- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
xtevo #181272 üzenetére
OnePlus Nord 3 esetleg (csak hogy ne legyen könnyű dönteni)?
Friss telefon, 3 év android és 4 év biztonsági frissítéssel!
Ren-Tech videója már kint van, Ezt NAGYON eltalálták címmel és hamarosan Tech2 laci is teszteli. -
xtevo
őstag
válasz
xtevo #180804 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos még nem sikerült döntenem...
A Nord 2T kikerült a képből.
A Pixel 6A-t nagyon fájó szívvel engedtem el... 5G és 6GB RAM miatt.A Nothing Phone (1) továbbra is játszik, Samsung A54 jött még hozzá. Ezek közül kellene választanom. (Előbbi kb. 160k függetlenül a 256/12 változat, utóbbi kb. 130k 128/8 magenta szolgáltatónál)
Valahol ki van állítva a Nothing? Meg lehet nézni?
Segítségetek melyik a jobb?Továbbra is fontos a gyors, pattogós működés, jó akku, jó kamera, szép kijelző, kihangosítva youtube, játszani nem játszok rajta semmit.
@Sgr_A, @vacs & @balzs_79
Köszönöm az eddigi tippeket, segítséget. -
thomson7575
tag
válasz
xtevo #129902 üzenetére
Én a Pixel-re tenném a voksomat. Nekem is jobban bejön a puritán android , mint bármelyik másik konkurencia által használt effektekkel telepakolt sajátos kezelőfelület. Nekem személy szerint fontos, hogy minden simulékonyan menjen már a menütől kezdve és az egész felület olyan legyen mint a vaj
Nagyobb online kereskedőknél valóban 130k, de pl. alzán, mint bontott dobozos készülék 100k-ért, vagy amazonon $279-ért(még elég rossz árfolyamon számolva is 95k) el lehet csípni.
Igaz, hogy én sem amazonról sem alzáról ("bontott dobozos" telót) még soha nem vettem, de a közeljövőben lehet bepróbálkozok
Ha érdekelne dobtam mind a kettőröl egy-egy linket.Az amazonost elvileg a Turbado Deutschland forgalmazza szóval elég legitnek tűnik. Annyi még, hogy az alzásra UK version van írva, szóval az lehet angol töltővel érkezik.
-
thomson7575
tag
válasz
xtevo #129896 üzenetére
Én soha nem esküdtem az LG-re és ezután sem fogok. A G6 fogásra, meg kijelző ügyileg is elég szolid lett, de a melegedést még mindig nem tudják normálisan megoldani, a kamera szerintem nem lett annyira jó, az előlapi kifejezetten pocsék, ráadásul a hátlapi kamerát burkoló üveglapocska a kelleténél jobban karcolódik.
A 2016-os flagshippek hardverben még mindig verik a 17-es midrangeket (lásd pixel). Itt csak a support a kérdéses. Mennyire zavar az, hogy nem fogják kapni a támogatást. -
pengwin
addikt
Igen, elképzelhető, de pl. szerintem a Lumia 820 kb. egy évig volt kifutó darabként megjelölve.
Viszont kapható már a G3 és a G3S is, szóval nem hiszem, hogy olyan sokáig lesz még G2.(#65956) Ricsko
Az 530 simán megér 20 ezret, annyiért nagyon jó vétel, android vonalon kb. a 35-40 ezres gépek használhatóságával vetekszik. -
-
-
batai15
félisten
nem nem mielőtt a tulajok nekem esnek .
De w333 kolega szerint észre vehető multkori nexus 5 vs g2 témában hozta fel azt hiszem.
az lg ui zabál sokat akár a tácsviz, csak többet is tud legalább.-
Nem tagadom inkább mi3( na jó 4 az sokkal jobban tetszik, főleg a miui v6. igaz kicsit se lop az ios-ből de most ez nem lényeg)
Azt is megértem hogy valaki a pure droidra esküszik , szerintem is nagyon jó, ugyan akkor sokat kell tweakelni hogy tudjon pl dupla koppos feloldást amihez kernel csere is kell, stb stb. -
w333
félisten
LOL ... úgy értettem hogy a G2 az IPS a Mi3 pedig a TFT, való igaz hogy mind a 2 IPS viszont a G2 -nek sokkal szebb és mélyebb a kontrasztja, a 2 közöl még mindig a G2 -t választanám ... leírtam már hogy miért
(#60425) s4tch
Szerintem egyáltalán nem csúszós az a hátlap mivel fényes lakkozott úgy beleragad a tenyeredbe hogy szinte lehetetlen hogy kicsússzon (persze kesztyűvel már biztosan), a hátsó gombokhoz miért is kell hozzászokni ? dupla kopp képernyőfeloldás és dupla kopp lezárás (a hangerőt én nem nagyon szoktam állítgatni felhúzom max. -ra és jó napot) már miért ne bírna ki 2 évet ? ezt egy kicsit bővebben is kifejthetnéd ... amíg tart a garancia mi baj lehet ? sőt olcsó hozzá még a kijelző is egy G2 kijelzőcsere (ha véletlenül törik) 37.000 Ft mindennel együtt gyári LG márkaszervizben, egy Xperia Z -nek 90.000 Ft, azért érzitek a különbséget !
-
s4tch
veterán
A G2-t én a vékony, csúszós hátlap miatt vetettem el. Jó telefon, gyors, megfelelő a támogatása, a kijelzője tényleg szép, még a hátsó gombokat is megszoktam volna, de kézbe véve tucatnyi demó darabot, egyszerűen nem volt benne bizodalmam, hogy kibír 2 évet. A Mi3 viszont unibody, masszívabb, mint a G2, arról nem is beszélve, hogy olcsóbban hozzá lehet jutni.
-
pengwin
addikt
Idol S-nél az újabb középkategóriás, négymagos Snapdragon 400-zal szerelt modellek is erősebbek, jobban működnek, főleg, ha új a rendszerük is. Ez mondjuk a 60-65k körüli kategória (pl. Moto G, talán Xperia SP is van ennyiért)
De kb. 70-90k között kapsz jóval erősebb gépeket (Xperia SP, S3 LTE, S3 Neo, Nexus 4[ha még találsz], Z1 Compact vagy Ascend P7 szolgáltatónál, vagy ha nem játszol akkor Ascend P6) -
xtevo
őstag
A dilemma maradt, lassan aktuális lesz a vásárlás a hölgyeménynek, de közben találtam F6-ot Trénél 49k kártyásan, normálisabb garral, mintsem gsm bolti, 60k-ért van "újonnan".
Ennek fényében is jobb az L90? Bár az értesítő LED hiánya elég fájó pont, illetve specifikációkban nem győzött annyival meg az L90, mint az F6. -
quailstorm
félisten
Kb ugyanaz pedig a galaxy E mint az Idol S, kicsit más chipsettel, de az is hasonló.
Nekem eddig Alcatelből az OT-993D (jobb mint a 20k-val drágább SGS duos) meg az Idol ULTRA volt kezemben, és inkább mint egy tucatsamsung. Teljesen jól össze vannak rakva, rendszer se fos. Najó a 993D frissítése az elb@szta az egészet...
De a tucatsamsungra legalább van rendes garancia, és nem (valószínű) hogy elrontják egy frissítéssel. -
xtevo
őstag
Még nem került pont az ügy végére, annyiban módosult a választék, hogy jópár másik készülék is "bejött" a képbe, így a teljes lista:
Sony Xperia M
Sony Xperia Go
Samsung S Advance
Samsung Galaxy Ace 3
Samsung Galaxy Express
HTC Desire 300
HTC Desire 500
LG Optimus L9
Alcatel One Touch Idol STovábbra is az Alcatel a nyerő?
-
Dhampir
félisten
Ennél van jobb és olcsóbb telefon is (bár hosszabb távon a hazai garancia miatt az Y300 biztonságosabb vásárlás): a Haier W910..
-
HuMarc
veterán
Galaxy Ace-t semmiképpen, annál szinte csak jobban választhat! Egy kérdés, hogy melyik szolgáltató? Mert ha T-Mobile, akkor érdemes megvárni ezt az akciót, és a Huawei Y300-at (vagy ha nem feltétel az Android, akkor Lumia 520) választani. Mondjuk a korrekt kamera ebben a kategóriában elég nagy elvárás. Bár ha kamera, akkor már inkább a Lumia.
Szerk#1.: Ja, hogy előfizetésre. De a szolgáltatót is meg kéne mondani, hogy célzottan nézegethessük az ajánlatokat.
-
gabor231
tag
én is vaciláltam elhiheted,de mivel elözö 2 telómnak sem volt garis baja,meg egyből rootoltam öket igy nem nagyon érdekelt a gari.3 hónapja megvan ,semmi baja,januárban jött meg rá a 4.1 hivatalos.Szal én örülök neki,és ez a kis gari hátrány messze túl tesz az elönyein,1 év múlva kiderül milyen jó.valakinek a forumban már 8-10 hónapos és azt mondják szinte karc mentes a cucc,és szintén hiba mentesek apróságok vannak csak.
A másik érdekes dolog ez a xiaomi mi2az még elég jó.
-
gabor231
tag
-
istnag
addikt
ZTE grand x In topikjába néha beleolvasok,bár sosem ismernék el a tulajok,azért akadnak bőven gondok.
Elsősorban kettő téma érint több mindenkit:
-első 1-2 másodpercben néma a vonal
-kijelző érzéketlenebb az átlagnál.A Desire X meg,ha jól tudom elég gyenge videófelvételben és a GPU-ja sem a legjobb. (pedig nekem HTC-m van,de ezt mégsem ajánlom)
Én ezért mondtam az Advance-t -
w333
félisten
ZTE Grand X IN
Kijelző: 4.3" 540X960 felbontás
Proci: 1.6GHz Intel(R) Atom processzor Z2460
GPU: PowerVR SGX540
Memória : 1GB/Ram
Kamera: 8 MP autofocus, led flash
Video: 1080p full hd
Android 4.0.4 és hamarosan érkezik a Jelly Bean
Antutu : 11680 pontÁr/Érték arányban a legjobb ami a közép felső kategóriában kapható
Szerviz nincsígy ha valami baj van és visszaviszed új készüléket kapsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest