Tomi :annyiért szerintem okés az advance
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Anyukamnak kellene egy hasznalt telo, mivel a L520-at szepen tonkrevagta. Foleg facebook menne, meg hivas. Op. rendszer mindegy, de gyanitom csak droid lesz. Egyik munkatarsanak van egy elado S Advence-sze, 18k az alja. Ennyi is lenne a keret (inkabb kevesebb). Szerintem ennyiert jo vetel, de gondoltam elotte megkerdezlek titeket.[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Telefonvásárláson gondolkodok, szeretnék tőletek tanácsokat, ötleteket kérni.
Nos, a telefon amit szeretnék:
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
50-55, inkább 50, de nem gond az sem ha 5100.
- Használt vagy új
Új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
T-mobile, de az se baj ha valahol máshol, a lényeg hogy Domino 5-ben veszem meg.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszúra egyértelműen, egy jól használható, gyors, bestbuy telefon jönne jól.
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Átlagos használat, zenehallgatás, böngészés, endomondo, játszás -nem várom el hogy a Dead Trigger 2 akadásmentesen, high grafikai beállítás mellett fusson, de azért legyen játszható-, Youtube, letöltések (zene, dokumentum), OTG-USB támogatás annyira nem fontos, de ha van, az jó (nagyon jó), legyen 4"-nál nagyobb kijelzője.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android.
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..)
Mindegy.Eddig kinéztem az:
LG F6-ot (50990): ez eddig a legjobb amit kinéztem szerintem, a tabommal jó párost alkotnának, + nekem bejönnek azG-s okosságok.
Samsung Galaxy Ace 3 [4G, LTE] (51990): nem is tudom, a Samsungot annyira nem szeretem, olyan tucat ez is sajnos, de meglátom a véleményetek, hardveresen szinte ugyanaz mint az F6.
Motorola Moto G (50 ezer körül): nos, ennek viszont 50 alatt kéne lennie (a SIM-ek miatt), nem tudom hogy van-e benne USB-OTG támogatás.Válaszotokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Blood Mage #55869 üzenetére
A hálózati zárat az a szolgáltató veszi le róla, aki rátette. Jelen esetben ez a Telenor. A T-Mobile is csak oda irányítana.
Xiaomi 13T
-
Blood Mage
senior tag
válasz Viktor0610 #55868 üzenetére
a t-mobile maga kifüggetleníti csak így kérésre ingyen?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Blood Mage #55867 üzenetére
A garancia csak úgy marad meg, ahogy az alapelvek sem sérül.
Vagyis bemégy a Telenorhoz, ott kérsz egy függetlenítést a készülékre, majd elégedetten távozol.A többi megoldás nem ide való.
Ja, és jó eséllyel garanciavesztéssel is jár.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Blood Mage
senior tag
Lenne lehetőségem átvenni egy Samsung S3-at. A probléma, hogy a én t-mobilos vagyok a telefon meg telenor függő. az ilyen komolyabb telókat is ki lehet függetleníteni vagy ilyenkor megszívtam? meg jó lenne ha a gar is megmaradna...
[ Szerkesztve ]
-
válasz ginola #55861 üzenetére
Galaxy S3 LTE, Nexus 4 vagy Huawei Ascend P6? Más nem nagyon ugrik be, ebben az árkategóriában inkább az 1-1,5GB RAM a jellemző.
Ha bevállalod a kínai rendelést, akkor Xiaomi Mi2S vagy Xiaomi Redmi Note.
Ha pedig fontosabb a megbízhatóság mint az android, akkor Blackberry Z10.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
törölt tag
válasz norbert1998 #55863 üzenetére
Nem bánnám. Az M teszi a dolgát egy hibát nem találtam benne fél éve használom már. Én még 50-ért vettem az M-et és nem bántam meg az 50-et érte.
Az M-nél az egyik negativum csak az,hogy kevés a belső tárhely
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #38464487 #55862 üzenetére
Persze, újonnan 30k-ért vállalható
Én is fogtam mind3-at, SP-t sajnos amikor sok gond volt vele, így arról nem írnék, de az L (nekem) jobb volt mint az M, vagyis jobban tetszett.. de úgy igazán egyik sem fogott meg
Szerk.: Amióta kijött a javítás, lehet érezni, hogy nem egy szinten(vagy lejjebb) van az L-el meg az M-el
ginola
Nexus 4, Ascend P6, Redmi Note. ~80-90k
1,5GB RAM-mal (ez is van olyan jó mint azok): HTC 816. ~70-80k
2GB RAM, nem andorid: BB Z10. ~50-60k
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
Androidos megbízható készüléket keresek 80 e Ft-ig, ami legalább 2 Gb Rammal rendelkezik, és új, kárnyafüggetlen.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz dorqa95 #55853 üzenetére
Nem hogy 30k-ért, de még 50kért sem szagolnék androidba... 30kért értelmes teló sincs. A Lumia 525 lenne a legjobb abban a kategóriában. Droidban most így perpill az Y330 ugrik be. És a "használható androidos rendszer"-t felejtse el, az van 60-70k körül-felett. Az alatt már nagyon kell válogatni. Használt is játszik? Vagy valami szolgáltató előfizuval?
Szerk.: Annyiért egyedül a L525ben van 1giga RAM, és ahol kéne droidon, ott nincs.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz norbert1998 #55848 üzenetére
Biztos hogy Z2 volt az? A Z1-nek tényleg alig jobb a kijelzője az SP-nél, de a Z2 simán hozza az LG G2 szintjét.
Bármit is mondasz, az SP-be legalább olyan minőségű TFT-t kellett volna rakni, mint a T-be. Vagy legalább a szoftveresen nem kellett volna ennyire elrontani.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
dorqa95
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm kért meg, hogy keressek neki max 30 ezer forintos kategóriában használható androidos rendszer. Igazából nincsenek nagy elvárások, csak h a menetrendet meg tudja kukkantani, esetleg email, face, zenehallgatás... Szóval a szokásos.
Tudtok mondani erre vmit? Megemlítettem neki, az SP-t és az F6-ot, de ugye az már egyel drágább kategória. Valamint ott van még a Windowsos Nokia 525, csak hát az meg nem androidos...
Ha van elképzelés, szívesen látom. Előre is köszi a választ! -
norbert1998
nagyúr
+1,a Samsungtól nem kell elszállni, ne olyan hú de jó,hogy más szóba sem jöhet, persze nem mindig rossz, de én személy szerint nagyon utálom és erre a tv meg még rá is tett egy lapáttal. 170-ért beledughatom a körmöm a keret és a képernyő közé,olyan hullámos ... És új termék, 13-as, nem ilyen 2008-as széria
[ Szerkesztve ]
-
titán
Hello!
Elore leszogezem, nem ertek az okostelefonokhoz es nem is erdekel egyik sem. Tavaly vettem egy galaxy ace-t, mert szuksegem volt egy telefonra, amivel tudok netezni es skypeolni es az uzletben ez tetszett meg. Nem sokara le szeretnem cserelni a regi telomat is egy olyan telefonra, amivel tudok skypeolni es netezni. A kerdesem az lenne, melyik az a samsung telo, amit mar erdemes megvenni e celra?
Koszonom!
-
norbert1998
nagyúr
Mellé tettem, alig volt különbség, még a téma is ugyanaz volt, direkt a színekre ment, ha úgy nézzük .4.3-al sokkal jobb a színe, a 4.1 tényleg fakó volt. A 200 ppi-ről annyit, hogy a Nokia 2007-ben hozta. Lásd 5320.
Egyébként a z2 amúgy sem olyan élénk, mint a képen[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz norbert1998 #55819 üzenetére
Uram bocsássa meg, de ha kiadok 70.000 forintot egy telefonra, akkor annak jó dolgában ne sárguljon már be a kijelzője, meg ne kelljen hónapokat várnom rá, hogy működőképes szoftvert adjanak ki rá.
200ppi felett szerintem már nem gáz egy kijelző. Ha te amellett vagy, hogy "nézzed szemből, akkor jó" akkor én meg írhatnám azt, hogy "nézd távolról, és nem lesz pixeles" ugye? Nagyjából az a PPI érték jön ki, mint 4 colos WVGA-nál, amire nem nagyon szokott panasz lenni.
Xperia SP
Xperia Z2Most komolyan gondoltad, hogy "alig" élénkebb?
-
tepenzed
őstag
válasz minek?:S #55843 üzenetére
mi a baj a Z2-vel amugy látom sokan nem tartják jó döntésnek?! A HTC nekem nagyon nem tetszik,az aksi is gyengécske,g3 hát nem tudom,meg sem jelent még,akkor honnan tudjam hogy jobb döntés ? Nem vízálló és még nagyobb
Amúgy valaki meg tudja mondani,hogy miért nem ajánlott most telefont venni és várni a SD805re? Akkora innováció lenne az?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz tepenzed #55835 üzenetére
iPhone 6.. hw.ileg le vannak maradva. Miért? Mert az iOS-nek nem kell 5giga RAM, 8 magos proci, sokkal jobban van optimalizálva. Sajnos ott lett elrontva a dolog, hogy az összes plázak***ának meg díszb**inak van, hogy egymást utánozzák. Amúgy nagyon is jó telefon.. de amúgy túl van árazva igen.
Na lépjünk is túl ezen Z2-t hanyagold! Helyette HTC M8 vagy LG G3?
Dtomka L635!
[ Szerkesztve ]
-
mani76
csendes tag
válasz Viktor0610 #55827 üzenetére
Köszönöm! -
tepenzed
őstag
Sziasztok úgy döntöttem most már ideje leváltani a Galaxy s2-t!
A Sony Xperia Z2-t néztem ki magamnak a kamera élmény miatt,illetve minden egyes része tetszik a telefonnak,az S5 annyira nem győzött meg.
Viszont az alábbi dolgok foglalkoztatnak:
-Ősszel jön az Iphone 6,vajon elődrukkolnak valami innovációval vagy még így is hardverileg le lesznek maradva és csak kiadnak egy ,,menő" túlárazott készüléket-Ősszel szintén jön az Xperia Z3 (ezt azért vicces itthon kb egy hónapja kapható a Z2?)! Bár állítólag sok minden nem változik de vékonyabb lesz stb,viszont az mire hazánkba kerül+ára még borsosabb lesz,szal nem tudom
-Az Android 5.0 elérhető lesz vajon a Z2-re?
Köszi előre is,már mennek kamerázni a medencébe
-
hroberto
veterán
-
Dtomka
veterán
Végre eldöntöttem, NOKIA-t fogok venni. A kérdésem szerintetek melyiket? 625 vs 630
(#10) Dtomka -
norbert1998
nagyúr
válasz Viktor0610 #55822 üzenetére
+1, hogy ne csak egyedül légy
-
Vladek83
tag
(#55679) w333 Köszönöm!
Valakinek tapasztalat a Lumia 635-ről van? Mostanság tervezném a vételét... Teszt nagyon nem sok van róla...
-
MODERÁTOR
-
mani76
csendes tag
válasz Viktor0610 #55824 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Utolsónak szánt kérdésem: tudsz-e olyan oldalt ajánlani, ahol ezt a három telefont - már a műszaki paramétereiket - össze tudom hasonlítani? -
mani76
csendes tag
válasz zsoltzsolt #55821 üzenetére
Azért nagy duzzogva csak használatba venném azokat is.
A nőcisség nem kinézetet, inkább egyszerű kezelhetőséget jelent ebben az értelmezésben. -
MODERÁTOR
-
mani76
csendes tag
válasz Viktor0610 #55822 üzenetére
A méret nem ebben a tekintetben lényeg.
Miért a G3-at választanád? -
MODERÁTOR
-
mani76
csendes tag
Üdv!
Okostelefont vennék, a mostani mezítlábas - mezei helyett; hosszú távra (amennyiben az efféle technikáknál lehet ilyet mondani). Nem ragaszkodom a legdrágábbhoz, de a cél érdekében hajlandó vagyok (kicsit) többet áldozni, ha kell. A cél a minőség, és az ár-érték összhangja.
Szóval három készülék keltette fel az érdeklődésemet: az LG G3, a Sony Xperia Z2, és a HTC One M8. Könnyen kezelhető, "nőcis" telefon legyen, sokféle alkalmazással, jóféle aksival, pöpec "képernyővel", nagyfelbontású kamerával...
Közérthető véleményekre lennék kíváncsi.
Köszönet! -
norbert1998
nagyúr
könnyen lehet, hogy élénkebbek a színei, én az enyémmel elégedett vagyok. de azért akármennyire is élénk, annyi pénzt szerintem csak a hülye ad ki 230 ppi-ért, mikor (lásd idol s például) mások HD-t adnak, akár IPS-ben is, tény, hogy 180ˇ-ban az SP sem éppen egy samoled, de szemből jó, és még 150ˇ-ben is. a többiről meg nem szeretnék vitázni, láttam már jó tft-t és rosszat is, sőt az sp-t beraktam a z2 mellé. csalódtam a z2-ben, nagyon. alig volt élénkebb, aztán az ips.a ledeket meg mindenki szidja, hogy tulszines (ami szerintem is igaz)
a random sárgulás hetente talán 3-szor fordul elő, két másodpercre, és akkor sincs lefagyva a telefon
-
m1lan
őstag
válasz norbert1998 #55816 üzenetére
És ezt nyilván onnan tudod, hogy volt M2-d. A kijelzőjét fikázni az SP-vel szemben meg elég fura. Az M2 sokkal élénkebb színekkel rendelkezik, ami a legtöbb embernél szerintem többet számít, minthogy HD vagy csak qHD...
Na meg ha jól láttam, az SP mostani szoftverével sincs minden rendben annyira rendben, mint azt írjátok. A fórumban egy csomó mindenkinél random besárgul a kijelző. Dehát Adreno 320 meg kétmagos krait, vegye csak mindenki, mert szuperjó...
-
válasz norbert1998 #55814 üzenetére
Nem hangzik az SP2 olyan hülyén, csak lehet perelné érte őket a mikorszoft!
Egyébként az csak spekuláció, hogy melyik telefon utódjának szánta a Sony az M2-t. Méretben az SP kategóriája, de hardveresen és felbontásban gyengébb, vagyis nem igazán előrelépés az SP-hez képest.
Viszont jelenleg Snapdragon 400 és 800 között óriási lyuk van, nincsen a Qualcomm kínálatában egy igazi felső-közép kategóriás SoC (amit a gyártók használnak is). 60 és 90 ezer forint között mindenbe ugyanazokat a négymagos Snapdragon 400-akat teszik, nincsenek új telefonok az SP kétmagos procijával vagy Snapdragon 600-zal.Üdv, pengwin
-
tomtom98
csendes tag
válasz norbert1998 #55814 üzenetére
"Mai tesztalanyunk, a Sony Xperia M2, a középkategória egyik versenyzője, melynek neve az elődmodellre, az Xperia M-re utal, bár talán inkább az Xperia SP házon belüli vetélytársaként lehetne emlegetni."
Házon belüli vetélytárs és az utod között van külömbség .[ Szerkesztve ]
ZTE VEC 4G (Snapdragon400)
-
m1lan
őstag
válasz norbert1998 #55807 üzenetére
Ki mondta egyébként, hogy az SP utódja az M2? Semmi logika nincs benne.
Xperia Z -> Xperia Z1 -> Xperia Z2
Xperia E -> Xperia E1
Xperia M -> Xperia M2Egyébként az SP kezdőára jóval több volt, mint az M2-é, tehát abban sincsen logika, hogy az ár miatt utódja.
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mathiassa #55806 üzenetére
az a baj, hogy a 720 lenne a legjobb, ha giga ram lenne benne, amúgy lehet kapni
az m2 sem lenne rossz, csak kissé elcseszték azelődhöz képest. nagyobb kijelző, kicsi felbontással? juj!
a g6 egy jó választás, viszont az idol 2 (S) csak telenornál hapható
a 6030-as meg nagyon haloványul gyenge
ez lenne még,veri az összeset, ha esetleg 63-at tudtok rá szánni -
Mathiassa
tag
Sziasztok!
Anyukámnak vennénk első okostelefont. Jelenlegi telefonja Nokia 6500 classic pink
paraméterek:
ár: max. 50ezer (nagyon max. 60ezer)
gyártó: mindegy (jöhetnek "kínai" kínaiak is)
kijelzőméret: Minél nagyobb annál jobb. (4.7"-től fölfele)
független gyári garival (új) vagy vodafone GO díjcsomaggal
legyen valamilyen "női"-bb színben pl.: fehér, piros, rózsaszín (fekete kizárva)
kamera: mindegy, de kellene vakuelőnyt jelent:
fém/fémes/"fém jellegű" külső
vezeték nélküli töltés
nem túl gyerekes külső (ld. egyes Nokiák színei)Eddig találtam:
Vodafonenál Huawei Ascend G6, Sony Xperia M2. Sajnos a honlapjuk szerint csak feketében forgalmazzák. Ez probléma!
független: ConCorde Smartphone 5500, Wayteq TALK 5H, Nokia Lumia 625, Alcatel Idol OT-6030d (ez tetszik neki valamennyire)
ha lehetne kapni: Nokia Lumia 720 (qi miatt)
nem tudom az árat: Alcatel Idol 2A segítséget előre köszönöm.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Simtu
senior tag
Hello!
Tudtok olyan androidos ill. WP-s telót mondani 50 körül(használtan), ami fotóban hozza egy Iphone 4 netán egy 4s szintjét?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest