- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lipido
senior tag
Szeretnék vmi norma telót venni! (elfogadható áron) Nem kell a legfullosabb, ugyanis nem használom ki úgy sem (amikorra kellene a mostani full vas, addigra az anyag adja fel a harcot az elemekkel) Azért várom az sgs3-at, talán lejjebb megy a S xperia v, sgs2... (még nézegetem nagyon az se xperia arc s-t is)
-
V8Dávid
csendes tag
Sziasztok
Köszi a segítséget
Remélhetőleg addigra kifut végre a kijelző hibás sorozat és akkor nem kell cserélniGabesz77
Olvastam már ezt a tesztet de köszi
Ez alapján is a Sony lenne szerintem a jobb választás. Hiába van a HTC-be 4 magos proci ha
fél napot se bír ki az aksija + úgyse használnám ki, akkor meg minek. -
V8Dávid
csendes tag
Szia
nekem is ez a szimpatikusabb csak a kijelző legyen jó
Szerinted mennyit lenne érdemes vele várni?? Én Május 10-15 között tervezem hogy megrendelem az új telómat, mert a T-ré mobil webshopjából akarom beszerezni, így hogy lehetne ellenőrizni azonnal hogy minden okés a telefonnal?? -
Turbomann
tag
isztelt kali.
Ez szolgáltatásnak nevezik nem szuportnak.
A szoftveres támogatásban igenis apple áll az élen ha körbe nézzel. Jó példa kéremszépen erre a 3GS is. És Erről a híres egyeztetett időpontban jön ki tékozló homárt keresd fel ott szívesen tájékoztatnak arról a tényről, hogy annyit is ér ez a csoda szolgáltatás. s2 suport nélkül kicsit erős kijelentés volt részemről, mert nem magától írodott rá a szoftver, de sajnos utána hajlamosak elfeledkezni róluk. A lassulás meg nem vettem észre, mert testvíremnek sima 4-se van és 5.1 van rajta és leteszteltem. Az jött ki, hogy az én agyon JB zet eszközöm a lassú és ettől még nem annyira vészesen, hogy droidra cseréljem. Szóval HA igaz a hír, akkor se olyan vészesen, hogy asztalt borogassanak apple nál..
ui: Ja ilyen butaságot nem is írtam, hogy S2 suport nélküli. Hehehe
ngabbi A iphone sokkal jobban tartja az árát és ez köztudot dolog. Remélem tudtam segíteni
-
nggabi
félisten
én a szifonnál 1 év garancián akadtam ki...
egy pirítóssütőnél még nem gáz 5k-ért na de egy 140k-s telónal?
és mit találtam
gyáááá
"Sajnálattal értesültünk leveléből, hogy az Ön által vásárolt iPhone készüléken a WiFi elromlott. Az iPhone készülékekre valóban csak 1 év garancia van. Ezt követően hiba esetén fődarabcsere szükséges, amely 70.000 Ft.
Megértjük, hogy a történtek kellemetlenül érintik, azonban a gyártó által nyújtott garanciális feltételek alapján más megoldást nem tudunk felajánlani.
Azonban mivel Ön a készüléket 2008 augusztusában vásárolta, hamarosan eléri a hűségidő 18. hónapját. Ebben az esetben lehetősége van már most a kedvezményes készülékváltásra. Tájékoztatásért kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat személyesen, vagy telefonon, a 1430-as számon!
Bízunk benne, hogy Ön a továbbiakban már csak kellemes tapasztalatokat szerez."
ez biztos eddig is kellemes volt neki
-
Turbomann
tag
Akkor egymás mellett elbeszéltünk és részemről téma off.
A shadow úr válaszára meg a többiek megnyugtatására írom, hogy drága eszköz az alma?
Kérdezem, hogy lemész orvoshoz és meg akarsz gyógyulni az nem drága? Az hogy angliában a te fizetésed tizedében utánad dobják azt leszarom, mert én itt tudom megvenni nem kevés pénzért és azért nem egy tized pénzt kell leraknom! Engem ez sokkal jobban foglalkoztat, hogy mi az iphone korlátai. -
Turbomann
tag
Akkor magad is megválaszoltad a kérdésedet: Mindenki azt vesz amire használni akarja és tetszik is. Én együtt tudok ezekkel is élni a hiányoságal és kilehet váltani más dolgokkal. Wifi szinkronizáció is van közben használod az eszközt és bótóg vagy. Nem kell minden csepü lapú hibát nagy dobra verni, mert ez nem hiba csak user lustaságának tudható be.
-
Turbomann
tag
Nem érted.
A filmet nem is mobil internet-el fogom át küldeni. A lényeg, hogy ha többen kérik ne egyesével keljen át küldözgetnem. Tény a 3.x bluthot nincs ismeretem, de ez is a felső kategoria kiváltsága. Akkor xperia neo V b 2.1-ével nem fog tudni egy filmet is át dobni, mert az élet ereje is kimulna míg lejönne.
(Tudom, hogy I4S van) Szóval ott tartottunk, hogy normál embernek normál használhatóság van szüksége, ahhoz is 2 embernek próbáltam segíteni csak, hogy engemet kérdeznek egy folytában ilyen olyan dolgokkal és én válaszoltam és én most abba hagyom, mert nem látom értelmét a térítésnek.
-
Turbomann
tag
Ebben igazad van, de ezt a szólgáltatónak róható fel! Az hogy nem ismered a wifi-t és ebben is tökéleskedik az iphone. És inkább én kérem, hogy a kompitibilitás dolgok mennyire szükülnek? Hihetetlen dolog már az is, hogy bemész egy boltban és mindenhez Iphone cucot kapok.
És Miben kevesebbet tud a másiktól? Rádió és bluthut kivételével mindent tud ami okos telefonhoz kell, de hihetetlen dolog, hogy még többet is tud, amire használni akarjuk. Az hogy egy dolog hiányzik az elenyészik a több jobb dolog mellett. Sőt térj be egy T boltba és máris mondják, hogy iphone-t vegyél, mert az nagyon támogatott eszköz. Sorolhatnám, de ez most lényegtelen.
No meg, hogy a szólgáltató drágán ad mindent ez meg a saját agyarország szüleménye.
-
Turbomann
tag
Tudom, de iphonon is lehet blutyúkon beszélgetni.
De ez alap azt hitem.
shadowofthe
Igen tényleg drágák egy csöppet, de ha S2 is ilyen drágán jött ki. Samuka meg szám háborúzik és direkt arra mennek, hogy ved meg az újjabbat. Így ez is a negatív mezőbe tolta magát. A másik, hogy 70eft ért is csak választanod kell mi maradjon ki! Én 40000ft ért vettem meg havi egy évig köhögöm a 8750ft kamat mentes részletet plusz 1850 es 2 évig az előfizetést. Ez tutira 3 évig elég lesz nekem. Fogom elő veszem használom. JB zem, mert hiányoságokat pótolom. T pontba menj be légyszíves és mamutban westendben tuti vannak iphone kirakva és Nagy samuk tapizd meg és figyeld meg melyik lesz a befutó, mert szerintem csak így lehet képben lenni. Ha ide írsz mindenki a saját eszközére esküszik, ahogy én is. És ez nem vitás miért is.
-
Moleman
addikt
Én ha hibás modellt találok, ráadásul tud róla, mégis leszarja a gyártó, akkor nem veszek olyat. Épp ezért Arc S-t se, egyszer indítottam rajta egy Google Maps-t, blackout, onnantól nem lehetett bekapcsolni. Lehet, hogy egyedi hiba, de én akkor se tudnék már bízni benne.
De a W már akkor se győzött meg, mikor nem hibás darabot próbáltam, így lényegtelen is.Ha mindenképp Samsung kell, ott a Nexus S, eddig az sikerült nekik a legjobban.
-
DaKinG
csendes tag
Köszönöm szépen mindenki segítségét. igen, a tiédet is BoboDJ
A Samsug Galaxy S2-t rendeltem meg. Utánaolvastam az androidnak és bár elég bonyolult rendszernek tűnik mégis jobban bejön, mint az iOS. Elolvastam a telefon tesztjét is itt az oldalon és talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy beleszerettem.(ráadásul a barátnőmnek is tetszik
) Keddre elvileg itt is vannak.
-
CHIPman
nagyúr
Nem a gyenge pontját ragadom meg, hanem azt, ami számomra fontos. Az s és az s2 amiben különbözik az a soc, ram, kijelző, kamera meg a zene. A soc nekem nem hozna újat, megfelelően gyors ez is, sőt még le is szabályzom, hogy ne zabálja az akksit. RAM kéne, de elvagyok ezzel is. SAMOLED+ nem kell jelenleg, megszoktam ezt, nincs vele bajom. Utólag lehet, hogy azt mondanám, hogy ez hülyeség, de most még biztosan jó. Kamerát max arra használom, hogy jegyzeteket fényképezzek, arra elég az 5MP is, videózni alig szoktam. A zenét meg ugye kitárgyaltuk.
-
premete
veterán
Nem "savanyú a szőlő", már 15 éve sem sajnáltam kiadni 200-300 ezret egy csúcs okostelefonért, azóta is elég sok a mai ájfon 4s-nél drágább telefonom volt; csak ezt az ájfon-imádatot nem szeretem, ahol a hibáit is "feature" néven emlegetik és azt akarják elhitetni, hogy tökéletes, és az nem is ember, akinek nem ájfonja van.
-
premete
veterán
Persze, mert az ájfon termeli a záramot, ha Paks bekrepál, akkor rákötnek blokkonként egy ájfon akkut és le van tudva az ország energiaellátása.
Múltkor egy sörözésen volt pár 4s, Atrix, Sgs2, Note, htc hd7 és titan, stb. csak az ájfon 4s sírt a konnektorért este 10-kor, ami 2-kor lett levéve töltőről; a 4s support oldalán is hasonlókat irnak a zemberek, tehát, nem hiszem, hogy csak az az 1 volt ilyen.
Nálam android folyamatos szinkronizáció mellett így bírja: -
LonGleY
veterán
-
tzsolesz
nagyúr
Utána jobban átolvasva az utóbbi hozzászólásokat gondolom a Optimus 2X-re gondoltál.
Én elhiszem hogy az átlagosnál több szoftveres probléma fordul elő annál a modellnél, de azt látom, hogy sokaknak nincs is vele gondjuk. Nem tudom. A környezetemben elég sok SGS2-őt visznek vissza javításra, most mondjam azt, hogy az egy szar, mert biztos rossz mind. De végül is mindegy. Mindenki azt vesz ami neki szimpi. -
kungzi
veterán
ok köszi
nekem az iphone 4s sokba kerül. az sgs2 pedig pont beleférne a költségvetésbe. vagy inkább várjak az sgs3-ra?
nekem a lényeg: jó kamera (szép kép, full hd videó), gyors (ne akadjon orrba-szájba), szép képernyő (nem baj, ha nagy, de tepsi ne legyen)
vagy van más lehetőség is?
-
sdd2
veterán
Rendben. Hát akkor lesz rá ICS elvileg. A hátlapról annyit hogy igen valószínűleg kopik zsebben mint ahogy minden telefon. Igaz én is jobban szeretem a gumis, matt felületet. Mini-nek az van. X8 feket hátlapja is lakkos és arról is könnyen lekopik a felirat. Aki vigyáz rá annak szép és nincs baja, aki nem annak kopik, stb. Ennyit tudok mondani. Szerintem a kijelzője szebb a Neo-nak. A hardverben a különbség nem hiszem hogy nagyon látszódna mert a TouchWiz azért eszi a CPU-t rendesen. De zárjuk le. Akkor ti a W-t ajánljátok, én meg a Neo-t.
Rotate
Én egyik telefonomat sem hordtam simán zsebben. Mindegyik tokban volt, fóliával. Semelyiknek nem volt semmi baja. Telefont nem arra terveznek hogy farmer zsebében meddig bírja kopás nélkül, csak a kinézet, szépség. Karcálló a Mini kijelzője, mégis raktam rá fóliát mert az a biztos. Akinek lekopik a festék róla így járt. Nem teljesen az SE hibája hanem az useré is.
-
sdd2
veterán
Hát én a hivatalos frissítést néztem. W-re nem lesz ICS Neo-ra lesz. Ezért szerintem sokkal jobb is.
De szerintem a kolléga most kíváncsi lett hogy mi pontosan az a dolog amit írtál. Röviden foglald neki össze és döntsön ő.Elmondtad. Szerintem akkor is az ICS és a lehetséges további frissítések a Neo mellet szólnak.Nekem most nincs időm rá. Zajlik az élet a Mini topikban meg van munkám egy kicsi.
-
szentkuti11
addikt
Volt a kezembe S és S2 is. Az S hátlapja hajlamos a gombhelyeknél repedni, de egyébként nem olyan vészes. Az S2 hátlapja meg ugyanaz a vakargatós tejfölöspohár műanyag, mint mondjuk Samsungokon belül maradva az E1050-én, csak azon még sokkal vastagabb is.
Meghát 116g? Előszeretettel fikázzátok a ZTE Blade-t, ami 110g, de esküszöm hogy százszor jobbak a műanyagai. Dehát egy komoly okostelefon, komoly vas érzetet ilyen 130g-tól fölfelé nyújt. Akinek volt a kezében Motorola Milestone, tudja miről beszélek.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Ha egy mobilarénás teszt hallomás, akkor igen. Ott is elhangzik, hogy nagyon vékony plasztik a hátlapja, és egy ilyen csúcsminőségű készülékhez bizony más dukálna. De hát ízlések, és pofonok.
"amennyiben azt mondom, hogy a tej fekete, akkor te azt adod tovább, mert úgy hallottad?"
Természetesen nem, de a teszt az teszt, és azért jöttem ide érdeklődni, hogy a felhasználói vélemények mit mondanak!!! Te azt mondod, hogy rendben van az anyaghasználat. Oké. Valóban el kell menni, meg kell nézni-fogdosni, és ennél a pontnál mindenki eldöntheti, hogy megfelelő-e számára vagy sem. Csak ennyit szerettem volna. Remélem nincs harag? -
razzorr
őstag
Galaxy s2 :-) Na akkor be is bizonyitottad hogy 100k felett működik rendesen az android. De nem mindenkinek van s2-je.
Nincs itt semmi gond,csak akkor ki kell mondani az igazságot azoknak a leendő vásárlóknak h 100k alatt csak macera az android. És kompromosszumokat kell erősen kötni vele. Ha igy is megfelel neki,akkor megveszi.
Épp ti android fanok tévesztitek meg az embereket ezzel a best-buy dumával.Sajnos az android nekem nem felel meg és pont. Főként mert nem megbizható és nem stabil. Nekem ez kell, és ha ezt még 70k-ért sem tudja,akkor lehet nem velem van a baj. Mert azért a 70k-ért is meg kell dolgozni,kivéve akinek játék az élet és a zsebpénzből vesz egy ujat ha nem tetszik neki.
Pont. -
petiked
tag
igen, természetesen szétnéztem. Most azért kérdeztem meg itt, mert véleményem szerint itt több ember fordul meg, szerteágazóbbak a vélemények, és bízok abban, ha itt se és ott se írnak különös típus hibáról (pl hangszóró...), akkor elméletileg nincs neki.
- pixel, kijelző - vettem, köszönöm!
-
Pompi
nagyúr
Szép ez a videó, de az AMOLED pozitív dolgaira van kihegyezve az SLCD-vel szemben, a negatívumaira nem. Kinek mi a fontosabb, hogy a fekete fekete legyen, meg a nagy kontraszt és a szőrös betüszélek (AMOLED), vagy a kevésbe kontrasztos kijelző, de éles betűk (SLCD). [link]
Én pl. direkt SLCD-s Nexus One-t kerestem amikor venni akartam.
-
petiked
tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
Nexus S
- bár most azt nem értem, hogy sokan az slcd-t tartják jobbnak, és most meg mégis az amoled a jobb? (gondolom csak strapabíróságban, mert a kijelző színeiben stb. az slcd-s jobb, igaz?) - ha leejtem az slcd-t összetörik, míg az amoled nem?
Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest