- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Morris #86258 üzenetére
P8 Liteban a processzor elég jó (8 mag A53), de GPU nem a legjobb, de ha játszani nem nagyon fog akkor úgy se fontos. Más tekintetben jó telefon, szép kidolgozása, jó képeket csinál, van benne 2GB RAM ami azért sokat számít, ROM is 16GB ami bővíthető (bár az egyik sim slotba megy a micro SD is, így választani kell köztük). Jó választás, szerintem, de nézz róla teszteket, meg fórumába mik a visszajelzések, én nem tudok semmilyen ismert hibáról. Ismerősöknek van 4X és 4C is, mindketten elégedettek a készülékkel, azért mondom, mert ezekben is ugyan az a Kirin 620 van, mint a P8 Liteban. Nem lassul, nem akadozik, jól működnek.
-
-
Devas
őstag
válasz
Morris #77662 üzenetére
Ha megnézed ezeket a számokat, akkor azt láthatod, hogy mindkét készülék felbontása 1280 magas (ugyebár a magassága csökkenne a navigációs gombsor miatt) és 720 vagy 768 pixel széles.
Amúgy a 735 is jól látható napsütésben. Most egy 376 nit-es kijelzőjű telefont használok és semmit sem látok. Köszönőviszonyban sincs a 735 láthatóságához képest. Nem tudom mi ennek az oka, de szerintem a fényerő az nem minden. Talán a kijelző és GorillaGlass közti távolság számíthat, nem tudom...
-
Blackmirror
őstag
-
válasz
Morris #56153 üzenetére
Ez a kontaktok megnyitására másodperceket kell várni olyan sokszor előkerül(t), de én több Samsung készüléket használva sem találkoztam ezzel a gonddal...
Illetve egy esetben igen, ha bezártam a programot, és "kilőttem" a memóriából. Akkor a következő elindításkor (természetesen) ismét töltögetett.
Nem tudom, hogy azok közül, akik ezzel a problémával szembesültek, hány % használ "memóriakezelőt", de szerintem simán lehet az a ludas...
Aztán lehet, hogy csak arról van szó, hogy a készülékeim tudták, hogy Android fan vagyok, és jobban működtek a kezemben.....
-
-
bepken
veterán
válasz
Morris #55121 üzenetére
bár a 925 már régóta tetszik, ennyit tényleg nem szeretnék rászánni (ugye csakis új, független jöhet szóba)
ez az L525 viszont szimpi, nem ismertem eddig (csak az L625-öt tapogattam), úgyhogy most az jön, hogy körbenézek, hátha valahol találok kipakolva, hogy kipróbálhassam.
lassan bő 3,5 év android után érzem azt, hogy ezt az "oldalt" is kipróbálnám, de ebből adódóan teljesen laikus vagyok WP témában...nagy vonalakban légyszi: mennyire jellemzőek akadások, esetleges fagyások? mik a negatívumok?
(jelenlegi telefonom kapcsán egyébként magával a hívásfogadással is küzdök néha...úgyhogy ennél rosszabb már nem igazán lehet a helyzet szerintem)
-
HKorn
veterán
válasz
Morris #54380 üzenetére
Ha neked a 630-ban a kijelző felbontása fájó pont és ezért inkább a 820-at ajánlgatod, akkor azért a spec-ben nézzél rá a ppi értékekre mindkettőnél, lehet csodálkozni fogsz.
Elmondom: a 630 480x854 felbontása 218 ppi, szinte teljesen megegyezik a 720/820 480x800-as felbontása által adott 217 ppi-vel.
A 625 201 ppi-jénél meg sokkal jobb.
-
captainnigga
csendes tag
válasz
Morris #54400 üzenetére
sajnos a spórolás másra megy
a 720ban nem tudom mennyire zavarna az 512 ram, elsősorban ezeket használnám:
telefon, böngésző, zene, email, whatsapp, viber, időjárás, menetrend, hétköznapi fényképek, egy-két pdf puskázni, esetleg snapchat. ezek működnek szerintetek? vagy miben korlátoz engem ez az 512 mega? -
-
katt777
félisten
válasz
Morris #54380 üzenetére
Nem bízom senkiben, aki az én adataimat akarja tárolni (az adatok megmaradására meg nincs garancia).
Mindemellett nem fizeti a MS a le- és feltöltés díját. Közelség-érzékelő és egyebek tényleg nincsenek, vaku-t el is felejtettem nézni.
A bővíthetőség fontos, 64GB-ra pont elférnek a kedvenc zenéim, ha nem veszteségmentesen, hanem -1 minőségű mp3-ban számolom. Ez esetben tehát 128GB-os 92x teló kéne, ami meg nincs. Komolytalannak tartok egy 16GB RAM-mal szerelt telót, amelynek nem bővíthető a memóriája.Nokia oldalán szarik rá működni az összehasonlítás. Hozzáadni nem tudok, ha megnyitok egy másik telót, akkor csak az kerül bele.
-
norbert1998
nagyúr
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Morris #53916 üzenetére
köszi, quailstorm és Morris!
Namiren: nekem 630 dual simem van és nem érzem, hogy baj lenne az 512MB memóriával. persze nem igazán használom szuperbonyolult appokkal, netezek, emailezek, telefonálok és whatsappozok leginkább. navigáció is jól megy rajta, appok indítása-váltása gyors, szóval nem érzem, hogy kéne plusz RAM. a 630-ban jobb a proci és ugye alapból Win 8.1.
-
HKorn
veterán
-
Ch4r0n
tag
válasz
Morris #53070 üzenetére
Köszi! Én is efelé hajlottam, de most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy a G2 mini lesz a következő telefonom.
Még a Samsung S4 minin gondolkoztam, de az már 15e forinttal drágább. A G2 mini lenne 40 az S4 mini pedig 55 ezer. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az S4 mini jobb telefon-e egyáltalán. Illetve, hogy 15 ezer felárat megérne-e, sokkalom már kicsit az árát.
Ha S4 mini vs G2 mini a fentebbi árakon akkor melyik nyer nálatok?
-
quailstorm
félisten
válasz
Morris #52915 üzenetére
Nekem ez azért esik szarul, mert én a 3-4 éves telókat tudom csak megvenni, és ott garancia nincs, sőt már be van égve mire megveszem...
(#52916) Cortez HUN: Van rá normális nem hivatalos youtube app. Bár csatornát kezelni még nem akartam vele.
(#52918) adolfka00: amíg van garanciád nem kell aggódni. Zavar, telefonálsz, gyün az autó, cserélnek.
-
cserri18
csendes tag
válasz
Morris #50606 üzenetére
Nekem nagyon fontos a központi garancia, vidéki vagyok, nem akarok bármilyen problémával pesti vagy mondjuk miskolci boltba utazni. Így Tmobilost keresek.
Amúgy is kicsit félek a használt telóktól, még sosem vettem használtan.
Nem szokott gond lenni?Mit jelent az hogy jegelve a hirdetéseken?
-
Sirandrish
legenda
-
scream
veterán
válasz
Morris #49666 üzenetére
10 hívásból 5 megszakadt vagy nem hallottak rendesen (akadt, recsegett,kihagyott), volt gariban, csere készülék és ugyan az volt a baja... Igaz, hogy nem Bp belvárosából telefonáltam, hanem a XXII. kerből + valószínűleg cellahatáron vagyok, de azért egy ilyen kaliberű telefonnál szerintem nem elfogadható. Érdekes az SP például minden gond nélkül hibátlanul működött.
Volt akkoriban még valaki (nem bp-i) aki cellahatáron volt és neki is hasonlókat produkált. XDA-n meg nem néztem annyira utána.
-
gg72
veterán
válasz
Morris #48763 üzenetére
Van nála jobb választás is.
Éspedig? Max. 50ezer Ft-ig és 4.3 colos kijelző.768MB RAM: ahogy írtam játékok nem futnának, csak alap dolgokra kellene, telefon, üzenetkezelés, net, facebook, fényképezés. Erre szerintem elégnek kell lennie.
Szerk.
Core duos-nak utánanézek, de ahogy látom ez vagy egy tízessel drágább, illetve méretre is nagyobb, mint a Duos 2: 129,3 x 67,6 x 8,95 milliméter -
istnag
addikt
válasz
Morris #48746 üzenetére
Nem a késleltetett hívásról van itt szó,nem is a telefonkönyv megnyitásról. Ace 2 -nél például, belépsz a Névjegyekbe,kikersed akit hívni akarsz,hívod és kb 2 perc telik el,mire megkezdődik a hívás. Sajnos a wipe cache nem segít és az újraindítás sem,csak a visszaállítás,de kb fél év múlva újra kezdi. Most nekem jöhet mindenki,hogy bezeg az ővé,már hat éve fut újraindítás nélkül,majd megadom neki unokatesóm számát,aki nap,mint nap azzal zaklat,hogy csináljak valamit a telefonjával...
-
katt777
félisten
válasz
Morris #47102 üzenetére
Gar miatt jobb' szeretnék helyben vásárolni, persze nem feltétlenül, főleg nem ekkora felárral. Mert hülye azért nem vagyok.
Nokia 625-öt, XPeria L-t látok hasonárban, LG P880. MMarktnál LG Optimuis L7, Prestigio Multiphone
Concorde Smartphone
Optimus L9Persze LTE-képességet nincs időm nézegetni és más apróságokat.
Ill. tartok tőle, hogy sok tfonnál a 4 mag csak beetetés.
Így átböngészve ez tűnik a legszimpatikusabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest